Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-17
16:43:34
| Nuoroda
Piktybiška rašė:
sanemis rašė:
Piktybiška rašė:
Man irgi su geometrija baisu baisu.. bet vis tiek vargstu A lygyje ir kažkaip ant 7 ištraukiu. Šiaip man sunkiausia su loginiu mąstymu, nes pamačius uždavinį niekaip neišmąstau nuo ko pradėti.:D Bet tikiuos bent išlaikyti, o ten, kad kažką surinkti, tai jau iliuzijų net nebekuriu... Tu neapsigauk, aišku, jei laikai valstybinį, tai net negali būti kalbos apie b lygį, bet jei nelaikai ir imta metinį pažymi, tai tau geriau turėti iš B lygio devynis, nei iš A septynis. Žinau aš tai, bet turbūt ir pats supranti, kad visad norisi turėti ir atsarginį variantą, neįstojus ten kur lb nori... O tam atsarginiam variantui būtina matematika... O koks atsarginis variantas? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-01-18
19:33:15
| Nuoroda
Piktybiška rašė:
sanemis rašė:
Piktybiška rašė:
Man irgi su geometrija baisu baisu.. bet vis tiek vargstu A lygyje ir kažkaip ant 7 ištraukiu. Šiaip man sunkiausia su loginiu mąstymu, nes pamačius uždavinį niekaip neišmąstau nuo ko pradėti.:D Bet tikiuos bent išlaikyti, o ten, kad kažką surinkti, tai jau iliuzijų net nebekuriu... Tu neapsigauk, aišku, jei laikai valstybinį, tai net negali būti kalbos apie b lygį, bet jei nelaikai ir imta metinį pažymi, tai tau geriau turėti iš B lygio devynis, nei iš A septynis. Žinau aš tai, bet turbūt ir pats supranti, kad visad norisi turėti ir atsarginį variantą, neįstojus ten kur lb nori... O tam atsarginiam variantui būtina matematika... Man tam atsarginiui variantui anglų reikalinga, tad laikysiu net penkis egzaminus... |
Žinutė parašyta:
2010-01-20
09:37:46
| Nuoroda
Kiekvieną dalyką tapatinu su kažkokiu žmogumi, pavyzdžiui matematika man primena tokią moterį, su surištu kuoduku, kampuotais akinių rėmeliais, griežtu veidu, kuri sako - tu manęs niekad nesuprasi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-20
19:00:16
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Piktybiška rašė:
sanemis rašė:
Piktybiška rašė:
Man irgi su geometrija baisu baisu.. bet vis tiek vargstu A lygyje ir kažkaip ant 7 ištraukiu. Šiaip man sunkiausia su loginiu mąstymu, nes pamačius uždavinį niekaip neišmąstau nuo ko pradėti.:D Bet tikiuos bent išlaikyti, o ten, kad kažką surinkti, tai jau iliuzijų net nebekuriu... Tu neapsigauk, aišku, jei laikai valstybinį, tai net negali būti kalbos apie b lygį, bet jei nelaikai ir imta metinį pažymi, tai tau geriau turėti iš B lygio devynis, nei iš A septynis. Žinau aš tai, bet turbūt ir pats supranti, kad visad norisi turėti ir atsarginį variantą, neįstojus ten kur lb nori... O tam atsarginiam variantui būtina matematika... O koks atsarginis variantas? Kad ir inžineriniai mokslai pvz, : chemijos inžinerija, maisto technologijos inžinerija, aplinkos inžinerija ir t.t.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-22
15:04:16
| Nuoroda
Iki 12 klases dinderi musom matiekos pamokose, net minties neturejau laikyt egza... bet siemet pas gera mokytoja pakliuvom tai tikiuosi nors kiek atsigriebti...... (optimiste ) nes matieka vis delto reikalingas dalykas...bandysiu laime.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-24
15:29:09
| Nuoroda
As is matematikos egzamino tikiuosi nemazai,nuo 5 klases pas labai gera mokytoja,tai nera sunku o ar kas jau laiket bandomaji egzamina savo mokykloje?girdejau,kad buvo labai panasus i pavyzdine uzduoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-27
18:54:18
| Nuoroda
Ir ka siulai daryti susibūrus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-27
19:17:42
| Nuoroda
laikem bandomaji, visai neblogai pasiseke, tik problema kad piramides turio formules nezinojau , tikimybiu ir trigonometrijos buvo labai labai mazai (man asmeniskai sunkiausios temos), progresija buvo, geometrijos, siaip nebuvo kazkas baisiai sunkaus... bet pastebejau kad ir laikas labai greitai prabego |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-28
12:46:49
| Nuoroda
Mes bandomąjį rašysim vasario pradžioj, bet sake per 2 valandas turėsim parašyt, tai dėl tokio skubėjimo net nežinau ar atsispindes realios žinios. Man irgi tikimybės sunkiausia ir visada paskutinis uždavinys, kad ir koks bebūtų |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-28
15:12:28
| Nuoroda
Sveiki norėjau paklausti, gal kas nors sprendėt 2010 m. matematikos valstybinio egzamino pavyzdine užduotį? Prašau pagelbėkit, nesuprantu 17.uždavinio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-28
15:15:45
| Nuoroda
Dar ir 19 būčiau labai dėkinga jei kas padėtų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-28
19:06:24
| Nuoroda
pavyzdinės užduoties atsakymai, su paaiškinimais yra nec.lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-21
11:34:58
| Nuoroda
Matiekos visada turėdavau 9 metiniam. Ir dabar, kai esu abiturientė. Tačiau laikiusi pavyzdinę surinkau tik 27 taškus. Niu kaip tam egzui pasiruošt be korepetitoriaus?,. Gal neįmanoma?.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-28
15:05:27
| Nuoroda
Tie kas jau laiket matematikos bandomaji gal galyt pasakyti kokios uzduotys buvo, temos? Labai praverstu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-28
16:20:06
| Nuoroda
aš rašiau bandomąjį:) šiaip buvo gana normalus, tikrai nepasakyčiau, kad sunkus:) uždaviniai buvo iš šių temų: integralai (reikėjo rasti figūros plotą), nykstanti progresija, taisyklingosios piramidės tūrį reikėjo rasti, vienas judėjimo uždavinys, buvo logaritminė lygtis...daugiau kažkaip neatsimenu:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-03
16:14:46
| Nuoroda
bijau baisiausiai tos matiekes, manau, kad net neislaikysiu jos, bet bus kaip bus, gal pavyks praslyst. kaip manot, kiek tasku reiks surinkt, norint islaikyt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-03
17:34:39
| Nuoroda
atrodo 8 taskus..bet cia visgi nuo egzamino sunkumo priklausys |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-07
16:23:58
| Nuoroda
Smeterling rašė:
atrodo 8 taskus..bet cia visgi nuo egzamino sunkumo priklausys tas 8 taškų praėjimas kažkoks nerealus, vien už testą bandomojoje užduotyje tiek yra duota. Mokytoja minėjo kad reiktų tikėtis maždaug 13-15 bent jau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-07
18:42:31
| Nuoroda
AušraL rašė:
Smeterling rašė:
atrodo 8 taskus..bet cia visgi nuo egzamino sunkumo priklausys tas 8 taškų praėjimas kažkoks nerealus, vien už testą bandomojoje užduotyje tiek yra duota. Mokytoja minėjo kad reiktų tikėtis maždaug 13-15 bent jau. 13-15 manau čia nerialu,juk valstybini laiko ir tie kurie mokosi bendriniu lygiu, tai surinkti 15 manau yra labai daug, nes pasižiūrėkit kiek mažai užduociu B-> , jei kokia suklysti ir viskas..neišlaikyta.P.S aišku viskas priklauso ir nuo užduočių sunkumo. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-08
11:54:50
| Nuoroda
Smeterling rašė:
AušraL rašė:
Smeterling rašė:
atrodo 8 taskus..bet cia visgi nuo egzamino sunkumo priklausys tas 8 taškų praėjimas kažkoks nerealus, vien už testą bandomojoje užduotyje tiek yra duota. Mokytoja minėjo kad reiktų tikėtis maždaug 13-15 bent jau. 13-15 manau čia nerialu,juk valstybini laiko ir tie kurie mokosi bendriniu lygiu, tai surinkti 15 manau yra labai daug, nes pasižiūrėkit kiek mažai užduociu B-> , jei kokia suklysti ir viskas..neišlaikyta.P.S aišku viskas priklauso ir nuo užduočių sunkumo. ne nuo tasku skaiciaus priklauso ar islaikiai, ar neislaikiai, nes vertintojai jau zino kieik procentu mokiniu neislaikys. |
|
|