Matematika 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-04-06 19:54:14 | Nuoroda
aurete rašė:
Smeterling rašė:
Kristinita rašė:

Aš girdėjau tokį gandą, kad bandomąjį visi parašė prastai, todėl bus mušamas egzo išlaikymo balas. Ką jūs manot?

aš girdejau, kad apie 41% neišlaike, manau, jei numus bus geriau

Neįsivaizduoju, kaip tokio lengvo galima neišlaikyt. Mums irgi mokytoja sakė, kad bandomasis per lengvas buvo ir nereikia tikėtis, kad iš 12metų besimokusio žmogaus bus reikalaujama tik mokėt sudėt ir atimt.

iš tavo pasakymo "neįsivaizduoju , kaip tokio lengvo galima neišlaikyt" spėju matematikoj esi stipri, matyt i A lygi eini, o tam kuris mokos B lygiu, juk mokos daug mažiau nei A lygis, tai ir yra sunkiau, jei gerai matematika suprastu gal ir eitu į A... sarkazma matau

Žinutė parašyta: 2010-04-06 19:54:21 | Nuoroda
aurete rašė:
Smeterling rašė:
Kristinita rašė:

Aš girdėjau tokį gandą, kad bandomąjį visi parašė prastai, todėl bus mušamas egzo išlaikymo balas. Ką jūs manot?

Neįsivaizduoju, kaip tokio lengvo galima neišlaikyt. Mums irgi mokytoja sakė, kad bandomasis per lengvas buvo ir nereikia tikėtis, kad iš 12metų besimokusio žmogaus bus reikalaujama tik mokėt sudėt ir atimt.

iš tavo pasakymo "neįsivaizduoju , kaip tokio lengvo galima neišlaikyt" spėju matematikoj esi stipri, matyt i A lygi eini, o tam kuris mokos B lygiu, juk mokos daug mažiau nei A lygis, tai ir yra sunkiau, jei gerai matematika suprastu gal ir eitu į A... sarkazma matau

Žinutė parašyta: 2010-04-07 19:20:20 | Nuoroda
Smeterling rašė:
aurete rašė:
Smeterling rašė:
Kristinita rašė:

Suprantu, kad yra tokių, kuriem sunkiai matematika sekasi ir tikrai manau, kad nebūtina visiems ją suprast. Tačiau, jei jau taip sunku, gal geriau nesirinkt tokių studijų, kur reikia matematikos, o tada rinktis kalbas ar socialinius mokslus, kur vien pažymio užteks. Juk kiekvienas kažkam gabus, tik reikia sugebėt tai rast

Žinutė parašyta: 2010-04-07 19:44:50 | Nuoroda
aurete rašė:
Smeterling rašė:
aurete rašė:
Smeterling rašė:
Kristinita rašė:

Suprantu, kad yra tokių, kuriem sunkiai matematika sekasi ir tikrai manau, kad nebūtina visiems ją suprast. Tačiau, jei jau taip sunku, gal geriau nesirinkt tokių studijų, kur reikia matematikos, o tada rinktis kalbas ar socialinius mokslus, kur vien pažymio užteks. Juk kiekvienas kažkam gabus, tik reikia sugebėt tai rast

nu kaip,jei tau matematikos egzaminas sudaro 0,2 tik konkursinio balo, nematau reikalo jos atsisakyt laikyti .. Beto tau juk jokio skirtumo išlaike ar ne..papraščiausiai reikia toleruoti kiekvieno žmogaus apsisprendimą.

Žinutė parašyta: 2010-04-07 20:41:06 | Nuoroda
_živilė rašė:
skydas12345 rašė:

nesiplesykit del tu egzu, tikrai ne nuo mokimosi tai priklauso o del sekmes, as siais metais fiasko patyriau, nors pvz matiekos moku visas taisykles ir kaip spresti kiekviena uzdavini bet gavau tik 33.

Aha, o geriausius rezultatus matyt pasiekia tie, kurie sėdi rankas sudėję ištisus metus ;) Kaip pats įsivaizduoji sėkmę egzamino metu?

na zinai,siaip sutinku kad is dalies net matkes egzas yra sekmes dalykas,na aisku jei nk nemoki,tj nemoki,bet pasitaike ir tokiu atweju kai zmones turedami metiniam8-9,na ir tikrai tureje nemazaimziniu neislaike,o kazkokia wos 5istempe net wirs 20 gawo,tj zinai..plius juk dr tie nerwai ir pan,pati surinkau 70,nors siaip matke gan gerai zinau ir tikrai turiu nemazai praktikos,banduomosius rasiau puikiai,na ir kas is to? tikrai zinau ta matke ir patirties,bet sakau is dalies dr kaip ir pasiseks,na aisku mokytis tj reik,bet wistiek..;]

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-04-07 23:51:52 | Nuoroda
aurete rašė:
Smeterling rašė:
aurete rašė:
Smeterling rašė:
Kristinita rašė:

O jeigu esi gabus biologijai ir chemijai, o tos srytys susijusios kazkiek ir su matematika, tai pagal tave zmogus, net nevertas į jas stoti? manau tai labai siauras požiūris, nes kiekvienas žmogus turi teisę rizikuoti ir laikyti, o ne būtinai nueiti su tvirtomis matematinėmis žiniomis į egzą.

Žinutė parašyta: 2010-04-10 10:52:09 | Nuoroda

O jei aš būčiau gera psichologė, bet matematika nėra mano stiprioji pusė?A š ją suprantu kažkiek, bet nesu genijus, o įstot dėl to bus sunku. Tuo man ir nepatinka dabartinė švietimo sistema, tas pats kursas aukštosiose. Na kam man mokytis studijuojant matematika, jei to dalyko profesijai realiai nereikia? Loginis mąstymas? Aš ir be geometrinių formuliu, lygčių ir kitokių velnių turiu loginį mąstymą, ir formulių žinojimas man tikrai jo neprideda...žodžiu - nesamonė

• Istorija / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-04-11 22:30:34 | Nuoroda

Vargstu žiauriai su ta matematika

Žinutė parašyta: 2010-04-12 16:05:10 | Nuoroda

Užuojauta visiems vargstantiems. Nors ir man kuo toliau, tuo mažiau malonumo teikia tie uždaviniai.

Žinutė parašyta: 2010-04-12 17:40:40 | Nuoroda

na tekstiniai uzdawiniai man nepatinka,o siaip matke patinka,nznau kdl..;D ir sekasi siaip gan gerai,bet wat su egzu biski nelb pasiseke,na bet db jau nk nepadarysi..;]

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-04-14 19:48:43 | Nuoroda
aurete rašė:

Užuojauta visiems vargstantiems. Nors ir man kuo toliau, tuo mažiau malonumo teikia tie uždaviniai.

Aurete, jei nori į FDM, tai tokiu atveju matematiką reik tiesiog MYLĖT, nes pirmus metus mokysies tik ją, na ir dar šiektiek informatikos.:)

Žinutė parašyta: 2010-04-15 15:53:19 | Nuoroda
Frenlee rašė:
aurete rašė:

Aurete, jei nori į FDM, tai tokiu atveju matematiką reik tiesiog MYLĖT, nes pirmus metus mokysies tik ją, na ir dar šiektiek informatikos.:)

Tai gal universitete bus įdomesnių uždavinių, nes dabar jaučiu, kad tą patį per tą patį sprendžiu ir jau mažai betobulėju ir taip labai nuobodu

Žinutė parašyta: 2010-04-15 16:06:11 | Nuoroda
aurete rašė:

As tai siuliciau nelaikyt jei tikrai nera didelio noro, nes bus labai sunku ruostis ir mokytis, kai galvosi, kad gal neprireiks to rezultato egzamino.

Universitete bus daugiau įrodymų nei uždavinių, bet patys uždaviniai tikrai įdomesni:)

Žinutė parašyta: 2010-04-15 19:25:20 | Nuoroda
Frenlee rašė:
aurete rašė:

As tai siuliciau nelaikyt jei tikrai nera didelio noro, nes bus labai sunku ruostis ir mokytis, kai galvosi, kad gal neprireiks to rezultato egzamino.

Universitete bus daugiau įrodymų nei uždavinių, bet patys uždaviniai tikrai įdomesni:)

Nepaguodei

Žinutė parašyta: 2010-04-15 21:48:12 | Nuoroda

na ziurint kur ta matieka mopkytis uniwere,t.y. kokiai specialybei,nes siaip ir uzdawyniu uztenka,ne tik irodymu..;]

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-04-15 23:21:12 | Nuoroda
Leeee rašė:

na ziurint kur ta matieka mopkytis uniwere,t.y. kokiai specialybei,nes siaip ir uzdawyniu uztenka,ne tik irodymu..;]

Mes kalbam konkrečiai apie VU Finansų ir draudimo matematiką:) Aš Ekonometrijoj, bet pas mus viskas ir paremta įrodymais, kas nėra labai miela :)

Žinutė parašyta: 2010-04-17 18:48:37 | Nuoroda

Kaip sekasi ruoštis egzaminui? nebedaug ir laiko liko..

Kiek valandu į diena skiriate matematikai?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-04-17 20:16:27 | Nuoroda

Aš skiriu gal dvi, nes mes mokykloj kas antrą pamoką rašom iš įvairių temų, tai daug ruoštis reik :) 

Žinutė parašyta: 2010-04-17 20:41:18 | Nuoroda

man matematika konkursinio užima tik 0,2 balo. o bijau prastai išlaikyt, tai siaubaaas

Žinutė parašyta: 2010-04-18 17:01:34 | Nuoroda

Kuo mažiau laiko lieka iki egzamino, tuo labiau įsitikinu, kad kam neduoti gabumai, tam jau neduoti.. 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą