Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-22
12:19:33
| Nuoroda
Gal, kas turi ankstesnių metų egzaminų atsakymus ir nėra gaila pasidalinti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-23
14:41:30
| Nuoroda
as ir to paties norejau paklausti, labai reiketu 2003, 2004 metu atsakymu |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-23
15:08:15
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Gal, kas turi ankstesnių metų egzaminų atsakymus ir nėra gaila pasidalinti? Aš turiu kažkurių metų, tik dabar nepamenu kurių, nes iš knygutės skenuota, o ten rašo tik V1 ir pan.. Bet gal patys atsirinksit |
Žinutė parašyta:
2010-05-23
15:12:40
| Nuoroda
gal gali atsiust? skype: iewwutea |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-27
14:32:04
| Nuoroda
ka mokytojos prognozuoja egzamine? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-27
20:23:55
| Nuoroda
Mokytoja pareiškė, kad mūsų grupėje bus neišlaikiusių egzamino tikrai. Kažkaip sunervino, kam apie tokius dalykus išvis šnekėt... Man įdomu, ką planuojate daryti su formulėm, kurių nėra egzaminų lape, ar mokysitės mintinai?? Nekalbu apie elementarias, bet pvz kosinusų teoremos, Vieto teorema ir panašiai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-27
22:00:25
| Nuoroda
Smeterling rašė:
ka mokytojos prognozuoja egzamine? O tu A ar B lygiu matematiką mokinies? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-28
01:07:23
| Nuoroda
vitae rašė:
Mokytoja pareiškė, kad mūsų grupėje bus neišlaikiusių egzamino tikrai. Kažkaip sunervino, kam apie tokius dalykus išvis šnekėt... Man įdomu, ką planuojate daryti su formulėm, kurių nėra egzaminų lape, ar mokysitės mintinai?? Nekalbu apie elementarias, bet pvz kosinusų teoremos, Vieto teorema ir panašiai Giliau panagrinejus visas tas formules, o ypac trigonometrijos ir geometrijos, galima pastebeti, kad visos jos issiveda viena is kitos, taigi tikrai nera butina visas jas mintinai mokintis. Vijeta ir pats nelabai stengiausi atsiminti, nes yra labai universali alternatyva - diskriminantas. Tuo labiau, taikant vijeta tikrai nera labai sunku pamesti zenkla, kas yra tikrai sunkiau antru atveju. Zinoma, kai kuriu formuliu mokejimas tikrai gali pagreitinti uzdavinio sprendima, taciau tikrai nereikia mokintis visu. Apskritai, mazai tu sudetingesniu formuliu prireikia, o jei ir prireikia, zirek, kiek ismokai, o va vienos, kurios prireike, ir neismokai... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-28
19:28:46
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Smeterling rašė:
ka mokytojos prognozuoja egzamine? O tu A ar B lygiu matematiką mokinies? B |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-28
19:30:15
| Nuoroda
vitae rašė:
Mokytoja pareiškė, kad mūsų grupėje bus neišlaikiusių egzamino tikrai. Kažkaip sunervino, kam apie tokius dalykus išvis šnekėt... Man įdomu, ką planuojate daryti su formulėm, kurių nėra egzaminų lape, ar mokysitės mintinai?? Nekalbu apie elementarias, bet pvz kosinusų teoremos, Vieto teorema ir panašiai kosinusu teoremos mintinai mokintis tikrai nereik, nes ji yra elementari ..papraščiausiai sprendžiant užd įsimena formules |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:30:03
| Nuoroda
Man tai reiketu Isvestines ir Intergralu formules pakartoti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
21:14:27
| Nuoroda
Kriause rašė:
Man tai reiketu Isvestines ir Intergralu formules pakartoti... O aš turiu lygiai šešias paras pasikartoti visą mokyklinės matematikos kursą.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
21:14:28
| Nuoroda
Kriause rašė:
Man tai reiketu Isvestines ir Intergralu formules pakartoti... O aš turiu lygiai šešias paras pasikartoti visą mokyklinės matematikos kursą.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
22:34:18
| Nuoroda
Gal žinot kokių pratimų dėmesio koncentracijai pagerinti? Nes toookia išsiblaškiusi pasidariau, atrodo ir stengiuosi susikaupt ir atidžiai skaitau, bet vis tiek vis pražioplinu ką nors ir pastoviai per bandomuosius dėl to netenku kokių 20-330% taškų. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
22:52:20
| Nuoroda
sarma rašė:
Gal žinot kokių pratimų dėmesio koncentracijai pagerinti? Nes toookia išsiblaškiusi pasidariau, atrodo ir stengiuosi susikaupt ir atidžiai skaitau, bet vis tiek vis pražioplinu ką nors ir pastoviai per bandomuosius dėl to netenku kokių 20-330% taškų. Siūlau pakankamai miegoti, sveikai maitintis(dabar įtrauk riešutus, žirnelius į savo racioną), dar galėtum valgyti ką papildomai, man asmeniškai bičių duonelė labai padėdavo. O šiaip aš prieš kiekvieną svarbesnį įvykį pamedituoju, man padeda susikaupti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
19:58:10
| Nuoroda
Sveiki kolegos, ir aš ketinu laikyti matematiką. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
20:10:48
| Nuoroda
SauliusS. rašė:
Sveiki kolegos, ir aš ketinu laikyti matematiką. kai turi špera egzamine, nejauku sedeti, bent jau man būtų..aišku gailejausi kad i lt nepasiemiau jos;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
17:51:01
| Nuoroda
SuperHP rašė:
vitae rašė:
Mokytoja pareiškė, kad mūsų grupėje bus neišlaikiusių egzamino tikrai. Kažkaip sunervino, kam apie tokius dalykus išvis šnekėt... Man įdomu, ką planuojate daryti su formulėm, kurių nėra egzaminų lape, ar mokysitės mintinai?? Nekalbu apie elementarias, bet pvz kosinusų teoremos, Vieto teorema ir panašiai Giliau panagrinejus visas tas formules, o ypac trigonometrijos ir geometrijos, galima pastebeti, kad visos jos issiveda viena is kitos, taigi tikrai nera butina visas jas mintinai mokintis. Vijeta ir pats nelabai stengiausi atsiminti, nes yra labai universali alternatyva - diskriminantas. Tuo labiau, taikant vijeta tikrai nera labai sunku pamesti zenkla, kas yra tikrai sunkiau antru atveju. Zinoma, kai kuriu formuliu mokejimas tikrai gali pagreitinti uzdavinio sprendima, taciau tikrai nereikia mokintis visu. Apskritai, mazai tu sudetingesniu formuliu prireikia, o jei ir prireikia, zirek, kiek ismokai, o va vienos, kurios prireike, ir neismokai...
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
19:13:53
| Nuoroda
SauliusS. rašė:
Sveiki kolegos, ir aš ketinu laikyti matematiką. Geriau pagalvok, kokiu papildomu darbu apsikrausi. Visu pirma reikes tas formules usirasyti, atsirinkti, kurios svarbiausios. Paskui spargalke karpyti... Tada, pires egzamina, tavo mintys suksis ne apie egzamina, o apie spargalke! Pamatysi pirmus egzamino klausimus, ir pirma mintis greiciausiai bus, po kuriu klausimu eiti i tualeta... O tualete ne tik kad isties uzsimanysi gamtiniu reikalu, o dar per tas 5 mintutes reikes speti susirasti reikiama formule, papildomai dar galvosi apie priziuretoja, kuris laukia uz duru... Argi gali buti blogiau?! Zinoma, jei esi labai gerai susikoncentruoti sugebantis zmogus ir zinai, kad nepasimesi, gal ir verta bandyti. Bet ar verta del kokios vienos formules tiek papildomo darbo apsikrauti? Jei nuo to bus ramiau, gal ir verta. Pats nebandziau per joki egzamina naudoti spargalkes, taigi tai tik mano samprotavimai. Rinktis jums. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
19:53:39
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Geriau pagalvok, kokiu papildomu darbu apsikrausi. Visu pirma reikes tas formules usirasyti, atsirinkti, kurios svarbiausios. Paskui spargalke karpyti... Tada, pires egzamina, tavo mintys suksis ne apie egzamina, o apie spargalke! Pamatysi pirmus egzamino klausimus, ir pirma mintis greiciausiai bus, po kuriu klausimu eiti i tualeta... O tualete ne tik kad isties uzsimanysi gamtiniu reikalu, o dar per tas 5 mintutes reikes speti susirasti reikiama formule, papildomai dar galvosi apie priziuretoja, kuris laukia uz duru... Argi gali buti blogiau?! Zinoma, jei esi labai gerai susikoncentruoti sugebantis zmogus ir zinai, kad nepasimesi, gal ir verta bandyti. Bet ar verta del kokios vienos formules tiek papildomo darbo apsikrauti? Jei nuo to bus ramiau, gal ir verta. Pats nebandziau per joki egzamina naudoti spargalkes, taigi tai tik mano samprotavimai. Rinktis jums. Žinoma sutinku su tuo, ką parašei.... Nors tas darbo kiekis priklauso nuo to, kiek matematikoj yra spragų... Pvz kas liečia mane, tai man reiktų pasirašyti nebent geometrijos formules... visą kitą galima rasti egzamino fomulyne |
|
|