Biologija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-09 16:25:05 | Nuoroda
giedruže rašė:

Norečiau stoti į kineziterapiją, kaip manote, kur geriau - KMU, LKKA, o gal kolegijoje?  Su kokiais balais jūs istojote į vf? :)

Pasiziurek balu skaiciuokleje :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 18:22:43 | Nuoroda
cacalele rašė:

sanemis, viena medalio pusė čia nesiginčiju... Visokių yra visokių reikia, bet kiek pastebėjau kuo žmogus ilgiau išdyrba tokioje srityje, tuo labiau nužmogėja. Aš nelyginsiu KMU mielų slaugučių, su rajono ligoninėmis, nes ten visko būna kad su tais protezais ir per galva uztaiko kartais. Nu bet anyway offtopic cia jau gavos:D

p.s mačiau rašei kad kineziterapija kmu studijuoji, tai kiekgi jusu ten prieme?

Suprantu, "nužmogėjimas" tikrai yra baisus dalykas, bet čia jau priklauso ir nuo žmogaus mąstymo, poelgių.

Taip, pusmetį mokiausi kineziterapijoje savomis lėšomis, dabar tikslaus skaičiaus neatsimenu, mūsų buvo dvi grupės, grupėje lyg po 12 žmonių ir dar trys žmonės buvo iš kolegijos, liginamosiose studijuose. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-06-10 18:23:21 | Nuoroda

Na, ką, dabar po tokio chemijos egzamino, visi pajėgumai į biologiją. O jei ir biologijos egzaminas toks bus? :D 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-06-10 21:37:20 | Nuoroda

Tai tuomet bus labai negerai ..

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-11 09:59:38 | Nuoroda

Tai jau tikrai :( dabar visų viltis biologija :D :D

Žinutė parašyta: 2010-06-11 11:45:28 | Nuoroda

Biologija bus man žiauriausia :(

Žinutė parašyta: 2010-06-11 14:47:53 | Nuoroda

Na, sprendžiant iš chemijos egzamino, tai galima tikėtis, kad panašiai bus ir su bio. Žiauuuriai bijau. Naktimis sapnuoju, kad neišlaikiau, neįstojau ir t.t. ir t.t. 

Žinutė parašyta: 2010-06-11 15:29:11 | Nuoroda

As irgi, kaip daugelis, viltis dedu i bio :) su chemija labai nusvilau (bet to ir tikejaus) 

Tad riek viltis, kad nebus taip zoskai kaip su chem. :S,, itk kad jegu jau sunku po sito sh,, surast biologijai karotis :( 

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-11 17:29:25 | Nuoroda

Man tai įdomiausia,kiek iš tų ~11tūkst. yra rimtai pasiruošusių,nes ten yra tokių kaip po "laikau,kad neturiu ko laikyt" :D

• Biologija / VBE 89
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-06-11 17:38:09 | Nuoroda

Jeigu anglų kalbos valstybinio egzamino atsakymai planuojami Liepos mėnesio 12d, tai kada tada biologijos valstybinio egzamino rezultatai?

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-06-11 17:57:48 | Nuoroda

Jo, chemija - ziauru, bio - manau bus dar ziauriau... :) o del tu rezultatu tai tiesa,taip nuvelyno ju paskelbima,kad mes mirsim belaukdami ir besikankindami :(

• Biologija / VBE 83
  • Chemija / VBE 52
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-06-12 08:45:06 | Nuoroda

Aš labiausiai bijau,kad tik neįdėtų kokio žiauraus mitybos tinklo,net iš kokių n organizmų...Šiaip labai nemėgstu ekologijos...siaube,siaube

• Biologija / VBE 89
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-06-12 09:55:32 | Nuoroda

Gal kas turi kokių geru uždavinukų skirtu bio ypač su genetika? Nes norėtusi jau kažkaip tą mąstymą pasukti biologijos linkme, pamirštant chemiją. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:02:01 | Nuoroda

Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... :D

• Biologija / VBE 89
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:07:00 | Nuoroda
Polikondensacija rašė:

Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... :D

Puikiai tave suprantu. :D Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. :) Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? :) Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. :D

Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:14:49 | Nuoroda
Polikondensacija rašė:

Retas atvejis,kad is vidurkio galetum spresti apie egzo rezultatus.Daugelyje mokyklu (iskaitant ir musiske) yra visi susitelke i pazymius,o ne i zinias.Tai viena.Antra,mokyklose tas gautas pazymis yra daznai "is oro" .O egze reikia parodyt idealias zinias ir visapusiska supratima.Taip kad man tas vidurkis tai nera rimtas dalykas, is kurio galetum nuspeti egzo rezultatlus.Nors yra lb stipriu mokyklu,kur pazymiai yra tikrai labai rimtas reikalas (pvz Licejus ar kitos stiprios Vilniaus gimnazijos)

Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:15:06 | Nuoroda

Merginos, o rimtai rasinio nebereiks rasyti ir bus IV dalis - bandymu, kaip bandomajame 2010metu? ar vistik lieka tas rasinys???

• Biologija / VBE 83
  • Chemija / VBE 52
Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:18:27 | Nuoroda

aš jau pasimokiau, daugiau prieš egzaminą niekad nesakysiu kiek procentų tikiuosi, dar atsimenu stovim prieš egzaminą prie salės ir sakau, būtų gerai kokius 80 proc gauti, išeinu iš egzamino, tai nežinau, nervina. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:19:47 | Nuoroda
seirara rašė:

Merginos, o rimtai rasinio nebereiks rasyti ir bus IV dalis - bandymu, kaip bandomajame 2010metu? ar vistik lieka tas rasinys???

Kiek žinau nebebus rašinio. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-12 10:23:56 | Nuoroda

Butu tikrai puiku :D nes man asmeniskai geriau i klausimus atsakyt,negu pagal duotas A,B,C gaires paciai rasyt...

• Biologija / VBE 83
  • Chemija / VBE 52
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą