Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:25:29
| Nuoroda
158?? tai, kad bendrai viska paemus valstybe finansuos berods tik 250, tai gaunasi, kad mru, vu liks mazai vietos nemokamiems. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:29:35
| Nuoroda
nenukrc rašė:
158?? tai, kad bendrai viska paemus valstybe finansuos berods tik 250, tai gaunasi, kad mru, vu liks mazai vietos nemokamiems. is kur tokia informacija? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:03:01
| Nuoroda
jau dabar prasidės visuotinė panika 'ar aš su tokiu kb įstosiu? pasakykit, kad įstosiu!':D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:07:58
| Nuoroda
grytė rašė:
jau dabar prasidės visuotinė panika 'ar aš su tokiu kb įstosiu? pasakykit, kad įstosiu!':D tai jo. as rimtai panikuoju. kaip sakai, istosiu su LT 98, IST 89 IR ANGLU apie 80? ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:09:01
| Nuoroda
i vf, beje |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:11:50
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje o tai tau sunku nueiti i balu skaiciuokle ir pasiskaiciuoti savo KB ? kodel kiti turi už tave galvoti. gi tau pasake, kad praeitais metais pereinamas buvo 19.24. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:13:44
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje pirmas patarimas, jei norit sulaukti spėjimų įstosit ar ne: pasiskaičiuokit savo kb ir klauskit ne 'ar įstočiau su tokiais rezultatais' o 'ar įstočiau su tokiu kb'.: ) na nes niekas čia neskaičiuos koks jūsų kb ir ar įsotsit ar ne, na nes vien iš egzaminų reultatų sunku nustatyti įstotum ar ne, na nes gali būt labai įvairių variantų, tarkim aš įstojau į vf, nors vieną iš egzų (anglų) išlaikiau tik 60. tai va, koks tavo kb?: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:18:59
| Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje pirmas patarimas, jei norit sulaukti spėjimų įstosit ar ne: pasiskaičiuokit savo kb ir klauskit ne 'ar įstočiau su tokiais rezultatais' o 'ar įstočiau su tokiu kb'.: ) na nes niekas čia neskaičiuos koks jūsų kb ir ar įsotsit ar ne, na nes vien iš egzaminų reultatų sunku nustatyti įstotum ar ne, na nes gali būt labai įvairių variantų, tarkim aš įstojau į vf, nors vieną iš egzų (anglų) išlaikiau tik 60. tai va, koks tavo kb?: ) ryt anglu egza suzinosiu, jei 80, ko labai tikiuos, nors labai nesitikiu, tai 19,32. bet bijau, kad nekiltu labai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:19:14
| Nuoroda
RikArdO rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje o tai tau sunku nueiti i balu skaiciuokle ir pasiskaiciuoti savo KB ? kodel kiti turi už tave galvoti. gi tau pasake, kad praeitais metais pereinamas buvo 19.24. nesinervok |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:20:51
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
RikArdO rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje o tai tau sunku nueiti i balu skaiciuokle ir pasiskaiciuoti savo KB ? kodel kiti turi už tave galvoti. gi tau pasake, kad praeitais metais pereinamas buvo 19.24. nesinervok aš ramus ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:26:22
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje pirmas patarimas, jei norit sulaukti spėjimų įstosit ar ne: pasiskaičiuokit savo kb ir klauskit ne 'ar įstočiau su tokiais rezultatais' o 'ar įstočiau su tokiu kb'.: ) na nes niekas čia neskaičiuos koks jūsų kb ir ar įsotsit ar ne, na nes vien iš egzaminų reultatų sunku nustatyti įstotum ar ne, na nes gali būt labai įvairių variantų, tarkim aš įstojau į vf, nors vieną iš egzų (anglų) išlaikiau tik 60. tai va, koks tavo kb?: ) ryt anglu egza suzinosiu, jei 80, ko labai tikiuos, nors labai nesitikiu, tai 19,32. bet bijau, kad nekiltu labai na 19,32 tai jau toks slidokas variantas. o tu su šita studijos.lt skaičiuokle skaičiavai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:37:28
| Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje pirmas patarimas, jei norit sulaukti spėjimų įstosit ar ne: pasiskaičiuokit savo kb ir klauskit ne 'ar įstočiau su tokiais rezultatais' o 'ar įstočiau su tokiu kb'.: ) na nes niekas čia neskaičiuos koks jūsų kb ir ar įsotsit ar ne, na nes vien iš egzaminų reultatų sunku nustatyti įstotum ar ne, na nes gali būt labai įvairių variantų, tarkim aš įstojau į vf, nors vieną iš egzų (anglų) išlaikiau tik 60. tai va, koks tavo kb?: ) ryt anglu egza suzinosiu, jei 80, ko labai tikiuos, nors labai nesitikiu, tai 19,32. bet bijau, kad nekiltu labai na 19,32 tai jau toks slidokas variantas. o tu su šita studijos.lt skaičiuokle skaičiavai? jo, ir 0,2 pridejau. o tikrai mazino vietas i vf??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:53:37
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
i vf, beje pirmas patarimas, jei norit sulaukti spėjimų įstosit ar ne: pasiskaičiuokit savo kb ir klauskit ne 'ar įstočiau su tokiais rezultatais' o 'ar įstočiau su tokiu kb'.: ) na nes niekas čia neskaičiuos koks jūsų kb ir ar įsotsit ar ne, na nes vien iš egzaminų reultatų sunku nustatyti įstotum ar ne, na nes gali būt labai įvairių variantų, tarkim aš įstojau į vf, nors vieną iš egzų (anglų) išlaikiau tik 60. tai va, koks tavo kb?: ) ryt anglu egza suzinosiu, jei 80, ko labai tikiuos, nors labai nesitikiu, tai 19,32. bet bijau, kad nekiltu labai na 19,32 tai jau toks slidokas variantas. o tu su šita studijos.lt skaičiuokle skaičiavai? jo, ir 0,2 pridejau. o tikrai mazino vietas i vf??? tikrai nežinau. kažkaip man kaip šiemet neaktulau, tai nežinau. radau kažkur kad pagal planą vu yra 158 vf vietos, bet 2ia berods ir nuolatinių ir ištestinių studijų, tai tiksliai nieko nežinau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:07:27
| Nuoroda
aisku. na, mano balas 19,38, teise vu, as ateinu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:13:30
| Nuoroda
O žžžiūūrėk, čia biški ne į temą jūsų temoje, bet už ką dar 0,2 pridėjei prie skaičiuojamo balo? (čia klausiu, nes galbūt kažko nežinau čia su tais skaičiavimais o.OO) |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:17:23
| Nuoroda
mano balas pagal studijos.lt 19.58, o pagal baluskaiciuokle.lt 19.78, tai kuri cia teisinga? yra sansu i vf VU istot?? jei jo, tai sveiki kursiokai :D:D sveikinu baigus mokykla ir pradejus nauja gyvenima savarankiskai :D |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:22:39
| Nuoroda
iMiami rašė:
mano balas pagal studijos.lt 19.58, o pagal baluskaiciuokle.lt 19.78, tai kuri cia teisinga? yra sansu i vf VU istot?? jei jo, tai sveiki kursiokai :D:D sveikinu baigus mokykla ir pradejus nauja gyvenima savarankiskai :D 19,78 si balu skaiciuokle neprideda 0,2 jei matieka ejai A lygiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:23:01
| Nuoroda
Thotu rašė:
O žžžiūūrėk, čia biški ne į temą jūsų temoje, bet už ką dar 0,2 pridėjei prie skaičiuojamo balo? (čia klausiu, nes galbūt kažko nežinau čia su tais skaičiavimais o.OO) cia jei matematika mokeis A lygiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:32:13
| Nuoroda
anglų gavau panašiai kiek tikėjaus:) tikiuosi jau įstosiu balas 19.86 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
13:11:18
| Nuoroda
Vytis rašė:
anglų gavau panašiai kiek tikėjaus:) tikiuosi jau įstosiu balas 19.86 Nu tu tai jau tikrai įstosi, manau, jei perkopiat 19,5, tai čia nei mąstyt nereikia. |