Anglų k, Valstybinis egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-13 16:37:52 | Nuoroda

Aj pavargau nuo tu egzu, tai net nesinori nieko kartotis...be to anglu tik del saves laikau.

Mes is laser mokemes tai ten knygos gale visos taisykles jas pasikartosiu ir viskas..

• Biologija / VBE 78
  • Chemija / VBE 36
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-13 16:58:34 | Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:

Jo, aš irgi. Mokytoja kažką minėjo, kad užduotyje turėtų būt parašyta, reikia tų adresų ar ne. O kaip yra su vardų rašymu, parašais? Kiek žinau tai pačiame egzamine tipo negalima naudot informacijos, kuri gali išduot tavo tapatybę, tai gal ir savais vardas negalima laiškuose pasirašyt, o naudot kokius John, Dick, Mary? :D

bent jau bandomajame ir pernai metų egzamine buvo pasirašyta Name Surname ;)

• Istorija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2010-06-13 17:09:50 | Nuoroda

Taip, Name Surname reikia pasirašyti. Arba dar kituose pavyzdžiuose laiškų matau parašyta

Sincerely,

Signature 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Muzikologija / MBE 8
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2010-06-13 17:10:55 | Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:

Jo, aš irgi. Mokytoja kažką minėjo, kad užduotyje turėtų būt parašyta, reikia tų adresų ar ne. O kaip yra su vardų rašymu, parašais? Kiek žinau tai pačiame egzamine tipo negalima naudot informacijos, kuri gali išduot tavo tapatybę, tai gal ir savais vardas negalima laiškuose pasirašyt, o naudot kokius John, Dick, Mary? :D

Aha. Marry Me xDDDDD Gal tiktų?... xDD turėtų...... :D

• Biologija / VBE 60
  • Chemija / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-06-13 17:12:31 | Nuoroda

O jei rimtai, tai būna parašyta užduoty nepasirašyti. Mūsų mokytoja akcentavo, kad jokiu būdu nepasirašytume savo vardo ir pavardės

• Biologija / VBE 60
  • Chemija / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-06-13 17:30:00 | Nuoroda

Aha vardo tai tikrai nereikai rasyti...tarkim susiradau bandomaji,tai parasyta Name Surname (pasirasyti nereikia)..

Man tai vistiek su tais essay neaisku truputi..va rases bandomajame essay (composition) , isvis 3 pastraipos per visa rasini..surinkau nei daug,nei mazai 15tks. is 19..skaitau ten tas visas taisykles isvis nesigaudau visoki "elaboration,illustration.." - body parte, paaiskinimai isvis kosmosas kazkoks...ai einu alaus+cipsai+ football = don't give a shit about exam.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 17:53:47 | Nuoroda

o kada anglu rezultatus suzinosim?  

Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:01:28 | Nuoroda
Justė, rašė:

o kada anglu rezultatus suzinosim?  

Liepos 12d.

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 38
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:04:22 | Nuoroda

Sekmes jum visiem rytoj, jauneliai :)

• Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:22:17 | Nuoroda

Anglu egzamino viena iš sudedamųjų dalių yra sekmė,tad sekmės visiems laikantiems..We all win you will see this...

Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:30:52 | Nuoroda

Nelabai pagaunu kaip bus tada pas mus sulej isleistuves, jei egzo rezai tik 12d. o musu sulej isleistuves liepos 10d. taip iseina, kad per isleistuves negausim atestatu? :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:33:19 | Nuoroda
luknei rašė:

Nelabai pagaunu kaip bus tada pas mus sulej isleistuves, jei egzo rezai tik 12d. o musu sulej isleistuves liepos 10d. taip iseina, kad per isleistuves negausim atestatu? :D

rimtai idomiai,pas mus tai 16,nors buvau isitikinus kad 14,pasiklausk ,gal supainiojo dienas...

Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:35:35 | Nuoroda
Justė, rašė:
luknei rašė:

rimtai idomiai,pas mus tai 16,nors buvau isitikinus kad 14,pasiklausk ,gal supainiojo dienas...

Pas mus irgi liepos 10d. tai man atrodo,kad anksciau suzinosim rezultatus.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:38:02 | Nuoroda

O pas mus norėjo 10 daryt, bet pasakė, kad dar nebus anglų rezultatų ir negalės atspausdint atestatų, todėl perkėlė išleistuves

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:42:56 | Nuoroda

Nebutu musu mylima Lietuvele.. :) tai itariu ir pas mus perkels.. tik, kad mes jau susiplanave po isleistuviu lekt prie juros, namelius uzsisake :D absuras :)

Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:01:26 | Nuoroda

Pas mus išvis 9tą dieną :D Nesamonė, paskelbė išleistuves nežinodami kada rezultatai bus...

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:07:47 | Nuoroda
vitae rašė:

Pas mus išvis 9tą dieną :D Nesamonė, paskelbė išleistuves nežinodami kada rezultatai bus...

Pas mus taip pat :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:22:43 | Nuoroda

pas mus taip pat liepos 10 teikimai, bet sake, kad perkels veliau, tai manau, kad visiem tas pats:)

O dabar klausimas: Kaip reikia rasyti kilmininka, ten pvz kaip buna John's, children's, tai kur deti kabutes, kai tarkim turim zodi Kaunas?? Nes sake, negalima rasyti KAuno. Ta iseina ''Kaunas day'' , ''Kaunas' day'' ar kaip?  dekui uz ats

Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:24:04 | Nuoroda
Laura18 rašė:

As kazkodel manau, jog bus laiskas b lygio, ir rasinys a lygio, ne ir zodziu laiske maziau ir lengviau kazkiek. O seip tj isvis atsipalaidavus ir kazkaip nesiruosiu tam anglu, man atrodo cia dar ir delto to kad jau atsibodo tie egzaminai, kai pries tai susimauni tj kazkaip dingsta noras stengtis, pamaciau kad laaabai daug mano ziniu nuejo suniui ant uodegos tj dabar tokia atsipalaidavus be nervu eisiu i anglu egzamina... 

Grynai, kaip ir man. Nieko nesiruošiau anglų ir nesiruošiu.. Nebėra motivacijos.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:33:10 | Nuoroda

Jeigu baigiasi s tai tik pridedi '

Kaunas'

Bet tavo atveju gal būtų galima sakyt ir The Kaunas Day

• Informacinės technologijos / VBE 10
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą