Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:45:47
| Nuoroda
o su 19,38 istosiu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:53:28
| Nuoroda
na aš irgi manau, kad aukščiau 19,50 konkursinis balas kilti neturėtų.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
15:20:12
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o su 19,38 istosiu? ne, neįstosi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
15:55:15
| Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o su 19,38 istosiu? ne, neįstosi. rimtai tu cia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
15:57:46
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o su 19,38 istosiu? ne, neįstosi. rimtai tu cia?
pernai balas buvo 19,24. siais metais egzaminus laike apytiksliai 8tukstanciais daugiau. reiskiasi jog ir moksleiviu su aukstesniais balais yra daugiau, todel balas kils, manau paskutinis istojes i VU teise VF bus ~ 19,4 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:03:24
| Nuoroda
Vytis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
pernai balas buvo 19,24. siais metais egzaminus laike apytiksliai 8tukstanciais daugiau. reiskiasi jog ir moksleiviu su aukstesniais balais yra daugiau, todel balas kils, manau paskutinis istojes i VU teise VF bus ~ 19,4 nenervink tu manes nera dar buve tokio balo. bus kokie 19,28, manau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:06:16
| Nuoroda
Nu ką, būsimi teisininkai, laukiam naujų mokslo metų |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:09:05
| Nuoroda
jusste rašė:
Nu ką, būsimi teisininkai, laukiam naujų mokslo metų koks kb tavo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:09:50
| Nuoroda
Mane tai vat irgi atsibodo tos kalbos apie balus.. Vieni sako, kad kris žiauriai tie balai, nes daug kas išvažiuoja (vieno pažįstamo vos ne visa klasė jau įstojusi į užsienio univierus), kiti sako, kad kils balai.. Na ką, sužinosim po venuolikos dienų :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:23:20
| Nuoroda
Thotu rašė:
Mane tai vat irgi atsibodo tos kalbos apie balus.. Vieni sako, kad kris žiauriai tie balai, nes daug kas išvažiuoja (vieno pažįstamo vos ne visa klasė jau įstojusi į užsienio univierus), kiti sako, kad kils balai.. Na ką, sužinosim po venuolikos dienų :} bet kad ir kiltu, tikrai nebus taip, kad nuo 19,24 pakils iki 19,40. pernai metais egzu sudetingumas panasus buvo. o daugiau laike todel, kurie turi b lygi. o jie ne konkurentai rezultatu atzvilgiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:27:11
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Vytis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
pernai balas buvo 19,24. siais metais egzaminus laike apytiksliai 8tukstanciais daugiau. reiskiasi jog ir moksleiviu su aukstesniais balais yra daugiau, todel balas kils, manau paskutinis istojes i VU teise VF bus ~ 19,4 nenervink tu manes nera dar buve tokio balo. bus kokie 19,28, manau Niekas nieko nežino - išlaukit ir sužinosit. Mano manymu, kils balas Gal nežymiai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:33:06
| Nuoroda
Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:46:00
| Nuoroda
House'as rašė:
Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU? :DDDDD kaip prajuokinai |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:50:55
| Nuoroda
House'as rašė:
Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU? prajuokino sitas xDDD |
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:51:37
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU? :DDDDD kaip prajuokinai Rimtai, kartais ne tai kad juokinga, o graudu darosi... Čia jau man reik galvot apie MRU, o ne tiem, kurių visi balai virš 90 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:52:55
| Nuoroda
Cia labai geras pavyzdys, kad kai kuriems jau stogas pavaziaves nuo mokslu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:55:57
| Nuoroda
Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:00:09
| Nuoroda
House'as rašė:
Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip? Ne nu Tu tai... Nieko nekainuoja, gali rašyt 12 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:03:28
| Nuoroda
R♥ rašė:
House'as rašė:
Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip? Ne nu Tu tai... Nieko nekainuoja, gali rašyt 12 Rimtai? :) ačiū nesuprantu, ko jūs visi taip nervinatės, čia man nervintis reikėtų.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:04:24
| Nuoroda
House'as rašė:
Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip? baik cia dergtis |
|
|