Fizika 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-19 11:43:43 | Nuoroda

2 kartus įsidėjo paveiksliukas, nors rodė tik vieną.

• Fizika / VBE 97
  • Informacinės technologijos / VBE 98
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-19 12:08:43 | Nuoroda

Brezinyje parasyta kad tas atstumas yra daugiau nei lambda? Jeigu butu atsakymas daugiau nei lamba tai sakytum kad teisingas butent tas atsakymas? Isteisu nelabai suprantu koks butent yra to atsakymo D pagrindimas, gal gali suformuluoti paaiskinima pagal brezini?

Kaip suprantu zalia linija- automobilio judejimo trajektorija, kodel butent tokia parinkai? is egzamino brezinuko man kazkaip atrodo kad masinos judejimo trajektorija-tiese kerta viena is antenu, nors nelabai zinau ar tai kazka keicia.

Pagal taviski brezini, kuo arciau antenu, tuo mazasnis atstumas tarp max ir min, pacioj pradzioj tai tas atstumas netgi mazesnis uz lambda/2...

• Fizika / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 97
Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:04:47 | Nuoroda
Gammm rašė:

Brezinyje parasyta kad tas atstumas yra daugiau nei lambda? Jeigu butu atsakymas daugiau nei lamba tai sakytum kad teisingas butent tas atsakymas? Isteisu nelabai suprantu koks butent yra to atsakymo D pagrindimas, gal gali suformuluoti paaiskinima pagal brezini?

Kaip suprantu zalia linija- automobilio judejimo trajektorija, kodel butent tokia parinkai? is egzamino brezinuko man kazkaip atrodo kad masinos judejimo trajektorija-tiese kerta viena is antenu, nors nelabai zinau ar tai kazka keicia.

Pagal taviski brezini, kuo arciau antenu, tuo mazasnis atstumas tarp max ir min, pacioj pradzioj tai tas atstumas netgi mazesnis uz lambda/2...

Dėl 21, fizikos mokytoja sakė, kad pati žymėtų A atsakymą. Reikia sulaukti vertinimo instrukcijų :]

• Fizika / VBE 75
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-06-20 12:35:16 | Nuoroda

Mano piešinys netikslus yra tarp antenų. Mažiausias atstumas yra lamda/2 ir jis yra tik tiesėje tarp antenų. Toliau nuo tos tiesės atstumas bus visada didesnis už lamda/2. Pagal sąlygą atstumas tarp antenų yra daug mažesnis už atstumą iki automobilio, vadinasi yra tik vienas atsakymas didesnis už lambda/2.

• Fizika / VBE 97
  • Informacinės technologijos / VBE 98
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-06-29 14:19:08 | Nuoroda
NONcom rašė:
 Dėl 21, fizikos mokytoja sakė, kad pati žymėtų A atsakymą. Reikia sulaukti vertinimo instrukcijų :]

Šiame uždavinyje yra klaida, todėl jis neturėtų būti vertinamas.

Yra aiški sąlyga , kad atstumas tarp antenų yra daug mažesnis už atstumą tarp automobilių. Tokiu atveju galim drąsiai skaityti , kad automobilius pasiekia dvi , ta pačia kryptimi sklindančios bangos . Uždavinys dėl šios sąlygos tampa vienmačiu. Kadangi bangos sklinda ta pačia kryptimi interferencijos pasekoje nebus signalo maksimumų ir minimumų(Jie būtų jei bangos sklistų priešingomis kryptimis).

Panašu, kad egzamino organizatoriams pritrūko kvalifikacijos.

Žinutė parašyta: 2010-06-29 15:15:25 | Nuoroda
Eteristas rašė:
NONcom rašė:

Šiame uždavinyje yra klaida, todėl jis neturėtų būti vertinamas.

Yra aiški sąlyga , kad atstumas tarp antenų yra daug mažesnis už atstumą tarp automobilių. Tokiu atveju galim drąsiai skaityti , kad automobilius pasiekia dvi , ta pačia kryptimi sklindančios bangos . Uždavinys dėl šios sąlygos tampa vienmačiu. Kadangi bangos sklinda ta pačia kryptimi interferencijos pasekoje nebus signalo maksimumų ir minimumų(Jie būtų jei bangos sklistų priešingomis kryptimis).

Panašu, kad egzamino organizatoriams pritrūko kvalifikacijos.

tikėkimės, kad tu teisus :) tada visiems užskaitys tą atsakymą.

• Fizika / VBE 75
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-06-30 09:32:29 | Nuoroda

Tai ,kad aš teisus ,tai dar nereiškia , kad užskaitys.   Klaidą turi pastebėti NEC.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:09:46 | Nuoroda

kaip manot kiek maziausiai tasku reikes kad islaikyti? 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:09:46 | Nuoroda

kaip manot kiek maziausiai tasku reikes kad islaikyti? 

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:53:13 | Nuoroda

jei Gammm visi atsakymai tikrai teisingi, tai pagal juos pasitikrinus surinkau 54 balus

• Fizika / VBE 44
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2010-07-08 17:01:34 | Nuoroda

na laikiusieji labai nepopuliaru bet ypac reikalinga egzamina, ka galvojat? kiek tikites ir kur zadat stot? ar fizika labai svarbus egzaminas jum? :)

• Fizika / VBE 34
  • Matematika / VBE 35
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-08 18:45:37 | Nuoroda

Pagal mano paskaičiavimus turėtų būti apie 44 taškus tai apie ~30 %,stoti žadu į VGTU telekomunikacijų inžineriją.Fizikos egzamino rezultatas nesvarbus man jau,tegu ir 1 % būtų,nes pagal pereitų metų KB turėčiau laisvai įstoti.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-08 21:47:32 | Nuoroda

kadangi blogai išėjo su istorijos egzaminu, tai beliko pasikliauti fizika. manau surinkau apie 40-50 balu, tai bent kokia 30% žadu gauti. o tada atviri keliai visoms(beveik) inžinerijoms

• Fizika / VBE 44
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2010-07-08 22:18:29 | Nuoroda

ateiste o kiek matkes gavai? nes matke svarbiausia... man su matke lb nenuskilo... tiesa sakant neisivaizduoju kaip tiek galejau gaut... ne bet nieko surinkau fizikos apie 50 tasku tj manau turetu 40% but tj manau man tj pilnai uzteks daugumai VGTU profesiju :)

• Fizika / VBE 34
  • Matematika / VBE 35
Žinutė parašyta: 2010-07-08 22:50:26 | Nuoroda
Ateistė rašė:

kadangi blogai išėjo su istorijos egzaminu, tai beliko pasikliauti fizika. manau surinkau apie 40-50 balu, tai bent kokia 30% žadu gauti. o tada atviri keliai visoms(beveik) inžinerijoms

Na manau retai pasitaiko,kad panelė stoja į inžineriją :)

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-09 12:30:02 | Nuoroda
Martinuxx rašė:
Ateistė rašė:

Na manau retai pasitaiko,kad panelė stoja į inžineriją :)

oj patykek VGTU panu mokos ne ka maziau nei kitose spec :D :), gal tik vos vos maziau nei vaikinu :D

• Fizika / VBE 34
  • Matematika / VBE 35
Žinutė parašyta: 2010-07-09 16:52:29 | Nuoroda

man labiau aktualu KTU

maiklasjordanas, matkės surinkau 57%. irgi ne rojus, bet ką darysi.

• Fizika / VBE 44
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2010-07-09 17:03:35 | Nuoroda
Ateistė rašė:

man labiau aktualu KTU

KTU nemanau kad bus problemu istot su 57 :) o fizika laikai?>

• Fizika / VBE 34
  • Matematika / VBE 35
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-09 18:58:18 | Nuoroda

Na, fizikoje visada jaučiausi tvirtai, tikiuosi surinkt virš 90. Stosiu į mechatroniką KTU, čia fizikos koeficientas 0,2. 

Žinutė parašyta: 2010-07-09 19:34:55 | Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
Ateistė rašė:

man labiau aktualu KTU

KTU nemanau kad bus problemu istot su 57 :) o fizika laikai?>

žinoma, kad laikauju KTU inžinerijoms jis reikalingas. gal kas patars kas būtų protingiau/reikalingiau: mechanikos ar žiniasklaidos inžinerija?

• Fizika / VBE 44
  • Matematika / VBE 57
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą