VU teisė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:08:36 | Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:

šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti...

Koks tu verksnys, aš negaliu. Jau tau tai tikrai teisėje ne vieta, kas kartą prieš dėstytoją kalbėdamas musiet į kelnes varysi. Nu sori, nesusilaikiau ;D Nueik į lama bpo ir pasižiūrėk, kiek stojančių. Į VU apie du tūkstaničia į teisę stoja. Tai labai normalu, visais metais taip buvo ir yra. O jau su tavo balais tai mažiausiai galvą sukti reikia. Žodžiu, nejuokink žmonių.

Pritariu :)

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:21:10 | Nuoroda
House'as rašė:

šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti...

Ypač su Tavo rezultatais be šansų įstot. Jums dievaži saulė C diskus perkaitino, kad tokias nesąmones šnekat.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:25:59 | Nuoroda
jusste rašė:
House'as rašė:

Ypač su Tavo rezultatais be šansų įstot. Jums dievaži saulė C diskus perkaitino, kad tokias nesąmones šnekat.

nu nerėkit jūs vieni ant kitų taip. kas bus kai grupiokais tapsit, kaip vieni kitiems į akis pažiūrėsit?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:30:20 | Nuoroda
grytė rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:

nu nerėkit jūs vieni ant kitų taip. kas bus kai grupiokais tapsit, kaip vieni kitiems į akis pažiūrėsit?:D

Nerėkiu aš, tiesiog juokingai atrodo dejuojantis ir išlaikęs egzaminus 90+ žmogus, kuris burba, kad įstot į VU TF yra be šansų. Nu tragikomedija :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:31:01 | Nuoroda

Ok, peace, gyvenkim taikiai, teisininkai ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:32:14 | Nuoroda

Nu argi jūs nesuprantat, kad kažkas tiesiog iš jūsų dejonių tyčiojasi :))) Čia netikras profilis su netikrais rezultatais, o jūs tikit, kad realus žmogus taip svaigsta ;p

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:37:21 | Nuoroda
otaitau rašė:

Nu argi jūs nesuprantat, kad kažkas tiesiog iš jūsų dejonių tyčiojasi :))) Čia netikras profilis su netikrais rezultatais, o jūs tikit, kad realus žmogus taip svaigsta ;p

nu bet juk visokių keistuolių, švelniai tariant, pasitaiko.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:42:55 | Nuoroda
grytė rašė:
otaitau rašė:

Pasitaiko, bet čia ne ta atvejis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:49:26 | Nuoroda
otaitau rašė:
grytė rašė:
otaitau rašė:

Pasitaiko, bet čia ne ta atvejis :)

nu gal. ką gi aš žinau?:D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:53:01 | Nuoroda

Kas čia žino, tekdavo sutikti tokių myžčiojančių ties kiekvienu žingsniu realiai ;}Tai visko gali būti, kad ir tikras žmogus su tikromis baimėmis. FAIL

• Istorija / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:53:23 | Nuoroda

dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės..

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:01:08 | Nuoroda
House'as rašė:

dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės..

:))) A š tai rimtai tavo vietoje apsvarstyčiau visą tą reikalą su teise, kaip būsimas teisininkas per minkštų kiaušiukų :} Nu sori vėl, nebegaliu :D

Pasižiūrėjei į balus, su kokiais priima? Pasiskaičiavai savo? Tinki? Viskas, įstosi. Kame čia parintis ir nervinti kitus tuo pačiu, aš nesuprantu. Kaip mažas vaikas. O dar į VU tf stoja

• Istorija / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:21:27 | Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:

:))) A š tai rimtai tavo vietoje apsvarstyčiau visą tą reikalą su teise, kaip būsimas teisininkas per minkštų kiaušiukų :} Nu sori vėl, nebegaliu :D

Pasižiūrėjei į balus, su kokiais priima? Pasiskaičiavai savo? Tinki? Viskas, įstosi. Kame čia parintis ir nervinti kitus tuo pačiu, aš nesuprantu. Kaip mažas vaikas. O dar į VU tf stoja

na radot dėl ko čia rietis. manau ne jis pirmas, ne jis paskutinis pradėsiantis tokias psichozes, na o už pusantros savaitės viskas baigsis ir galėsit pradėt žmonikai šnekėt kaip kursiokas su kursioku.: ))

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:31:17 | Nuoroda

Sveiki, ar as turiu su savo balais istoti i VU vf? nes mano istorijos valstybinio rezultatas apgailetinas, tikrai susimoviau, istorija tikrai gerai mokejau ... Negi man dabar belieka i MRU stoti...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:32:21 | Nuoroda

Istorija islaikiau 84 ANGLU 97 O LIETUVIU 89

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:38:44 | Nuoroda
Just_justina rašė:

Istorija islaikiau 84 ANGLU 97 O LIETUVIU 89

pasiskaičiuok kb. penai riba buvo 19,24. pažiūrėk ar viršiji ribą. ar tai taip sudėtinga?: )

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:43:05 | Nuoroda

paskaiciavau mano 19.28 betjuk siemet mazina teiseje vietu skaiciu 30 procentu. jauciu stojimo balas labai pakils...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:51:41 | Nuoroda
Just_justina rašė:

paskaiciavau mano 19.28 betjuk siemet mazina teiseje vietu skaiciu 30 procentu. jauciu stojimo balas labai pakils...

nu tai mes žinom tiek pat kiek ir tu ir nesam aštuonkojai Pauliai nuspėjantys ateitį, tai savo spėjimais gali pasikliauti tiek pat kiek ir mūsų.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:59:46 | Nuoroda

tai dabar tik laukti ir tiketis lieka :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 16:48:24 | Nuoroda
Just_justina rašė:

tai dabar tik laukti ir tiketis lieka :)

is kur istrauket, kad mazina i vf, nesuprantu?

• Matematika / VBE 99
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą