VU teisė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:16:17 | Nuoroda
RikArdO rašė:
Thotu rašė:
RikArdO rašė:

viltis miršta paskutinė, gal į vu mokamą pakliūsiu... :/ eh, reik anglų gero..

Sori, mano lt kaip tavo, anglų 74, istorija 86 ir aš tai į mokamą vu niekaip :} Nebent šimtuką už anglų pavarytum

bet juk neaišku koks šiemet bus paskutinis balas mokamo, nebūtinai jis bus didesnis nei pernai :)

Jo, aišku tu rašyk, aš nieko tau nesakau, bet visgi neprisisvajok tiesiog, mru irgi labai gerai (neteko girdėti nei vieno blogo žodžio iš ten studijuojančių, o varo rik vu tf, kas žiauriai juokinga). Nes VU yra VU visgi... Ir kažkaip galvoju, kad konkurencija vis tiek naaaaniet didelė.  Net Romery stoja daugiau nei VU. Aš noriu į Romerį, labai labai :D Turiu jau visus konspektus, vahahaha

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:21:42 | Nuoroda

tai žinoma, ir ten ir ten bandysiu :) nemanau, kad MRU yra taip blogai, kaip daugelis kalba.. tiesiog visuomenė turi senamadiškus stereotipus apie šį universitetą...visiem juk neįtiks :)

• Istorija / VBE 63
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:31:20 | Nuoroda
RikArdO rašė:

tai žinoma, ir ten ir ten bandysiu :) nemanau, kad MRU yra taip blogai, kaip daugelis kalba.. tiesiog visuomenė turi senamadiškus stereotipus apie šį universitetą...visiem juk neįtiks :)

Pataisau, kalba blogai ne visuomenė, o VU studentai. Nežinau kaip jūs, aš tai noriu ne tik turėti gerą vietą mokytis, bet ir visas tam sąlygas - būti gerai pamaitintai, šiltai pasodintai ir tt. Vu to negausit.

• Istorija / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:36:15 | Nuoroda
Thotu rašė:
RikArdO rašė:

Pataisau, kalba blogai ne visuomenė, o VU studentai. Nežinau kaip jūs, aš tai noriu ne tik turėti gerą vietą mokytis, bet ir visas tam sąlygas - būti gerai pamaitintai, šiltai pasodintai ir tt. Vu to negausit.

Aaa na sorry, suklydau tada :) joa teko bendrauti su MRU studentais, tai labai gerą įspūdį paliko apie savo universitetą, sakė ir valgykla labai gerai pamaitina, beto ir skaniai ir biblioteka moderni, viskas švaru gražu, nauja... na iš tiesų pliusas :) nenurašau aš MRU, žinau, kad jei VU nepriims, būtinai čia eisiu :) nes manau neverta mokytis teisės kolegijose, kaip teko girdėti iš vieno VU dėstytojo per atvirų durų dieną tai čia kaip išmetimas pinigų į balą gautųsi :)

• Istorija / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:36:58 | Nuoroda

Puseserė studijuoja teisę jau magistrą liepos menesį gins,tai atsiliepimai iš jos geri apie mru universitetą...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:38:08 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Puseserė studijuoja teisę jau magistrą liepos menesį gins,tai atsiliepimai iš jos geri apie mru universitetą...

nu va, tad nereik čia man taip triedaliot dėl to VU :D

• Istorija / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:46:44 | Nuoroda

Aš asmeniškai tai į VDU žadu bandyti laimę,bet ir prašymų eiluteje yra ir MRU pavadinimas....

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:49:48 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Aš asmeniškai tai į VDU žadu bandyti laimę,bet ir prašymų eiluteje yra ir MRU pavadinimas....

o kaip rezultatai egzaminų? :)

• Istorija / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:02:22 | Nuoroda

galėjo būti ir geresni,bet pasakysiu kada įstosiu ten kur noriu,ar jie mane tenkino ar nea..

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:41:05 | Nuoroda

Taaaip, pirmo kurso antras semestras yra išties žiaurokas dėl Normanto bei vienos seminaristės (nors nežinau, ar ji dabar veda seminarus), bet tai dar gėlytės. Visos linksmybės prasidės 3 kurse ;) Na, nieko, ištversite. Pažadu ;)

Sėkmės stojant! :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:16:09 | Nuoroda

nu va, turit konkurente su LT 98 IR IST 89

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-08 17:44:15 | Nuoroda
ibieililiai rašė:

Taaaip, pirmo kurso antras semestras yra išties žiaurokas dėl Normanto bei vienos seminaristės (nors nežinau, ar ji dabar veda seminarus), bet tai dar gėlytės. Visos linksmybės prasidės 3 kurse ;) Na, nieko, ištversite. Pažadu ;)

Užtat antro kurso pirmas semestras, jei tikėti antrakursiais, - net ne gėlytės, o visi gėlynai! ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 21:12:11 | Nuoroda

na, pasakokites, pasakokites :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-08 22:19:26 | Nuoroda
Thotu rašė:
RikArdO rašė:

:D Toks vaizdas, kad mes sėdim ant kartoninių dėžių, mintam šaknelėm, o mokomės iš senų, dar rusų kalba parašytų knygų. Neperdėkit, žmonės.

Žinutė parašyta: 2010-07-09 00:03:23 | Nuoroda

kaip manot ar siais metais pereinamasis i VF bus didesnis ar mazesnis? man nelabai pasiseke istorijos egzaminas, kurio tikejausi 95+ todel bijau dabar neistoti:)

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-09 07:38:12 | Nuoroda
aviator rašė:
ibieililiai rašė:

Užtat antro kurso pirmas semestras, jei tikėti antrakursiais, - net ne gėlytės, o visi gėlynai! ;)

Na, taip, antro kurso pirmas semestras yra išties palyginti lengvas. O paskui bus sunku, bet labai įdomu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-09 12:50:12 | Nuoroda
Vytis rašė:

kaip manot ar siais metais pereinamasis i VF bus didesnis ar mazesnis? man nelabai pasiseke istorijos egzaminas, kurio tikejausi 95+ todel bijau dabar neistoti:)

Pernai minimalus buvo į vf 19,24, tai šiemet, manau, gali kilti nežymiai. Bet jei pavarysi ir anglų taip, kaip turi istoriją ir lietuvių k., tai tikrai įstosi - anglų gali būti net ir prasčiau. Pasižiūrėk, mano istorijos buvo 81, o jos koeficientas juk didžiausias skaičiuojant KB :)

Žinutė parašyta: 2010-07-09 19:40:45 | Nuoroda
Vytis rašė:

o kiek matematikos metinio turi ir kaip anglų tikiesi būt išsilaikęs?: )

Žinutė parašyta: 2010-07-09 23:47:31 | Nuoroda
Vytis rašė:

man tas pats kaip anglu parasei?

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-10 18:21:38 | Nuoroda

matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą