Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
14:17:17
| Nuoroda
samsung4u rašė:
bus 18 balu ir nesukit galvos tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal. O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
18:10:44
| Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
samsung4u rašė:
bus 18 balu ir nesukit galvos tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal. O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus.. Iš kur jūs tokius skaičius traukiat ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
18:56:18
| Nuoroda
Laurynas rašė:
samsung4u rašė:
bus 18 balu ir nesukit galvos tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal. O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus.. Iš kur jūs tokius skaičius traukiat ? Man taip pat nesitiki, kad taip gali būti. Manau, tai tik nepagrįstos prielaidos. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
19:08:50
| Nuoroda
kad ziauriai sunku susiskaiciuot taskelius rasinio ;D kaip tu,Maklaudai is Maklaudu gimines, taip drasiai teigi ,jog 96? as tik ta pirma dali susiskaiciavau, tai apie 63.. o rasinio visiskai nedristu speti |
Žinutė parašyta:
2010-07-10
00:11:52
| Nuoroda
swlabr rašė:
kad ziauriai sunku susiskaiciuot taskelius rasinio ;D kaip tu,Maklaudai is Maklaudu gimines, taip drasiai teigi ,jog 96? as tik ta pirma dali susiskaiciavau, tai apie 63.. o rasinio visiskai nedristu speti Pritariu. Ir jei kažkam egzaminas pasirodė lengvas, nebūtinai jis toks ir buvo visai Lietuvai. Nėra jau tiek daug gerai mokančių tą anglų, savo klasėj aš tik kelis vaikučius išskirt galėčiau... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
10:24:24
| Nuoroda
mildmyle rašė:
Pritariu. Ir jei kažkam egzaminas pasirodė lengvas, nebūtinai jis toks ir buvo visai Lietuvai. ...bet tikrai daug lengvesnis nei praėjusiais metais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
11:17:20
| Nuoroda
nu..man tai anglu buvo sunkiausias,nors manau jum juokingai gal skamba. na tikrai. kadangi as gramatikos nemoku,tai ten gal tik 1 taska gausiu.o skaitymo tekstas a lygio man buvo visiska misraine.vienu zodziu viska speliojau. o is speliojimo egzamine nieko gero nebus..turejau nekokia mokytoja. ir pati pernelyg nesistengiau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
11:23:01
| Nuoroda
gal kurnors yra patalpinti kokie nors atsakymai? jus visi cia savo taskus jau matau apytiksliai skaiciuojates:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
11:27:02
| Nuoroda
tralain rašė:
nu..man tai anglu buvo sunkiausias,nors manau jum juokingai gal skamba. na tikrai. kadangi as gramatikos nemoku,tai ten gal tik 1 taska gausiu.o skaitymo tekstas a lygio man buvo visiska misraine.vienu zodziu viska speliojau. o is speliojimo egzamine nieko gero nebus..turejau nekokia mokytoja. ir pati pernelyg nesistengiau pritariu,ko jau ko o anglu tikrai nemoku :] |
Žinutė parašyta:
2010-07-10
11:42:32
| Nuoroda
Justė, rašė:
tralain rašė:
nu..man tai anglu buvo sunkiausias,nors manau jum juokingai gal skamba. na tikrai. kadangi as gramatikos nemoku,tai ten gal tik 1 taska gausiu.o skaitymo tekstas a lygio man buvo visiska misraine.vienu zodziu viska speliojau. o is speliojimo egzamine nieko gero nebus..turejau nekokia mokytoja. ir pati pernelyg nesistengiau pritariu,ko jau ko o anglu tikrai nemoku :] na gal 20 procentu gausim;D kur stot zadi? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
15:12:21
| Nuoroda
tralain rašė:
gal kurnors yra patalpinti kokie nors atsakymai? jus visi cia savo taskus jau matau apytiksliai skaiciuojates:) šitam topic'e pasiieškok, tikrai yra |
Žinutė parašyta:
2010-07-10
15:28:51
| Nuoroda
mildmyle rašė:
swlabr rašė:
kad ziauriai sunku susiskaiciuot taskelius rasinio ;D kaip tu,Maklaudai is Maklaudu gimines, taip drasiai teigi ,jog 96? as tik ta pirma dali susiskaiciavau, tai apie 63.. o rasinio visiskai nedristu speti Pritariu. Ir jei kažkam egzaminas pasirodė lengvas, nebūtinai jis toks ir buvo visai Lietuvai. Nėra jau tiek daug gerai mokančių tą anglų, savo klasėj aš tik kelis vaikučius išskirt galėčiau... Vat, vat... Man anglų egzaminas irgi buvo ne toks jau ir lengvas. Taip pat pažįstu daug tokių, kuriem jis pasirodė sunkus... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
15:52:41
| Nuoroda
Bevielis rašė:
Laurynas rašė:
samsung4u rašė:
