VU teisė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:58:59 | Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot :D matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/

uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: ))

gryte, neatsakei i mano klausima-tu ten gasdinai mane, kad neistosiu? :D

na aš negaliu žinot, kokia bus šių metų kartelė, na bet kaip skaiau, aš žiūriu į jūsų situaciją optimistiškai ir tikiu kad šių metų kartelė labai nuo pernai metų nesiskirs ir turėtumei įstot. o kada bus jau aišku kas kur įstojo?: )

24 diena. nu o sakei, kad neistosiu :D

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:20:01 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot :D matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/

uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: ))

na aš negaliu žinot, kokia bus šių metų kartelė, na bet kaip skaiau, aš žiūriu į jūsų situaciją optimistiškai ir tikiu kad šių metų kartelė labai nuo pernai metų nesiskirs ir turėtumei įstot. o kada bus jau aišku kas kur įstojo?: )

23 :p

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:36:11 | Nuoroda
Thotu rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

23 :p

atsiprasau. geda. neisivaizduoju, kaip sulauksiu

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:44:19 | Nuoroda

Aš jau dienas skaičiuoju. Jau pamiršau, ką tas jausmas reiškia. Taip jaudinausi paskutinį kartą tada, kada stojau pirmą kartą ir po dar per  pirmą sesiją per svarbius egzaminus, kada sėdi, kas penkias minutes refrešindamas savo el paštą ir lauki egzo rezultatų.. Ir vėl apninka tokios mintys, kaip kad tipo taip lauki, taip jau tikiesi, knygas skaitai, konspektus šaudais, tik apie tai ir tegalvoji, mama jaudinasi ir taip atsidarai tą dieną tą lama bpo ir pyst, langeliuose tuščia. Apsivemčiau tikriausiai :D

O beje, kelintą valandą bus skelbiami rezultatai, gal jau kas girdėjo?

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:46:12 | Nuoroda

Aš žodžiu išsijungsiu telefoną, užsidarysiu namie tą prakeiktą penktadienį ir dar pusvalandį po to laiko , kada jau bus rezultatai, bijosiu pasižiūrėti ir lauksiu momento, kada ryžtas apniks :D Iki vakaro čiuju taip pramedituosiu

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:04:16 | Nuoroda
Thotu rašė:

Aš žodžiu išsijungsiu telefoną, užsidarysiu namie tą prakeiktą penktadienį ir dar pusvalandį po to laiko , kada jau bus rezultatai, bijosiu pasižiūrėti ir lauksiu momento, kada ryžtas apniks :D Iki vakaro čiuju taip pramedituosiu

kur stojate? ;]

• Istorija / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:04:45 | Nuoroda
Thotu rašė:

Aš jau dienas skaičiuoju. Jau pamiršau, ką tas jausmas reiškia. Taip jaudinausi paskutinį kartą tada, kada stojau pirmą kartą ir po dar per  pirmą sesiją per svarbius egzaminus, kada sėdi, kas penkias minutes refrešindamas savo el paštą ir lauki egzo rezultatų.. Ir vėl apninka tokios mintys, kaip kad tipo taip lauki, taip jau tikiesi, knygas skaitai, konspektus šaudais, tik apie tai ir tegalvoji, mama jaudinasi ir taip atsidarai tą dieną tą lama bpo ir pyst, langeliuose tuščia. Apsivemčiau tikriausiai :D

O beje, kelintą valandą bus skelbiami rezultatai, gal jau kas girdėjo?

trečią valandą berods. ai o dėl to tuščio langelio tai atsimenu pernai gal keturis kartus refrešinau lamą kol pamačiau dešinėj pusėj smulkiom raidutėm žodį 'kviečiama' ar kažką panašaus. o kitus kartus kai atsidarydavau nepastebėdavau ir įsivaizdavau, kad turi kažkaip būt išryškinta vos ne rožine spalva ta eilutė į kurią įstojau.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:05:08 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

taigi juokavau.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:18:01 | Nuoroda
RikArdO rašė:
Thotu rašė:

kur stojate? ;]

Teisė MRU!

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:52:07 | Nuoroda
Thotu rašė:
RikArdO rašė:
Thotu rašė:

kur stojate? ;]

Teisė MRU!

tai ne į tą forumo temą pataikėte.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 22:57:57 | Nuoroda
grytė rašė:
Thotu rašė:
RikArdO rašė:
Thotu rašė:

kur stojate? ;]

Teisė MRU!

tai ne į tą forumo temą pataikėte.:D

Čia jau man atrodo darosi normalu, kad romerininkai čiulba čia, o vu būsimieji pas mus ten :D 

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-12 23:03:25 | Nuoroda

aj tada ir as cia paciulbesiu ;D

• Istorija / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-12 23:20:35 | Nuoroda

na svarbu, kad tas čiulbėjimas neperaugtų į beprasmiškus ginčus, ir viskas bus tvarkoj.: ))

Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:02:12 | Nuoroda

gal yra norinciu kolegu susipazint? po to koki baliu susitike padarysim! :D

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:03:20 | Nuoroda
grytė rašė:
jusste rašė:
grytė rašė:
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:

Nu ką, būsimi teisininkai, laukiam naujų mokslo metų :D

koks kb tavo? :)

Mano 19.26 (blush). Pernai būčiau praslydus, šiemet nežinau, kaip bus. Reikia gal mišias užsipirkt :D

na va toks baliukas tai jau tikrai labai labai slidus. bet mišios manau nepamaišytų tokiu atveju..: )

Labai dieną apsidžiaugiau pamačius, kad mano aukštesnis nei pernai paskutinio įstojusio. Bet į vakarą nuotaika subjuro, nes vis dėlto aš ant ribos - reiks mokėt ar ne. Bet antroj vietoj parašiau mokamą, čia jau blogiausias atvejis, visgi VU TF - MANO SVAJONĖ :D

na jeigu ką, tai bus pakartotinis stojimas tai bus galima bandyt perstot į nemokamą.: ) o šiaip tai man buvo pernai, kad aš turėjau kb 19,44 ir tokia visa savim pasitikinti, užtikrinta, bet kuo toliau nuo labiau mano pasitikėjimas blėso ir net tada kai sužinojau kad skaičiuojant pagal šitą balų skaičiuoklę reikia dar 0,2 pridėti ir nors tas 0,2 tokioj situacijoj atrodo labai didelis, bet manęs tai visai nebeguodė ir buvo visiškai savim nepasitikinti ir visai niekuo neužtikrinta.:D visa tai juk normalu.: )

Pagal kokią balų skaičiuoklę? :o Aš skaičiavau pagal www.baluskaiciuokle.lt. Reikia pridėti 0.2? :o 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:03:53 | Nuoroda
Vytis rašė:

Aišku, kad yra! Pažindinamės :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:58:01 | Nuoroda
Vytis rašė:

labas :D

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:14:23 | Nuoroda
Vytis rašė:

uoj jūs baliauninkai.:D palaukit dar pusantros savaitės, o tada apie balius galvokit.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:53:52 | Nuoroda

šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti...

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:01:31 | Nuoroda
House'as rašė:

šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti...

Koks tu verksnys, aš negaliu. Jau tau tai tikrai teisėje ne vieta, kas kartą prieš dėstytoją kalbėdamas musiet į kelnes varysi. Nu sori, nesusilaikiau ;D Nueik į lama bpo ir pasižiūrėk, kiek stojančių. Į VU apie du tūkstaničia į teisę stoja. Tai labai normalu, visais metais taip buvo ir yra. O jau su tavo balais tai mažiausiai galvą sukti reikia. Žodžiu, nejuokink žmonių.

• Istorija / VBE 86
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą