VU ekonomika 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:00:25 | Nuoroda

uzsiregistravau i 2 stovykla ;D siai sen veziau dolkumentus, tai sake kad stovkej bus linksma ;D o ten reik atestato ir jo priedo kopiju patvirtintu notaro, arba jei to neturesi, tai ten vietoj padarys :) ir reikia nuotraukos vienos 3x4 :) 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:19:11 | Nuoroda

olia, noriu ir as pasireiksti, kad irgi istojau i VU Ekonomika, valio ;) malonu butu susipazinti ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:22:44 | Nuoroda

as uzsiregistravau i 1 stovyklos srauta, kas dar ten pat?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:40:53 | Nuoroda

Sveiki. As irgi prisidedu prie VU ekonomistu, istojau i vf, NL, o mano KB 19.96 (mazokas, na bet praejau) :)

Smagu butu susipazinti. Mano skype: dagga. , o one.lt:

Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:07:54 | Nuoroda

Hey, istojau cia ir as;D

mano kb neaukstas (18,40) , tai pakliuvau i mokama.;(

nors siaip is vis nesitikejau cia pakliut;D

norejau paklausti, ar visi norintys gales pakliuti i stovykla?

praitais metais mano sese istojo i mru, bet jai neliko vietos stovykloj, nes norinciu buwo lb daug

mano facebook:Aiste Paliukaite

Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:25:22 | Nuoroda

Tame dalykas, kad ne visi :D Kas pirmesnis, tas gudresnis (taip man paaiskino)

"Skubek, kol traukini dar liko vietu" :D (cia is tokios dainos) 

Bet esme supratai :D

Beto, labas :D

• Fizika / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:27:12 | Nuoroda

Sveiki, būsimi pirmakursiai :)

Šiaip į stovyklas iš viso paimsim 240 žmonių, taigi tikrai nemažai, tad dauguma tilpsite. Jeigu užsiregistravusių skaičius kažkiek viršys šį, tuomet atsižvelgsim į tai, kas užsiregistravo anksčiau.

Gali klausti, jei dar kas neaišku. Aš beje būsiu ekonomistų kuratorė - Dovilė Barauskaitė, skype: vilkolake_

Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:34:38 | Nuoroda
Dovilė Ba. rašė:

Šiaip į stovyklas iš viso paimsim 240 žmonių, taigi tikrai nemažai, tad dauguma tilpsite. Jeigu užsiregistravusių skaičius kažkiek viršys šį, tuomet atsižvelgsim į tai, kas užsiregistravo anksčiau.

Gali klausti, jei dar kas neaišku. Aš beje būsiu ekonomistų kuratorė - Dovilė Barauskaitė, skype: vilkolake_

Labas :) o norėjau pasiteirauti, ar gausime kokį patvirtinimą e.paštu, kad mes užregistruoti į stovyklą? šiandien fakultete atstovybėj užregistravo. maniau, gal atsiųs kokį pranešimą, bet negavau nieko. tai ir teiraujuos :)

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:41:00 | Nuoroda

Gal visi darom konferencija per skype ? :D

Ar nera norinciu ? ;) 

• Fizika / VBE 87
  • Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:43:56 | Nuoroda
Evaldas9999 rašė:

Gal visi darom konferencija per skype ? :D

Ar nera norinciu ? ;) 

Galima :) galima visus eko studentus sudėti į vieną konferenciją ir gauti kontaktus tų, kurių dar neturim :)

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:44:56 | Nuoroda

Tai kviesk mane i chata ir visus kitus :D

• Fizika / VBE 87
  • Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:50:10 | Nuoroda
roundCampanula rašė:
Dovilė Ba. rašė:

Labas :) o norėjau pasiteirauti, ar gausime kokį patvirtinimą e.paštu, kad mes užregistruoti į stovyklą? šiandien fakultete atstovybėj užregistravo. maniau, gal atsiųs kokį pranešimą, bet negavau nieko. tai ir teiraujuos :)

Taip, registravom registravom jus, bet būna, kad ir įsivelia kokia klaida. Į tuos el. paštus, kuriuos pasakėt, turėtumėt gauti patvirtinimus. Jeigu netyčia negaunat, parašykit į ir turėtume viską sutvarkyti :)

Žinutė parašyta: 2009-07-24 22:54:02 | Nuoroda
Dovilė Ba. rašė:
roundCampanula rašė:
Dovilė Ba. rašė:

Taip, registravom registravom jus, bet būna, kad ir įsivelia kokia klaida. Į tuos el. paštus, kuriuos pasakėt, turėtumėt gauti patvirtinimus. Jeigu netyčia negaunat, parašykit į ir turėtume viską sutvarkyti :)

tai jį tą pačią dieną turėjo atsiųsti? na tada teks rašyti matyt... dėkui už info :)

• Istorija / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:00:23 | Nuoroda

Visi kuriu stojamasis balas maziau uz 19.50 registruojames i antra stovyklos srauta !!! :D

• Istorija / VBE 52
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:14:08 | Nuoroda

koks skirtumas i kuri srauta ;D as su KB 20 jau i 2 uzsiregistravau ;DD beje, kas dar neturit, mano skype --->  shadow91..  (su dviem taskiukais;D) laukiu!:) 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:20:36 | Nuoroda

Skirtumo jokio :) tik kad butu gerai susipazinti su tais kurie i vakarini papuls ( tame tarpe ir as kas labai tiketina :D )

• Istorija / VBE 52
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:29:37 | Nuoroda

as irgi su KB 20 ketinu i antra registruotis ;D

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:32:35 | Nuoroda

sveikuciai,kolegos tai vat snd nuveziau dokumentus ir taipogi i antraji srauta uzsireginau :) tad susitiksim

Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:39:28 | Nuoroda

ei ir siaip kas vezet dokumentus, tai ten gal buvo galima pasiziuret kelintu numeriu istojai?

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2009-07-25 09:23:37 | Nuoroda

LABA RYTA ekonomistai :P veziau vakar dokumentus, irmas patarimas: nuorasus tvirtinkit pas notarus o ne vietoje!!! ten gal 150m eile nuo to kabineto kur tvirtina  as kai pamaciau tai ir isejau, nesiu ryt tiesiai registruoti dokus su patvirtintais nuorasais jau :) tai va gal kas noretu susitikti ten vietoj? :} geriausia butu is vakarinuku ir tu kurie uzsiregine i antra stovyklos srauta :]  taigi butu smagu kad visi VAKARINUKAI kurie uzsiregino i ANTRA stovyklos srauta parasytu i skype :)  skype: butterfly1414 

• Informacinės technologijos / MBE 10
  • Istorija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą