Anglų k, Valstybinis egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:43:49 | Nuoroda
Bū rašė:
Laura18 rašė:

As kazkodel manau, jog bus laiskas b lygio, ir rasinys a lygio, ne ir zodziu laiske maziau ir lengviau kazkiek. O seip tj isvis atsipalaidavus ir kazkaip nesiruosiu tam anglu, man atrodo cia dar ir delto to kad jau atsibodo tie egzaminai, kai pries tai susimauni tj kazkaip dingsta noras stengtis, pamaciau kad laaabai daug mano ziniu nuejo suniui ant uodegos tj dabar tokia atsipalaidavus be nervu eisiu i anglu egzamina... 

Grynai, kaip ir man. Nieko nesiruošiau anglų ir nesiruošiu.. Nebėra motivacijos.

as ir ;/ labai apmaudu ,kai idedi pastangu ir vis tiek nieko gero nesigauna. Jau geriau,kai neidedi ir nesigauna :D

Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:22:25 | Nuoroda
swlabr rašė:
Bū rašė:
Laura18 rašė:

As kazkodel manau, jog bus laiskas b lygio, ir rasinys a lygio, ne ir zodziu laiske maziau ir lengviau kazkiek. O seip tj isvis atsipalaidavus ir kazkaip nesiruosiu tam anglu, man atrodo cia dar ir delto to kad jau atsibodo tie egzaminai, kai pries tai susimauni tj kazkaip dingsta noras stengtis, pamaciau kad laaabai daug mano ziniu nuejo suniui ant uodegos tj dabar tokia atsipalaidavus be nervu eisiu i anglu egzamina... 

Grynai, kaip ir man. Nieko nesiruošiau anglų ir nesiruošiu.. Nebėra motivacijos.

as ir ;/ labai apmaudu ,kai idedi pastangu ir vis tiek nieko gero nesigauna. Jau geriau,kai neidedi ir nesigauna :D

Aš su jumis :D Teisybe!

Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:40:24 | Nuoroda

as ir su jumis :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:41:13 | Nuoroda

aj o as,nemoku anglu kalbos ir nesimokau,juk per diena jos neismoksi,kaip jau bus taip...  

Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:42:13 | Nuoroda

aš irgi,kiek moku tiek,o čia per paskutines dienas jau nieko neprilaižysi :) 

Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:49:09 | Nuoroda

Sėkmės ryt visiems

• Biologija / VBE 60
  • Chemija / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:54:19 | Nuoroda

Kilo kažkoks keistas klausimas :D Žėkit, o pvz readingo užduotyse galima bus pasibraukt su pieštuku tam tikras teksto vietas ir pan, kad būtų paprasčiau.. na pvz kaip ir per lietuvių, kai buvo..? :)

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:55:23 | Nuoroda
RikArdO rašė:

Kilo kažkoks keistas klausimas :D Žėkit, o pvz readingo užduotyse galima bus pasibraukt su pieštuku tam tikras teksto vietas ir pan, kad būtų paprasčiau.. na pvz kaip ir per lietuvių, kai buvo..? :)

galima :)

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:56:03 | Nuoroda

Atiu ;p

• Istorija / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-06-13 20:56:41 | Nuoroda

Aj beje ir aš prie jūsų prisidedu, po istorijos egzamino nebėra motyvacijos ir noro stengtis, nes neparodžiau savo žinių... todėl per anglų nenustebsiu jeigu bus kokia nors nesąmoninga užduotis :)

• Istorija / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:13:39 | Nuoroda

Et, pesimistai jūs :)

Aš per istoriją (svarbiausią dalyką) irgi nekaip pasirodžiau, pagal savo žinias turėjau/planavau surinkt 90+ taškų :D Tai dabar taip nusiteikiau, kad reikia bent ant anglų pavaryt ant 100, negi taip baigsiu mokyklą "be trenksmo" :D

• Informacinės technologijos / VBE 10
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:14:00 | Nuoroda

pamatysime rytoj kaip ten bus iš tikro ;)

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:25:08 | Nuoroda

labas,

noriu paklaust , ar reikia egzamine rastn laiska datu ir adresu(gavejo siuntejo) ? 

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:26:38 | Nuoroda

Gerai bus ;)

Anglų tai jum ne koks lietuvių suvokimas ar istorija.

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:27:36 | Nuoroda
Kenas rašė:

labas,

noriu paklaust , ar reikia egzamine rastn laiska datu ir adresu(gavejo siuntejo) ? 

Na jau kuris laikas,kaip laiškas,taip ir emailas,todėl nereikia.

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:29:57 | Nuoroda

Galbut yra zinanciu koks yra minimumas zodziu rasinyje ( laiske ar pan. ), t.y. nuo kokios ribos prades minusuoti taskus uz zodziu trukuma :D

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:30:31 | Nuoroda

Na bandomajame buvo viskas parašyta, ir pabrėžta kad pasirašyti nereikia (toje vietoje buvo parašyta name surname). Bet nepamiršk brūkštelti With love (jei neformalus) ar Yours sincerely/faithfully :)

Man taip kaip ir daugeliui...visą dieną negaliu prisiversti kažką peržiūrėti...žinau, kad nemoku rašyti (per bandomąjį gerus 10 taškų ten praradau) , nemoku rather stuktūros...aj...atsibodo man jau viskas :) kiek galima?12 metų kaliau tą anglų, kaip ir tėvam visą dieną aiškinu - ko neišmokau per tiek laiko, per dieną tikrai neišmoksiu. Čia ne matematika ir ne istorija kur formules/datas paskutinę naktį pakalt galima :D moki arba ne...

• Istorija / VBE 65
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 52
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:36:35 | Nuoroda
Paulys rašė:

Galbut yra zinanciu koks yra minimumas zodziu rasinyje ( laiske ar pan. ), t.y. nuo kokios ribos prades minusuoti taskus uz zodziu trukuma :D

Būna nurodytos žodžių ribos. Dar galima plius minus 10 žodžių ir jau nuima po to 1 balą. O nuo kažkiek žodžių prasisideda,kad išvis 0 rašo, na,o per daug ir neprirašysi dėl vietos stokos.
Tikrai neįsivaizduoju,kaip galima per mažai ten parašyt :S

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:37:05 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Gerai bus ;)

jo, arba atspeji, arba ne

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:38:55 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Gerai bus ;)

Čia kuria prasme?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą