Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
22:51:16
| Nuoroda
Vytis rašė:
matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~ na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
22:53:13
| Nuoroda
ai ir dar pastebėjimas kas su šiam puslapį pateikta skaičiuokle skaičiuosis konkursinį balą: jei matematiką turėjot A lygiu, tai prisidėkit dar 0,2, nes čia jų už A lygį neprideda kažkodėl.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
23:24:26
| Nuoroda
grytė rašė:
Vytis rašė:
matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~ na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: ) tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
23:37:36
| Nuoroda
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~ na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: ) tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:) jei balų skaičiuoklė nemeluoja ir jei šiemet pereinamoji riba bus tokia pat kaip pernai, tai tau anglų reikia bent 65 surinkt ir įstotumei.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
00:31:39
| Nuoroda
grytė rašė:
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~ na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: ) tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:) jei balų skaičiuoklė nemeluoja ir jei šiemet pereinamoji riba bus tokia pat kaip pernai, tai tau anglų reikia bent 65 surinkt ir įstotumei.: ) o tu Gryte irgi i VU teise?:) beje as dar negaliu atsipeiket del istorijos egzamino:) surinkau 85-95 taskus kazkur o gavau 90, turbut papuole taisyt pas kokia bloga teta:D kaip tau? tu visalaik taip gerai mokejei istorija? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
00:46:34
| Nuoroda
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~ na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: ) tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:) jei balų skaičiuoklė nemeluoja ir jei šiemet pereinamoji riba bus tokia pat kaip pernai, tai tau anglų reikia bent 65 surinkt ir įstotumei.: ) o tu Gryte irgi i VU teise?:) beje as dar negaliu atsipeiket del istorijos egzamino:) surinkau 85-95 taskus kazkur o gavau 90, turbut papuole taisyt pas kokia bloga teta:D kaip tau? tu visalaik taip gerai mokejei istorija? Aš jau VU teisėj.:D o istorija na tai man visą laiką buvo mėgiamas ir lengvai išmokstamas dalykas, o dar vienuoliktoj dvyliktoj klasėse turėjau superinę mokytoją, na tai taip ir gavosi.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
00:50:35
| Nuoroda
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:05:15
| Nuoroda
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:09:25
| Nuoroda
grytė rašė:
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) kodel galiu neistoti? anglu nedaug gi reikia, 65-75% pilnai uztenka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:14:03
| Nuoroda
Vytis rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) kodel galiu neistoti? anglu nedaug gi reikia, 65-75% pilnai uztenka dabar pati pradėsiu sau prieštaraut, nu nes ką tik sakiau, kad tikrai įstosi, na bet apie konspektų dalinimąsi ir panašiai reikia galvot kai jau tikrai žinosi, kad įstojai.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:15:44
| Nuoroda
surata |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:16:05
| Nuoroda
sutarta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
13:26:07
| Nuoroda
grytė rašė:
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) :D Tai kad tų konspektų pirmam semestre, jaučiu, tik politikoj pas Namavičių prireiks, daugiau visur viską patys dėstytojai duos, ir tie egzai dar juokingi (be TT ir PT) - ypač Machovenko |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
13:45:05
| Nuoroda
aviator rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) :D Tai kad tų konspektų pirmam semestre, jaučiu, tik politikoj pas Namavičių prireiks, daugiau visur viską patys dėstytojai duos, ir tie egzai dar juokingi (be TT ir PT) - ypač Machovenko nu kam dabar sakyt kad tie egzai juokingi, jei prieš juos laikant ir juos laikant jie tokie tikrai neatrodė. juk mum būnant fux'ais jie atrodė baisūs baisūs (ypač teorija ir politika), nu ir reikia suprast, kad dabar laikius antrą sesiją, jau gali palygint, kad pirma nebuvo baisiai sunki, nu bet kai neturi su kuo lygint ir kai yra pirmoji sesija gyvenime, nu tai viskas atrodys tikrai baisu.: ) o dėll konspektų na tai geriau jau susirinkt visus įmanomus ir atsirinkt ko tau pačiam reikia, o ko ne, negu kad neturėt nieko ir tik prieš egzus pirmą kartą susirast konspektus, kuriuos galėjai turėt ir paskaitinėt visą semestrą.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:02:02
| Nuoroda
grytė rašė:
aviator rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) :D Tai kad tų konspektų pirmam semestre, jaučiu, tik politikoj pas Namavičių prireiks, daugiau visur viską patys dėstytojai duos, ir tie egzai dar juokingi (be TT ir PT) - ypač Machovenko nu kam dabar sakyt kad tie egzai juokingi, jei prieš juos laikant ir juos laikant jie tokie tikrai neatrodė. juk mum būnant fux'ais jie atrodė baisūs baisūs (ypač teorija ir politika), nu ir reikia suprast, kad dabar laikius antrą sesiją, jau gali palygint, kad pirma nebuvo baisiai sunki, nu bet kai neturi su kuo lygint ir kai yra pirmoji sesija gyvenime, nu tai viskas atrodys tikrai baisu.: ) o dėll konspektų na tai geriau jau susirinkt visus įmanomus ir atsirinkt ko tau pačiam reikia, o ko ne, negu kad neturėt nieko ir tik prieš egzus pirmą kartą susirast konspektus, kuriuos galėjai turėt ir paskaitinėt visą semestrą.: ) Kaip pirmoji sesija - sunki, gal ir per drąsiai čia pasakiau, bet toks efektas man iš po antros sesijos. Bet taip visiems bus - manau, Gryte, kad tas pats ir tau Bet kokiu atveju - smagiausias yra tas laukimas iki mokslų, paskui kažkaip viskas greitai atsibosta - bent jau man - ir tie referatų rašymai įkyrūs pasidaro |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:41:08
| Nuoroda
aviator rašė:
grytė rašė:
aviator rašė:
grytė rašė:
Vytis rašė:
kuriame kurse? gal man padesi su uzrasais kokiais ar pan? as labai dekingas:D pirmą baigiau. tu tik pirma įstok, o užrašus tada jau kaip ir galėsiu pažadėt. savų konspektų beveik neturiu, bet kompiterinių variantų einančių 'iš kartos į kartą' tai tikrai netrūksta, ai ir dar žinoma galėsiu patart, kuriais labiau pasitikėt, o kuriais netaip.: ) :D Tai kad tų konspektų pirmam semestre, jaučiu, tik politikoj pas Namavičių prireiks, daugiau visur viską patys dėstytojai duos, ir tie egzai dar juokingi (be TT ir PT) - ypač Machovenko nu kam dabar sakyt kad tie egzai juokingi, jei prieš juos laikant ir juos laikant jie tokie tikrai neatrodė. juk mum būnant fux'ais jie atrodė baisūs baisūs (ypač teorija ir politika), nu ir reikia suprast, kad dabar laikius antrą sesiją, jau gali palygint, kad pirma nebuvo baisiai sunki, nu bet kai neturi su kuo lygint ir kai yra pirmoji sesija gyvenime, nu tai viskas atrodys tikrai baisu.: ) o dėll konspektų na tai geriau jau susirinkt visus įmanomus ir atsirinkt ko tau pačiam reikia, o ko ne, negu kad neturėt nieko ir tik prieš egzus pirmą kartą susirast konspektus, kuriuos galėjai turėt ir paskaitinėt visą semestrą.: ) Kaip pirmoji sesija - sunki, gal ir per drąsiai čia pasakiau, bet toks efektas man iš po antros sesijos. Bet taip visiems bus - manau, Gryte, kad tas pats ir tau Bet kokiu atveju - smagiausias yra tas laukimas iki mokslų, paskui kažkaip viskas greitai atsibosta - bent jau man - ir tie referatų rašymai įkyrūs pasidaro ai man tai ir tas laukimas samgus buvo ir patys pirmi metai buvo smagūs dėl to, kad viskas radikaliai kitaip, ir mokymosi sistema, ir paskaitos, ir paties atsakomybė ir gyvenimas atskirai ir dėstytojai, ir dalykų kaita ir viskas. ir dzin kad mokintis reikia rimčiau ir referatai rimtesni, na bet viskas tikrai žymiai patraukliau nei mokykloj.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
18:28:06
| Nuoroda
vytis, tu esi uztikrintas savo istojimu, as tuo abejociau. visgi mokykliniu egzu nebeliko, vadinas procentaliai ir yra daug daugiau islaikiusiu egzus po 90%+, nei pernai . pats logiskai pagalvok. + maziau vf vietu, tik neaisku kiek maziau, o tai reiskia, kad bus didesni konk. balas, nu nebent bus maziau stojanciuju ten, bet vu manau turetu kilt konk. balai, o MRU krist, nes ten ir taip mazeja norinciuju studijuot ir siaip VU medicina, teise isliks prestizas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:44:09
| Nuoroda
nenukrc rašė:
vytis, tu esi uztikrintas savo istojimu, as tuo abejociau. visgi mokykliniu egzu nebeliko, vadinas procentaliai ir yra daug daugiau islaikiusiu egzus po 90%+, nei pernai . pats logiskai pagalvok. + maziau vf vietu, tik neaisku kiek maziau, o tai reiskia, kad bus didesni konk. balas, nu nebent bus maziau stojanciuju ten, bet vu manau turetu kilt konk. balai, o MRU krist, nes ten ir taip mazeja norinciuju studijuot ir siaip VU medicina, teise isliks prestizas. Pasižiūrėjus, kiek jau padavę paraiškas Į Romerį, galėčiau tau pasakyti, kad bent jau Į teisę stoja daugiau nei Į VU teisę. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:08:35
| Nuoroda
VU siais metais VF studiju 158(tai yra daugiau nei anais metais). Konkursinis balas kils mano nuomone. Buvo 19,24 riba, siais metais 19,4 nedaugiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:25:07
| Nuoroda
ei, negasdinkit. pati stosiu i teise VU. LT 98, istiorija 89, anglu bus apie 80. VYYYYTI, gal istosim |
|
|