VU teisė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 17:13:10 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

tai dabar tik laukti ir tiketis lieka :)

is kur istrauket, kad mazina i vf, nesuprantu?

aš ir sakau, kad čia šakės bus, čia be šansų mums...

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-13 17:18:45 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

as ir sauaku, kad neistosi ;) tau tai be sansu isvis. gali net nevargt teise rasyt 1nr. plaukt ir plaukt tau iki teises, ten daug geresniu rezultatu reikia :) sorry tik, neuzpyk labai, bet tokia tiesa

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 17:58:14 | Nuoroda

pora kart per zinias sake kad mazina valstybe, nes labai daug teisininku prigamina universitetai, nes tai yra paklausi specialybe. o jus nieko negirdejot apie tai?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 18:17:57 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

as ir sauaku, kad neistosi ;) tau tai be sansu isvis. gali net nevargt teise rasyt 1nr. plaukt ir plaukt tau iki teises, ten daug geresniu rezultatu reikia :) sorry tik, neuzpyk labai, bet tokia tiesa

tu, zuiki, nepyk, bet kaip suprantu ir tavęs laukia tas pats likimas.. tik nesupyk, bet jei aš neįstosiu, kas yra labai realu šiemet, tu juolabiau, nebent tave ir mokamas tenkina, nes manęs tai ne..

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:35:21 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

tu, zuiki, nepyk, bet kaip suprantu ir tavęs laukia tas pats likimas.. tik nesupyk, bet jei aš neįstosiu, kas yra labai realu šiemet, tu juolabiau, nebent tave ir mokamas tenkina, nes manęs tai ne..

o tau linksma sitaip virtualiai dergtis? :) ar rimtai bukas esi? :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:36:12 | Nuoroda
Just_justina rašė:

pora kart per zinias sake kad mazina valstybe, nes labai daug teisininku prigamina universitetai, nes tai yra paklausi specialybe. o jus nieko negirdejot apie tai?

gal biski sumazins, bet realiai nemanau, kad labai zymiai turetu sumazint. kad is mazins, manau kb teuzkils iki kokiu 19,28, ne daugiau

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:43:44 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

Tu tiksliai čiuožus. Bičas išsilaikė egzus vos ne šimtukais, čia kabini makaronais. Jo KB bus ~20+ su tokiais egzais. Į teisę užtenka 19 su trupučiu. Ataušus pana

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:51:34 | Nuoroda
NONcom rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

Tu tiksliai čiuožus. Bičas išsilaikė egzus vos ne šimtukais, čia kabini makaronais. Jo KB bus ~20+ su tokiais egzais. Į teisę užtenka 19 su trupučiu. Ataušus pana

Taigi čia ant bajerio iš jo tyčiojasi, nes jis verkia, kad neįstos niekur su tokiais 'mažais' balais :D

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:00:55 | Nuoroda
Thotu rašė:
NONcom rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

Taigi čia ant bajerio iš jo tyčiojasi, nes jis verkia, kad neįstos niekur su tokiais 'mažais' balais :D

Na gal paranojiku palikau :D Na jeigu jis bijo, tada jis ataušęs. :D Sry ~ImaGinatiOOn~

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:08:04 | Nuoroda
House'as rašė:

dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės..

Aha, jau matau, kad užsipergyvenai su KB 20+. Silpni nervai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:08:46 | Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:

dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės..

:))) A š tai rimtai tavo vietoje apsvarstyčiau visą tą reikalą su teise, kaip būsimas teisininkas per minkštų kiaušiukų :} Nu sori vėl, nebegaliu :D

Pasižiūrėjei į balus, su kokiais priima? Pasiskaičiavai savo? Tinki? Viskas, įstosi. Kame čia parintis ir nervinti kitus tuo pačiu, aš nesuprantu. Kaip mažas vaikas. O dar į VU tf stoja

"kaip būsimas teisininkas per minkštų kiaušiukų" <---- Pralinksminai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:21:14 | Nuoroda

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:30:30 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:32:27 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

Ką Tu čia nusišneki, žmogau? Nesidaryk sau gėdos, nes jau graudu skaityt komentarus. 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:32:33 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

:DDDDD

Tu pirma stojamaisiais balais pasidomėk.

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:37:45 | Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

:DDDDD

Tu pirma stojamaisiais balais pasidomėk.

o man tai jis patinka :D ok zuikuti, susitiksim mru teisej ir pentencinej veikloj.

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:38:42 | Nuoroda

o idomumo deliai-koks pernai buvo kb i teise vf???

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:46:20 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

19.24 :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:00:14 | Nuoroda
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

mru ty :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:07:11 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

mru ty :)

MRU - 18.28

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą