Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
10:28:41
| Nuoroda
Toks ten ir rasinys...5 taskai=5 konkretus sakiniai |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:09:48
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:37:59
| Nuoroda
infyou rašė:
Toks ten ir rasinys...5 taskai=5 konkretus sakiniai tai, kad ne 5 taskai,o 10,jeigu ka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:19:21
| Nuoroda
rasinio tikrai nebus, galit nesigincyt cia del tu tasku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:47:41
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. O gal čia dar tas apmaudas, kad chemiją labai skaitinėjau, o to nepasakyčiau, kad labai prireikė (čia apie organinę)... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
02:06:57
| Nuoroda
naintyna rašė:
Jeigu anglų kalbos valstybinio egzamino atsakymai planuojami Liepos mėnesio 12d, tai kada tada biologijos valstybinio egzamino rezultatai? Biologijos irgi bus liepos 12d. o tie 11tūkst. kur laiko, dauguma profkiniai ankščiau visi mokyklinį laiko. Tiesa, stokit kuo ankščiau. Visos šios specialybės žaibiškai populiarėja. Mūsų mokykloj A lygio chemijos ketvirtokų buvo 37 per abi grupes, būsimų trečiokų A lygio chemijos bus 4 grupės po 29 žmones |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
10:56:50
| Nuoroda
Aš tai labiausiai mokausi iš 11-12 klasės konspektų, du stori sąsiuviniai, kuriose visos temos pakankamai išsamiai surašytos. Dar praverčia rašyti kontroliniai, senos bratybos bei senesnių egzaminų užduotys :0 |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:23:24
| Nuoroda
giedruže rašė:
Aš tai labiausiai mokausi iš 11-12 klasės konspektų, du stori sąsiuviniai, kuriose visos temos pakankamai išsamiai surašytos. Dar praverčia rašyti kontroliniai, senos bratybos bei senesnių egzaminų užduotys :0 Tai gerai, jei sąsiuviniuose yra informacijos. Nes pvz, mano mokytoja per pamokas diktuodavo iš knygutes "egzaminui rengiuosi pats", tai kažkaip net nematau tikslo tų sąsiuvinių vartyti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:40:53
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. O gal čia dar tas apmaudas, kad chemiją labai skaitinėjau, o to nepasakyčiau, kad labai prireikė (čia apie organinę)... Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:11:12
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. O gal čia dar tas apmaudas, kad chemiją labai skaitinėjau, o to nepasakyčiau, kad labai prireikė (čia apie organinę)... Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip man irgi motyvacijos nebera. Bet vis pagalvoti, kad dar reikia truputi ir tada viskas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
13:35:56
| Nuoroda
haa, maderius reikėjo seniausiai perskaičius būt, mano dvi parduotos vasaros jiems, nu bet bent jau naudą atnešė, ir tikiuos, atneš per egzą. griebkit žalias knygutes geriau;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
13:51:03
| Nuoroda
As tai maderio taip jau neskaitau, nes znau kad ten labai daug nereikalingos informacijos, taciau per egza labai daznai duoda is maderio schemas kokias ar pns, todel skaitau "I egzmina be baimes" biologija, cia viskas siek tiek placiau aprasyta nei "Egzaminui rengiuosi pats" ir uz vien pagal skaitoma tema vertausi maderi ir issinagrineju piesinelius, schemas, diagramas.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:10:15
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. O gal čia dar tas apmaudas, kad chemiją labai skaitinėjau, o to nepasakyčiau, kad labai prireikė (čia apie organinę)... Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip man irgi motyvacijos nebera. Bet vis pagalvoti, kad dar reikia truputi ir tada viskas. aga man tai sąžinė vis ,nu reik paskaityt,reik,nes gal bus,o nebežinosi...Tai taip vis kažką ir skaitau,bet užsidegimo nebeliko,koks buvo prieš chemiją.Prieš ją būčiau perskaičius viską,ką tik būtų kas pasakę,dabar tai...užteks jaučiu "Egzaminui ruošiuosi pats" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
18:40:37
| Nuoroda
man irgi tas pats.galėjo bio būti prieš chemiją,nes pastarasis egzas visai visą norą numušė.dabar per prievartą reikia skaityt.maderį skaitau ir nervas ima;D tai pasilikau ties''įegzaminą be baimės'' |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
18:41:41
| Nuoroda
tiesa,gal žinote gerų bio testų internete? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
19:25:36
| Nuoroda
Giedre A. rašė:
tiesa,gal žinote gerų bio testų internete? http://mkp.emokykla.lt/zmogausbiologija/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
19:33:24
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Giedre A. rašė:
tiesa,gal žinote gerų bio testų internete? http://mkp.emokykla.lt/zmogausbiologija/ dėkuj |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
19:40:35
| Nuoroda
gal kas turite biologijos 2002 metų egzamino ats?bent testo |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
22:24:52
| Nuoroda
jo as turiu....atsakymus D B C D A D C D B C D C B A D B C A C D B A C C D B A C B D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
12:37:18
| Nuoroda
didelis AČIŪ |