Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
09:40:16
| Nuoroda
aš tai išties nerimauju....žinau,kad iš pirmos dalies (jau padalinus ir gramatikos taškus per pusę) surinkau tik 56-58....iš 70. Iš rašymo dalies nežadu gaut maksimumo (30)...O taip norėtųsi bent 70procentų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
13:53:50
| Nuoroda
gavau ziniu, kad rezultatai jau ikelti, tik nera leidziama prieiti prie ju tai galbut nereikes rytoj laukti iki 16 valandos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:00:42
| Nuoroda
MariusLXIX rašė:
gavau ziniu, kad rezultatai jau ikelti, tik nera leidziama prieiti prie ju tai galbut nereikes rytoj laukti iki 16 valandos. is kur sios zinios? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:35:47
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
MariusLXIX rašė:
gavau ziniu, kad rezultatai jau ikelti, tik nera leidziama prieiti prie ju tai galbut nereikes rytoj laukti iki 16 valandos. is kur sios zinios? teta dirbanti mokykloje paskambino ir pasake |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:37:43
| Nuoroda
Duok Dieve, kad tai būtų tiesa, nes nenorėčiau vėl patirti to pačio jausmo, kai vis po 15-20min. sistema atidėlioja jungimąsi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:43:35
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
Duok Dieve, kad tai būtų tiesa, nes nenorėčiau vėl patirti to pačio jausmo, kai vis po 15-20min. sistema atidėlioja jungimąsi. na negarantuoju kad nereikes laukti, cia galbut nec'o apsidraudimas kad vel neuzluztu tinklas ir rezultatai nebutu paskelbti tik 17h |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:05:29
| Nuoroda
it's the final countdown tururu tururututu ... 85 plyyyyz |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:11:55
| Nuoroda
swlabr rašė:
it's the final countdown tururu tururututu ... 85 plyyyyz gera daina ;DD jo man irgi, kokius 85, prašau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:14:01
| Nuoroda
Čia visai ne į temą, bet kadangi nėra kur parašyti, paklausiu... Tai vat, kokias knygas skaitote anglų kalba, kurios yra pakankamai įdomios, neypatingai sunku skaityti(turėjau omeny autorius ne iš 16\17 amžiaus, o modernus)? Gal kas pasūlys autorių, knygų pavadinimų? Pasiėmiau tokių kaip Charles Dickens, tai kalba jau tokia pasenusi, daug idiomų ir pan. Dėkui už informaciją
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:19:35
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
swlabr rašė:
it's the final countdown tururu tururututu ... 85 plyyyyz gera daina ;DD jo man irgi, kokius 85, prašau Ir man 85 užtektų |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:43:38
| Nuoroda
swishfoot rašė:
Čia visai ne į temą, bet kadangi nėra kur parašyti, paklausiu... Tai vat, kokias knygas skaitote anglų kalba, kurios yra pakankamai įdomios, neypatingai sunku skaityti(turėjau omeny autorius ne iš 16\17 amžiaus, o modernus)? Gal kas pasūlys autorių, knygų pavadinimų? Pasiėmiau tokių kaip Charles Dickens, tai kalba jau tokia pasenusi, daug idiomų ir pan. Dėkui už informaciją Haruki Murakimi "A wild sheep chase" pati pirma knyga, kurią perskaičiau. Šiaip nėra labai lengva, žiūrėdavau šiek tiek ir į žodyną, bet tikrai įdomu Dabar skaitau to paties "The wind-up bird chronicle". Tad siūlau |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
17:12:11
| Nuoroda
MariusLXIX rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
MariusLXIX rašė:
gavau ziniu, kad rezultatai jau ikelti, tik nera leidziama prieiti prie ju tai galbut nereikes rytoj laukti iki 16 valandos. is kur sios zinios? teta dirbanti mokykloje paskambino ir pasake Būtų labai gerai, tada jau rytoj turėsime atestatus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
18:34:38
| Nuoroda
swishfoot rašė:
Čia visai ne į temą, bet kadangi nėra kur parašyti, paklausiu... Tai vat, kokias knygas skaitote anglų kalba, kurios yra pakankamai įdomios, neypatingai sunku skaityti(turėjau omeny autorius ne iš 16\17 amžiaus, o modernus)? Gal kas pasūlys autorių, knygų pavadinimų? Pasiėmiau tokių kaip Charles Dickens, tai kalba jau tokia pasenusi, daug idiomų ir pan. Dėkui už informaciją Logiška būtų skaityti tas knygas, kurios tau ir lietuviškai būtų įdomios. Bet jau jau patarinėt, tai sakyčiau rinkis iš autorių, kurie orginaliai rašo anglų kalba. Geras dalykas skaityti knygą tokia kokia iš tiesų yra, o ne pakeistą po vertimo. Tarkim bukowski nesunku suprast, tiesiai šviesiai be jokių imantrybių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:17:44
| Nuoroda
Norėčiau 60ies..:) su mano žiniomis būtų kur kas geriau nei ''labai gerai'' beje, nesuprantu truputį, mano mieste jau daug mokyklų atšventė išleistuves... va ir šiandien kelios švenčia.. o tai kaip atestatai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:22:38
| Nuoroda
Ne visi švenčia atestatų įteikimo dieną O dėl anglų tai tikiuosi ~ 80% |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:41:19
| Nuoroda
swishfoot rašė:
Čia visai ne į temą, bet kadangi nėra kur parašyti, paklausiu... Tai vat, kokias knygas skaitote anglų kalba, kurios yra pakankamai įdomios, neypatingai sunku skaityti(turėjau omeny autorius ne iš 16\17 amžiaus, o modernus)? Gal kas pasūlys autorių, knygų pavadinimų? Pasiėmiau tokių kaip Charles Dickens, tai kalba jau tokia pasenusi, daug idiomų ir pan. Dėkui už informaciją Aš pagrinde visą grožinę literatūrą skaitau anglų kalba. Žiūrint ką megsti.. Pabandyk Džoną Irvingą, Styveną Kingą (jei mėgsti siaubiakus), Džoną Grišamą (jei trilerius). |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:26:18
| Nuoroda
Man patiko Joanne Harris ''Chocolate''... manau, daugumai merginu patinka, dar jei filma macius..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:36:40
| Nuoroda
aurete rašė:
čiungačianga rašė:
swlabr rašė:
it's the final countdown tururu tururututu ... 85 plyyyyz gera daina ;DD jo man irgi, kokius 85, prašau Ir man 85 užtektų man irgi tobulai butu. o kiek tasku manot surinke? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
22:35:51
| Nuoroda
Na chebryte dėkui už pasiūlymas, turėsiu omeny. Šiaip mėgstu ir siaubiakus, ir įvairaus žanro knygas, svarbiausuia autoriaus originalumas, žinoma. Įdomūs jūsų siūlomi rašytojai, tik dėl Harakumi abejoju ar surasiu savo bibliotekėlėje
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:27:54
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
aurete rašė:
čiungačianga rašė:
swlabr rašė:
it's the final countdown tururu tururututu ... 85 plyyyyz gera daina ;DD jo man irgi, kokius 85, prašau Ir man 85 užtektų man irgi tobulai butu. o kiek tasku manot surinke? blm, skaičiavau, dar čia kažkur rašiau, bet neatsimenu ;? ar 4 išmečiau jau. bet man su gramatika bėda, tai nuo writing'o nemažai taškų atkratysiu. O tu? |
|
|