bus 18 balu ir nesukit galvos tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal. O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus.. Iš kur jūs tokius skaičius traukiat ? Man taip pat nesitiki, kad taip gali būti. Manau, tai tik nepagrįstos prielaidos. Ne nepagrįstos prielaidos, o tik pesimistinės pranašystės Kol nežinom rezultatų tol nelabai ką įmanoma pagrįst swlabr, dėl writingo tai aš turiu pagrindo būt ramus, bet jau kaip sakiau, galiu gaut mažiau balų dėl rašinio už tai, kad rašiau daugiau formal stiliuj. Turbūt kažkiek priklausys nuo vertintojų, būtų nelabai malonu prarast balus už tai, kad pademonstravai per daug erudicijos :D Aš kai pamačiau, kad ten straipsnis leidiniui, tai išsyk nusprendžiau naudot formal, čia tau ne koks laiškelis draugui o viešas tekstas. Tai kas, kad adresatas jaunimas... Bet visi aiškina, kad ten informal reikėjo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
16:00:28
| Nuoroda
Antroj rašymo užduoty optimalus variantas buvo semi-formal |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
16:56:16
| Nuoroda
Bevielis rašė:
Laurynas rašė:
samsung4u rašė:
bus 18 balu ir nesukit galvos tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal. O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus.. Iš kur jūs tokius skaičius traukiat ? Man taip pat nesitiki, kad taip gali būti. Manau, tai tik nepagrįstos prielaidos. Ne nepagrįstos prielaidos, o tik pesimistinės pranašystės Kol nežinom rezultatų tol nelabai ką įmanoma pagrįst swlabr, dėl writingo tai aš turiu pagrindo būt ramus, bet jau kaip sakiau, galiu gaut mažiau balų dėl rašinio už tai, kad rašiau daugiau formal stiliuj. Turbūt kažkiek priklausys nuo vertintojų, būtų nelabai malonu prarast balus už tai, kad pademonstravai per daug erudicijos :D Aš kai pamačiau, kad ten straipsnis leidiniui, tai išsyk nusprendžiau naudot formal, čia tau ne koks laiškelis draugui o viešas tekstas. Tai kas, kad adresatas jaunimas... Bet visi aiškina, kad ten informal reikėjo Katik perzvelges uzduoti atidziau, man ir atrodo, kad busiu parases per daug formaliai. Nu ka - minus kokie 2 tsk. Ech... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
17:03:28
| Nuoroda
Alanas rašė:
Katik perzvelges uzduoti atidziau, man ir atrodo, kad busiu parases per daug formaliai. Nu ka - minus kokie 2 tsk. Ech... Na, dar nezinai rezultatu, todel taip nesakyk. Jei nerasei visokiu dear sir/madam, yours faithfully, first reason, second reason, third reason kaip kokiam laiske savivaldybes merui, tai manau nebus per daug formal:). Ir, be abejo, negalejo tai buti visiskas informal, nes su trumpiniais ir visokiais well, oh, how's it going, well, got to go butu gavusis nesamone, nes cia rimtas laiskas jaunimui, kaip atrasti ta geriausia specialybe ir tu pasirenki viena ir irodai, vis primindamas, kad si specialybe yra geriausia jaunam zmogui, norinciam tobuleti ir is gyvenimo paimti viska |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
17:24:14
| Nuoroda
reik gaut 80, surinkau minimum 75 taskus, o dieve padeeek. kaip manot, yra sansu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
18:03:21
| Nuoroda
tralain rašė:
Justė, rašė:
tralain rašė:
nu..man tai anglu buvo sunkiausias,nors manau jum juokingai gal skamba. na tikrai. kadangi as gramatikos nemoku,tai ten gal tik 1 taska gausiu.o skaitymo tekstas a lygio man buvo visiska misraine.vienu zodziu viska speliojau. o is speliojimo egzamine nieko gero nebus..turejau nekokia mokytoja. ir pati pernelyg nesistengiau pritariu,ko jau ko o anglu tikrai nemoku :] na gal 20 procentu gausim;D kur stot zadi? dabar jau kur peiims,nors jauciu kitamet eisiu perlaikyt istorijos,del lietuviu man jau vienodai sviecia... vat,o tu kur zadi stot? |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:54:56
| Nuoroda
Nusiraminkit, is viso buvo galima surinkt 120 tasku, musu mokytoja ,kuri taise egzamina, sake, kad kai rasdavo darba 110-120 tasku garsiai pasakydavo(pasigirdavo), ji susidare ispudi, kad bendras vaizdas nebuvo toks jau geras taip, kad tie kurie prarado viena kita taskeli - nenusiminkit, viskas bus ok |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
08:02:22
| Nuoroda
Kokius dar 120 tasku...pasiziurek uzduotyse, juk gramatikos 40:2 tai tik 20 tasku, o isvis 100. Ir kaip jus cia pasiskaiciuojat, kad jau surinkot po 75 ar tai 96 taskus tai nesuprantu |