Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:31:04
| Nuoroda
NONcom rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
zirklūtes. rašė:
Nesutinku tikrai ne. Žinoma, jeigu reikia išreikšti 3 priežastis/pasekmes tarkim ir vartosi visur so, bus negražu ir negerai. Pasakysi kitur ir therefore,ir thus, ir since ir hence,jei tokį galima ir dar kokių sinonimų. Bet normalus žodis tas so,ko prie jo kabintis ka reiskia since ir therefore? Tam yra žodynai therefore reiškia - "dėl to, kad", o since yra tas pats, kas because. gal zinai atsakyma ir i ana mano klausima? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:39:58
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
NONcom rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
zirklūtes. rašė:
Nesutinku tikrai ne. Žinoma, jeigu reikia išreikšti 3 priežastis/pasekmes tarkim ir vartosi visur so, bus negražu ir negerai. Pasakysi kitur ir therefore,ir thus, ir since ir hence,jei tokį galima ir dar kokių sinonimų. Bet normalus žodis tas so,ko prie jo kabintis ka reiskia since ir therefore? Tam yra žodynai therefore reiškia - "dėl to, kad", o since yra tas pats, kas because. gal zinai atsakyma ir i ana mano klausima? :D tiksliai nežinau. Bet galima išbandyti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:44:06
| Nuoroda
Ne visai taip kažkas išvertė. Therefore - dėl to; todėl; taigi. Since - nuo to laiko; nuo tada; kadangi.
Kažkas rašė dėl skype. Jei tave užblokavo, tai Tu jau nebegali matyti, kada prisijungia. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:45:54
| Nuoroda
noirdesir rašė:
Ne visai taip kažkas išvertė. Therefore - dėl to; todėl; taigi. Since - nuo to laiko; nuo tada; kadangi.
Kažkas rašė dėl skype. Jei tave užblokavo, tai Tu jau nebegali matyti, kada prisijungia. labai tau aciu. o ka reiskia salia zinutes metamas raudonas sauktukas ir sakinys, jog zinutes nepavyko nusiusti? nes man meta ta sauktuka (rasiau, kai buvo atsijunges zmogus), bet tada, kai prisijungia, rodo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:46:28
| Nuoroda
NONcom rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
NONcom rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
zirklūtes. rašė:
Nesutinku tikrai ne. Žinoma, jeigu reikia išreikšti 3 priežastis/pasekmes tarkim ir vartosi visur so, bus negražu ir negerai. Pasakysi kitur ir therefore,ir thus, ir since ir hence,jei tokį galima ir dar kokių sinonimų. Bet normalus žodis tas so,ko prie jo kabintis ka reiskia since ir therefore? Tam yra žodynai therefore reiškia - "dėl to, kad", o since yra tas pats, kas because. gal zinai atsakyma ir i ana mano klausima? :D tiksliai nežinau. Bet galima išbandyti bijau, kad kai kas jau nebutu isbandes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
21:49:34
| Nuoroda
Dėl to šauktuko, aš nežinau, neteko susidurti. Bet, man rodos, čia - vizualus parodymas, kad Tu esi užblokuota ( nors negarantuoju ) . O kad žinutė neišsiųsta, gali reikšti du dalykus: Tu užblokuota arba Tavo pašnekovas pokalbio metu atsijungė ir negaus tol žinutės, kol neprisijungs |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:07:53
| Nuoroda
noirdesir rašė:
Dėl to šauktuko, aš nežinau, neteko susidurti. Bet, man rodos, čia - vizualus parodymas, kad Tu esi užblokuota ( nors negarantuoju ) . O kad žinutė neišsiųsta, gali reikšti du dalykus: Tu užblokuota arba Tavo pašnekovas pokalbio metu atsijungė ir negaus tol žinutės, kol neprisijungs bet man neissiunte tos zinutes, bet zmogu matau, kai prisijungia. tai neuzblokavo? sake, kad tie neissiuntimai gali but skype problemos. as mirsiu, jei uzblokavo ;( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:26:50
| Nuoroda
hm, nežinau. Matyt, tada su skaype kažkas blogai. Pabandyk pamajankint skypiškai gal tada žinutė išsiiųs, aš taip darau |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:31:29
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
noirdesir rašė:
Dėl to šauktuko, aš nežinau, neteko susidurti. Bet, man rodos, čia - vizualus parodymas, kad Tu esi užblokuota ( nors negarantuoju ) . O kad žinutė neišsiųsta, gali reikšti du dalykus: Tu užblokuota arba Tavo pašnekovas pokalbio metu atsijungė ir negaus tol žinutės, kol neprisijungs bet man neissiunte tos zinutes, bet zmogu matau, kai prisijungia. tai neuzblokavo? sake, kad tie neissiuntimai gali but skype problemos. as mirsiu, jei uzblokavo ;( Bus tų bernų, nepergyvenk Kažkada man teko panagrinėt. Tai.. Jei užblokavop, tai nebematysi prisijungusio.. O jei pašalino iš kontaktų, tai gali matyt jį prisijungusį, ir gal jis pasidaręs, kad žinutes gaut tik nuo kontaktų. Tačiau, jau neberodys tau jo paveiksliuko skype ir ką jis šalia jo pasirašęs. Lygtais taip O jei nieko panašaus, tai gal čia skype grybą pjauna (?) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
10:04:58
| Nuoroda
Sveiki , zinau , kad bus 2 rasymo uzduotys .Bet ten 2 laiskai ar laiskas ir rasinys ? ;] |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
10:40:10
| Nuoroda
unixs rašė:
Sveiki , zinau , kad bus 2 rasymo uzduotys .Bet ten 2 laiskai ar laiskas ir rasinys ? ;] Kaip Dievas duos. |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
10:53:30
| Nuoroda
Pasak nec, tai gali būti ir trys užduotys Bet spėju netilptume į laiką. Tikriausia bus pagal bandomąją užduotį laiškas ir esė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:53:15
| Nuoroda
Na tai prisipažinkit ar rimtai ruošėtės anglų egzaminui? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:01:18
| Nuoroda
nerimtai |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:07:08
| Nuoroda
As kazkodel manau, jog bus laiskas b lygio, ir rasinys a lygio, ne ir zodziu laiske maziau ir lengviau kazkiek. O seip tj isvis atsipalaidavus ir kazkaip nesiruosiu tam anglu, man atrodo cia dar ir delto to kad jau atsibodo tie egzaminai, kai pries tai susimauni tj kazkaip dingsta noras stengtis, pamaciau kad laaabai daug mano ziniu nuejo suniui ant uodegos tj dabar tokia atsipalaidavus be nervu eisiu i anglu egzamina... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:15:04
| Nuoroda
išvis man tai pats slidžiausias egzaminas...vieną kartą pasiseka man klausymais,skaitymai normaliai,kitą kartą visai pro šalį....kas žino kakip bus dabar...net nežinau, ką bepasiruošt...reiks vakare kokį filmą paveizėt,kad ausis priprastų,,...net nežinau. dar baisu dėl laiko trūkumo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:25:21
| Nuoroda
Nesiruosiau isvis beveik..strukturas perzvelgiau laisku,rasiniu ir galima sakyti viskas..Dar gal i laikus uzmesiu,nes iki siol man ten jie maisosi, tiesiog rasydavau kaip graziau skamba ir daznai pataikydavau ;] idomu ar visoki conditional bus.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:32:45
| Nuoroda
NONcom rašė:
Na tai prisipažinkit ar rimtai ruošėtės anglų egzaminui? Pfff, spėsim pasiruošt, dar labai daug laiko liko Siūlyčiau pasikartot letter, composition, essay rašymą, neužmirškit, kad Writing 30 procentų egzamino sudaro - tipo svarbiausia O readinge ir listeninge per vieną dieną jūs nepatobulėsit, nešvaistykit laiko... Dar gramatikoj yra ką išmokt (visokie clauses, transformation...) bet ji tik 20 procentų sudaro. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:35:03
| Nuoroda
Man labiausiai nepatinka laisku rasymas Daug tu laisku formu yra visokiu ir tikrai neismoksiu visime po pardzios ir galo tinkama fraze, uzknisa |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
12:44:45
| Nuoroda
Laura18 rašė:
Man labiausiai nepatinka laisku rasymas Daug tu laisku formu yra visokiu ir tikrai neismoksiu visime po pardzios ir galo tinkama fraze, uzknisa Laisvai gali išmokt, aš irgi nemoku - viską užmiršęs Pvz. Letter of complaint: 1 paragrafas - identify the issue, give the most important facts, avoid using emotions 2 paragrafas - request an apology/refund 3 paragrafas - thank the reader for the time/maybe give some compliments if possible complaint laiškai paprastai būna labai trumpi, gal koks 100 žodžių |
|
|