Padiskutuokime kokios specialybės sulauks daug demesio iš abiturientų,t.y į kokias spec bus stojama daugiausiai....
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:11:10 | Nuoroda

MRU geras univeras,respect jam..

Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:14:15 | Nuoroda
lintu13 rašė:
Ledutte rašė:
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:

Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo.

no stress girl,peace..

Ar tik nebandai nuteikinėti prieš VU,nes  konkurencijos bijai? :D

Biški nesupratau kame čia ta konkurencija ir kokios konkurencijos bijau? Ne, ne prieš nieką aš nenuteikinėju, baikit, neturėčiau ką veikt :P Stokit kur norit ir džiaukitės !

Stojimo į teisę konkurencijos, juk ji ten didele :)

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 42
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:14:27 | Nuoroda

Ir labai protingai jis pasakė, taip ir bus. Ir dabar niekur užsienyje niekas taip masiškai nestoja į universitetus. Čia pas mus gi mada su aukštuoju makdonalde dirbti. Į universitetus stoja tik tie, kurie mokosi būti mokslininkais, dirbti laboratorijose ir atlikinėti tyrimus. Ai dar literatūros ir istorijos megėjai. Visam kitam skirtos kolegijos. Net tą pačią teisę geriau mokintis kolegijos, nes tai socialinis mokslas, jam reikia praktikos, universitetai dažniausiai apie tokias praktikas pamiršta. Visokie verslai irgi kolegijose mokomi. Tik pas mus čia viskas kitaip. Bando čia kažką keist bet biški ne nuo to galo pradėjo

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:15:57 | Nuoroda
Ledutte rašė:
lintu13 rašė:
Ledutte rašė:
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:

Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo.

no stress girl,peace..

Ar tik nebandai nuteikinėti prieš VU,nes  konkurencijos bijai? :D

Biški nesupratau kame čia ta konkurencija ir kokios konkurencijos bijau? Ne, ne prieš nieką aš nenuteikinėju, baikit, neturėčiau ką veikt :P Stokit kur norit ir džiaukitės !

Stojimo į teisę konkurencijos, juk ji ten didele :)

Į vu stoja trys šimtai studentų į teisę, čia jūs vadinate konkurencija :D kai aš stojau prieš dumetus į vu, į mano stojamą dalyką stojo tūkstantis :D nieko, gerai viskas buvo

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:18:50 | Nuoroda

Dar tik pradžia, prirašyt tų prašymų dar begalę.. aš ir nieko dar nepasirašiau :S

vis neapsisprendžiu

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:21:12 | Nuoroda

Pirmu numeriu teisę mru parašę tik šešiasdešimt du studentai :}}}} dar neatsipeikėję pusę abiturientų musiet, negaliu patikėti tokiais skaičiais

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:24:46 | Nuoroda

O tai tu studijavai VU TEISĘ? db pereini į MRU Teisę? čia viskas vėl iš naujo?

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:28:54 | Nuoroda

Nea, ne teisę :}

• Istorija / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-06-10 14:51:40 | Nuoroda

nesuprantu, kodėl jūs apie šiųmetinį studijų pasirenkamumą sprandžiate pagal tai, kokias studijas surašė abiturientai iki šiol. juk prašymus jau užpildė tik manau pakankamai mažas procentas visų baigiančiųjų. Prašymų pildymo banga bus kada ten liepos pirmoj pusėj, va tada galimės jau daugmaž žiūrėt kas šiemet paklausu, o kas ne, nu nes dabar tai tie skaičiai toookie preliminarūs.: )) 

Žinutė parašyta: 2010-06-10 15:07:49 | Nuoroda

Dėl materialinės bazės MRU be konkurencijos: ir knygų gausi, kokių reikia, ir pigiai pavalgysi. VU tai didžiąją dalį vadovėlių reikia šviestis, valgyklose brangu, pietūs kaip normalioje kavinėje. Ir šiaip stipendijų skaičių labai sumažino, o dydis nepakito:) Bet man tai čia menki dalykai, gaunamomis žiniomis ir didžia dalimi dėstytojų esu patenkinta,

Žinutė parašyta: 2010-06-10 19:26:12 | Nuoroda

Kiek supratau iš čia daugelio pasisakiusių nestos i Ekologija? Aš stosiu i ja ir manau būsiu patenkintas, nors teko prisiklausyti visokiu kalbu, kad sunku darba gauti ir kt, bet manau jeigu bus daug noro, tai ir darbas atsiras :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 19:31:06 | Nuoroda
adrenal1nas rašė:

Kiek supratau iš čia daugelio pasisakiusių nestos i Ekologija? Aš stosiu i ja ir manau būsiu patenkintas, nors teko prisiklausyti visokiu kalbu, kad sunku darba gauti ir kt, bet manau jeigu bus daug noro, tai ir darbas atsiras :)

Būtent,sutinku su tavo požiūriu..

Žinutė parašyta: 2010-06-10 20:08:12 | Nuoroda

Tai čia ir spėliot nereikia, tendencijos aiškios, gamalia statistiką pažiūrėt :) Teisininkai (ypač aktyviai ir milžiniškais skaičiais juos kept pamėgęs MRU), psichologai, ekonomistai, vadybininkai, politikai ir, aišku, medikai :) Atitinkamai ir balai aukštesni į šitas specialybes būna aukštesni (na nebent į vadybą ne tiek, nes dabar tų vadybų n+1 visokiausių :)).

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:19:26 | Nuoroda

Manau išliks socialinė pedagogika populiari, nes yra pigi :)

• Biologija / MBE 7
  • Istorija / MBE 6
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 17
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 8
Žinutė parašyta: 2010-06-11 21:21:35 | Nuoroda

Planuoju stoti į geodeziją

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-12 11:24:53 | Nuoroda

Visi įstosim kur norėsim pamatysit...

Žinutė parašyta: 2010-06-12 19:33:04 | Nuoroda

O kaip manot šiais metais su architektūra: daug ažmonių žada stot? Šiaip įdomu, nes pirmu numeriu noriu rašyt:3

Žinutė parašyta: 2010-06-12 19:36:02 | Nuoroda
Car0line rašė:

O kaip manot šiais metais su architektūra: daug ažmonių žada stot? Šiaip įdomu, nes pirmu numeriu noriu rašyt:3

Nemanau,gali rašyti atsipūtęs ir būdamas ramus..

Žinutė parašyta: 2010-06-12 20:02:18 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Baik Tu juokus. Palyginus, tai MRU diplomas nėra gerai vertinamas, atvirai.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-06-12 20:08:23 | Nuoroda
Bū rašė:
KarabinaS rašė:

Baik Tu juokus. Palyginus, tai MRU diplomas nėra gerai vertinamas, atvirai.

Na,gerai tai koks tavo manymų universitetas yra gerai vertinamas?ir jo diplomai pripažįstami lietuvoje??

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą