Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
19:02:13
| Nuoroda
Smeterling rašė:
Kaip sekasi ruoštis egzaminui? nebedaug ir laiko liko.. Kiek valandu į diena skiriate matematikai? Kaip kurią dieną. kažkur 1 ar 2. Bet kartais būna kad ir 4 kai įdomių uždavinių turiu Nejaučiu kaip laikas bėga kai sprendžiu kanors |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-25
21:22:49
| Nuoroda
Sveiki gal kas turit 2002 metu egzamino atsakymus? )) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-25
23:45:19
| Nuoroda
Siulau nusipirkti knyga "Į pagalbą abiturientui MATEMATIKA" new.tev.lt/content.php?PHPSESSID=308e036d1a0183b4bf68a929743f6962. Ten rasi ir uzdavinius ir sprendimus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
22:03:21
| Nuoroda
pasidomėkit, ar jūsų matematikos mokytojos turi praeitų metų egzaminų sprendimus (nes ne visų metų sprendimai yra internete), nes maniškė turėjo, leido atsišviest... o ir dar, jei siekiat kuo aukštesnio balo, pasižiūrėkit ne tik sprendimus, bet ir kur laikiusieji daugiausiai darė klaidų (tokie failai man rods yra nec'e) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
22:15:03
| Nuoroda
Frenlee rašė:
pasidomėkit, ar jūsų matematikos mokytojos turi praeitų metų egzaminų sprendimus (nes ne visų metų sprendimai yra internete), nes maniškė turėjo, leido atsišviest... o ir dar, jei siekiat kuo aukštesnio balo, pasižiūrėkit ne tik sprendimus, bet ir kur laikiusieji daugiausiai darė klaidų (tokie failai man rods yra nec'e) Dekui;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-09
23:41:38
| Nuoroda
kaip mokotes tekstinius uždavinius spresti? ar cia logikoj esmė? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-10
15:19:35
| Nuoroda
Smeterling rašė:
kaip mokotes tekstinius uždavinius spresti? ar cia logikoj esmė? 60% logika, 40% praktika. Mano nuomonė gal kas kitaip mano? |
Žinutė parašyta:
2010-05-10
18:18:09
| Nuoroda
Smeterling rašė:
kaip mokotes tekstinius uždavinius spresti? ar cia logikoj esmė? Dažniausiai tokie uždaviniai sprendžiami susidarant lygtis ar nelygybes tai tam reikia logikos, o kad tą lygtį išspręsti reikia žinių. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-10
19:27:21
| Nuoroda
Vai vai vai, nežinau nuo ko pradėt. Net nežinau kas daugiau naudos duotų - ar senus egzaminus spręstis, ar variantus iš įvairių knygučių.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-10
20:32:50
| Nuoroda
Absurdus rašė:
Vai vai vai, nežinau nuo ko pradėt. Net nežinau kas daugiau naudos duotų - ar senus egzaminus spręstis, ar variantus iš įvairių knygučių.. aš ir tą ir tą baigiu išspręst, tik kad mačytų tokios pastangos |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-10
20:52:26
| Nuoroda
Sakyčiau, kad matematikoj 90% viso rezultato lemia įdirbis. Taip kad mačys mačys:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-10
21:01:23
| Nuoroda
Absurdus rašė:
Sakyčiau, kad matematikoj 90% viso rezultato lemia įdirbis. Taip kad mačys mačys:) tikiuosi, nes tuoj galva sprogs nuo begales minčių |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-11
22:38:06
| Nuoroda
ingree rašė:
Smeterling rašė:
kaip mokotes tekstinius uždavinius spresti? ar cia logikoj esmė? 60% logika, 40% praktika. Mano nuomonė gal kas kitaip mano? Pritariu. Tekstiniai uzdaviniai vieni tu, kur reikia paciam susimodeliuoti matematine salyga. Sunkiausias dalykas tokiuose uzdaviniuose ir yra visa teksta susirasyti i kelias lygtis. Lygciu sistema tai bent jau paprastai nera labai sudetinga spresti, bet kai tenka spresti nelygybiu sistema, tai vel prireikia samprotauti, taciau, kiek zinau, nelygybiu sistemu nelabai i egzamina deda, o labiau i olimpijadines uzduotis. Taciau praktika, kaip ir visada, siuo atveju tikrai turetu labai pagelbeti. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-12
14:35:54
| Nuoroda
SuperHP rašė:
ingree rašė:
Smeterling rašė:
kaip mokotes tekstinius uždavinius spresti? ar cia logikoj esmė? 60% logika, 40% praktika. Mano nuomonė gal kas kitaip mano? Pritariu. Tekstiniai uzdaviniai vieni tu, kur reikia paciam susimodeliuoti matematine salyga. Sunkiausias dalykas tokiuose uzdaviniuose ir yra visa teksta susirasyti i kelias lygtis. Lygciu sistema tai bent jau paprastai nera labai sudetinga spresti, bet kai tenka spresti nelygybiu sistema, tai vel prireikia samprotauti, taciau, kiek zinau, nelygybiu sistemu nelabai i egzamina deda, o labiau i olimpijadines uzduotis. Taciau praktika, kaip ir visada, siuo atveju tikrai turetu labai pagelbeti. Pritariu. |
Žinutė parašyta:
2010-05-20
22:58:03
| Nuoroda
Aš tekstinių negaliu pakęsti, net sąlygos skaityti nesinori... Dabar kasdien padarau po valstybinį egzaminą, tai praktiškai iki vidurio sprendžiu visai gerai. Poto pasidaro sunkiau, o tų paskutinių tai išvis neįkertu, jau ten kas per perliukai.... Žinoma, šiemet ir pats egzaminas kitoks gi bus, todėl žadu dar ir visus mokyklius egzus prasispręsti. Mūsų mokytoja sako, kad B lygio užduočių, tų elementriai paprastų, mes tiesiog nebemokame spręsti, nes du metus tik A lygį sprendžiam. Manęs tokios mintys visai nedžiugina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-21
12:30:24
| Nuoroda
vitae rašė:
Aš tekstinių negaliu pakęsti, net sąlygos skaityti nesinori... Dabar kasdien padarau po valstybinį egzaminą, tai praktiškai iki vidurio sprendžiu visai gerai. Poto pasidaro sunkiau, o tų paskutinių tai išvis neįkertu, jau ten kas per perliukai.... Žinoma, šiemet ir pats egzaminas kitoks gi bus, todėl žadu dar ir visus mokyklius egzus prasispręsti. Mūsų mokytoja sako, kad B lygio užduočių, tų elementriai paprastų, mes tiesiog nebemokame spręsti, nes du metus tik A lygį sprendžiam. Manęs tokios mintys visai nedžiugina yra labai gera knygutė išleista, kur pažymėtos B lygio užduotys |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-21
15:23:11
| Nuoroda
Man sunkiausia įrodymai ir tikimybės. Prie pastarųjų nutariau laiko negaišti visai ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-21
19:38:12
| Nuoroda
Mano nuomone, jei moki spresti A lygio uzduotis, tai tikrai neturi kilti problemu su B lygio uzduotimis, nebent tas A lygio uzduotis esi ismokes spresti mechaniskai. O tikimybiu (kombinatorikos) tema tai ir man yra viena tu, kuri labai greitai pasimirsta. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-21
20:10:25
| Nuoroda
Absurdus rašė:
Man sunkiausia įrodymai ir tikimybės. Prie pastarųjų nutariau laiko negaišti visai ;/ Man irgi sitos temos sunkiausios, bet as priesingai stengiuos kuo daugiau tokiu uzdaviniu spresti, kad ismokciau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-21
20:44:43
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Mano nuomone, jei moki spresti A lygio uzduotis, tai tikrai neturi kilti problemu su B lygio uzduotimis, nebent tas A lygio uzduotis esi ismokes spresti mechaniskai. O tikimybiu (kombinatorikos) tema tai ir man yra viena tu, kuri labai greitai pasimirsta. Deja, neretai būna taip, kad pvz perskaitai sąlygą ir bandai belenkokiu sunkiu būdu spręsti, o viskas yra gan paprasta. Kai pripranti prie sudėtingų, kartais kliūni ant tų lengvųjų. |
|
|