Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:00:25
| Nuoroda
uzsiregistravau i 2 stovykla ;D siai sen veziau dolkumentus, tai sake kad stovkej bus linksma ;D o ten reik atestato ir jo priedo kopiju patvirtintu notaro, arba jei to neturesi, tai ten vietoj padarys ir reikia nuotraukos vienos 3x4 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:19:11
| Nuoroda
olia, noriu ir as pasireiksti, kad irgi istojau i VU Ekonomika, valio malonu butu susipazinti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:22:44
| Nuoroda
as uzsiregistravau i 1 stovyklos srauta, kas dar ten pat? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:40:53
| Nuoroda
Sveiki. As irgi prisidedu prie VU ekonomistu, istojau i vf, NL, o mano KB 19.96 (mazokas, na bet praejau) Smagu butu susipazinti. Mano skype: dagga. , o one.lt: [email protected] |
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:07:54
| Nuoroda
Hey, istojau cia ir as;D mano kb neaukstas (18,40) , tai pakliuvau i mokama.;( nors siaip is vis nesitikejau cia pakliut;D norejau paklausti, ar visi norintys gales pakliuti i stovykla? praitais metais mano sese istojo i mru, bet jai neliko vietos stovykloj, nes norinciu buwo lb daug mano facebook:Aiste Paliukaite
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:25:22
| Nuoroda
Tame dalykas, kad ne visi Kas pirmesnis, tas gudresnis (taip man paaiskino) "Skubek, kol traukini dar liko vietu" (cia is tokios dainos) Bet esme supratai Beto, labas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:27:12
| Nuoroda
Sveiki, būsimi pirmakursiai Šiaip į stovyklas iš viso paimsim 240 žmonių, taigi tikrai nemažai, tad dauguma tilpsite. Jeigu užsiregistravusių skaičius kažkiek viršys šį, tuomet atsižvelgsim į tai, kas užsiregistravo anksčiau. Gali klausti, jei dar kas neaišku. Aš beje būsiu ekonomistų kuratorė - Dovilė Barauskaitė, skype: vilkolake_ |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:34:38
| Nuoroda
Dovilė Ba. rašė:
Sveiki, būsimi pirmakursiai Šiaip į stovyklas iš viso paimsim 240 žmonių, taigi tikrai nemažai, tad dauguma tilpsite. Jeigu užsiregistravusių skaičius kažkiek viršys šį, tuomet atsižvelgsim į tai, kas užsiregistravo anksčiau. Gali klausti, jei dar kas neaišku. Aš beje būsiu ekonomistų kuratorė - Dovilė Barauskaitė, skype: vilkolake_ Labas o norėjau pasiteirauti, ar gausime kokį patvirtinimą e.paštu, kad mes užregistruoti į stovyklą? šiandien fakultete atstovybėj užregistravo. maniau, gal atsiųs kokį pranešimą, bet negavau nieko. tai ir teiraujuos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:41:00
| Nuoroda
Gal visi darom konferencija per skype ? :D Ar nera norinciu ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:43:56
| Nuoroda
Evaldas9999 rašė:
Gal visi darom konferencija per skype ? :D Ar nera norinciu ? Galima galima visus eko studentus sudėti į vieną konferenciją ir gauti kontaktus tų, kurių dar neturim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:44:56
| Nuoroda
Tai kviesk mane i chata ir visus kitus
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:50:10
| Nuoroda
roundCampanula rašė:
Dovilė Ba. rašė:
Sveiki, būsimi pirmakursiai Šiaip į stovyklas iš viso paimsim 240 žmonių, taigi tikrai nemažai, tad dauguma tilpsite. Jeigu užsiregistravusių skaičius kažkiek viršys šį, tuomet atsižvelgsim į tai, kas užsiregistravo anksčiau. Gali klausti, jei dar kas neaišku. Aš beje būsiu ekonomistų kuratorė - Dovilė Barauskaitė, skype: vilkolake_ Labas o norėjau pasiteirauti, ar gausime kokį patvirtinimą e.paštu, kad mes užregistruoti į stovyklą? šiandien fakultete atstovybėj užregistravo. maniau, gal atsiųs kokį pranešimą, bet negavau nieko. tai ir teiraujuos Taip, registravom registravom jus, bet būna, kad ir įsivelia kokia klaida. Į tuos el. paštus, kuriuos pasakėt, turėtumėt gauti patvirtinimus. Jeigu netyčia negaunat, parašykit į [email protected] ir turėtume viską sutvarkyti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
22:54:02
| Nuoroda
Dovilė Ba. rašė:
roundCampanula rašė:
Dovilė Ba. rašė:
Sveiki, būsimi pirmakursiai Šiaip į stovyklas iš viso paimsim 240 žmonių, taigi tikrai nemažai, tad dauguma tilpsite. Jeigu užsiregistravusių skaičius kažkiek viršys šį, tuomet atsižvelgsim į tai, kas užsiregistravo anksčiau. Gali klausti, jei dar kas neaišku. Aš beje būsiu ekonomistų kuratorė - Dovilė Barauskaitė, skype: vilkolake_ Labas o norėjau pasiteirauti, ar gausime kokį patvirtinimą e.paštu, kad mes užregistruoti į stovyklą? šiandien fakultete atstovybėj užregistravo. maniau, gal atsiųs kokį pranešimą, bet negavau nieko. tai ir teiraujuos Taip, registravom registravom jus, bet būna, kad ir įsivelia kokia klaida. Į tuos el. paštus, kuriuos pasakėt, turėtumėt gauti patvirtinimus. Jeigu netyčia negaunat, parašykit į [email protected] ir turėtume viską sutvarkyti tai jį tą pačią dieną turėjo atsiųsti? na tada teks rašyti matyt... dėkui už info |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:00:23
| Nuoroda
Visi kuriu stojamasis balas maziau uz 19.50 registruojames i antra stovyklos srauta !!! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:14:08
| Nuoroda
koks skirtumas i kuri srauta ;D as su KB 20 jau i 2 uzsiregistravau ;DD beje, kas dar neturit, mano skype ---> shadow91.. (su dviem taskiukais;D) laukiu!:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:20:36
| Nuoroda
Skirtumo jokio tik kad butu gerai susipazinti su tais kurie i vakarini papuls ( tame tarpe ir as kas labai tiketina ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:29:37
| Nuoroda
as irgi su KB 20 ketinu i antra registruotis ;D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:32:35
| Nuoroda
sveikuciai,kolegos tai vat snd nuveziau dokumentus ir taipogi i antraji srauta uzsireginau tad susitiksim |
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:39:28
| Nuoroda
ei ir siaip kas vezet dokumentus, tai ten gal buvo galima pasiziuret kelintu numeriu istojai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
09:23:37
| Nuoroda
LABA RYTA ekonomistai veziau vakar dokumentus, irmas patarimas: nuorasus tvirtinkit pas notarus o ne vietoje!!! ten gal 150m eile nuo to kabineto kur tvirtina as kai pamaciau tai ir isejau, nesiu ryt tiesiai registruoti dokus su patvirtintais nuorasais jau tai va gal kas noretu susitikti ten vietoj? :} geriausia butu is vakarinuku ir tu kurie uzsiregine i antra stovyklos srauta :] taigi butu smagu kad visi VAKARINUKAI kurie uzsiregino i ANTRA stovyklos srauta parasytu i skype skype: butterfly1414 |
|
|