Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:10:14
| Nuoroda
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:11:58
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Pritariu,labai jau išpūstas tas burbulas apie tą VU ... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:13:51
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Bū rašė:
KarabinaS rašė:
MRU geras univeras,respect jam.. Baik Tu juokus. Palyginus, tai MRU diplomas nėra gerai vertinamas, atvirai. Na,gerai tai koks tavo manymų universitetas yra gerai vertinamas?ir jo diplomai pripažįstami lietuvoje?? Pripažįstami visi. Tačiau realiai žinau, kad darbdaviai tos pačios specialybės žmones renkasi iš VU. Tarkim jei studijuoji teisę tai geriau VU arba niekur. MRU tų teisininkų tiek prigamina, kad jie nebetenka savo vertės...
Ai išvis čia vos ne amžinas ginčas. Tačiau aš pati, įtakota daugelio žmonių nuomonių, nepripažįstu MRU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:16:16
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Pritariu,labai jau išpūstas tas burbulas apie tą VU ... Ai, kad tave paskaičius tu čia kas antram pritari, tau jau nebeįdomu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:16:57
| Nuoroda
Žinau aš tuos reikalus su MRU, mano mama prokuratūroje dirba ir čia neseniai buvo,kad buvo konkursas į darbo vietą, tai sakė kiek gavo kandidatų iš MRU, iškart visus atmetė vien dėl to čia nežinau kodėl taip yra, pati nesuprantu, juk vistiek universitetas atrodo kaip ir visi kiti, nesąžininga |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:17:50
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas. VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:18:52
| Nuoroda
Aš pritariu,kas mano nuomone yra tikrai tiesa,ir aš taip pat manau,tad nereikia čia ant manęs krauti... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:27:01
| Nuoroda
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas. VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius. Ir man dar tas užknisa, kad vu aštuonios sesijos. Ketvirto kurso pabaigoje chebra turi ir į paskaitas vaikščioti, ir sesiją laikyti, ir dar diplominį laikyti. Aš nežinau, kaip yra riomery, bet parašyta, kad tris su puse metų trunka studijos, tai reiškia, kad tos paskutinės sesijos nėra. Ir man dar kas patinka, tai kad riomery su teise nėra to idiotiško diplominio rašymo ( ką laikau kvailu dalyku ir tikrai ten tas rašymas neįrodo, kad tu iš viso ką nors išmanai apie tą specialybę, nors ir baiginėji), o laikai du egzus, vieną bendrą ir vieną iš tos teisės srities, kurią pasirenki. Mano manymu, tai labai puikus žmpgaus nukreipimas. Aišku, nieko nesakau,VU yra VU ir linkiu jam laimės. Dar tas pas juos gerai, kad jie penkis metus atsikankina ir viskas, jokių magistratūrų. Bet penki ar šeši metai, skirtumo didelio nėr. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:30:26
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas. VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius. Ir man dar tas užknisa, kad vu aštuonios sesijos. Ketvirto kurso pabaigoje chebra turi ir į paskaitas vaikščioti, ir sesiją laikyti, ir dar diplominį laikyti. Aš nežinau, kaip yra riomery, bet parašyta, kad tris su puse metų trunka studijos, tai reiškia, kad tos paskutinės sesijos nėra. Ir man dar kas patinka, tai kad riomery su teise nėra to idiotiško diplominio rašymo ( ką laikau kvailu dalyku ir tikrai ten tas rašymas neįrodo, kad tu iš viso ką nors išmanai apie tą specialybę, nors ir baiginėji), o laikai du egzus, vieną bendrą ir vieną iš tos teisės srities, kurią pasirenki. Mano manymu, tai labai puikus žmpgaus nukreipimas. Aišku, nieko nesakau,VU yra VU ir linkiu jam laimės. Dar tas pas juos gerai, kad jie penkis metus atsikankina ir viskas, jokių magistratūrų. Bet penki ar šeši metai, skirtumo didelio nėr. Bet kokiu atveju gerai, kad kiekvienas gali išsirinkti specialybę ir vietą, kur mokytis. Ir ginčai čia net nereikalingi, kuris universitetas geresnis ar blogesnis.. Linkiu ir Tau ir sau įstot kur norim ir būt besidžiaugiantiems gyvenimu studentams |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:48:08
| Nuoroda
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas. VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius. Ir man dar tas užknisa, kad vu aštuonios sesijos. Ketvirto kurso pabaigoje chebra turi ir į paskaitas vaikščioti, ir sesiją laikyti, ir dar diplominį laikyti. Aš nežinau, kaip yra riomery, bet parašyta, kad tris su puse metų trunka studijos, tai reiškia, kad tos paskutinės sesijos nėra. Ir man dar kas patinka, tai kad riomery su teise nėra to idiotiško diplominio rašymo ( ką laikau kvailu dalyku ir tikrai ten tas rašymas neįrodo, kad tu iš viso ką nors išmanai apie tą specialybę, nors ir baiginėji), o laikai du egzus, vieną bendrą ir vieną iš tos teisės srities, kurią pasirenki. Mano manymu, tai labai puikus žmpgaus nukreipimas. Aišku, nieko nesakau,VU yra VU ir linkiu jam laimės. Dar tas pas juos gerai, kad jie penkis metus atsikankina ir viskas, jokių magistratūrų. Bet penki ar šeši metai, skirtumo didelio nėr. Bet kokiu atveju gerai, kad kiekvienas gali išsirinkti specialybę ir vietą, kur mokytis. Ir ginčai čia net nereikalingi, kuris universitetas geresnis ar blogesnis.. Linkiu ir Tau ir sau įstot kur norim ir būt besidžiaugiantiems gyvenimu studentams Agą, ir labai linkiu nenusivilti, nes man teko tai patirti ir tai labai nemalonu. Žodžiu, visiems laimės ir pinigų, liko mėnuo ir trylika dienų. ąąąąą, jaudinuos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:48:44
| Nuoroda
Tai yra vienuolika dienų, apsiskaičiavai. God, man su matematika tikrai nepakeliui |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:12:55
| Nuoroda
O kokia jūsų nuomonė apie kolegijas? |
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:26:07
| Nuoroda
Gretisss rašė:
O kokia jūsų nuomonė apie kolegijas? mano nuomone apie kolegijas yra teigiama. Taciau pati renkuosi universiteta, nes gerai mokaus, antra - noriu buti issilavinusi.... Jei tave prie širdies traukia kolegija, tai ten ir stok. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:27:35
| Nuoroda
Yra daug nuomonių ar kolegija ar univieras Jei netingi gali paskaityt: www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/29454 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
23:30:08
| Nuoroda
Sveiki
gal kas galite padėti tokiu klausimu: nuspręndžiau į žemesnes vietas visgi įrašyti pora specialybių VPU. Taigi, renkuosi tarp psichologijos ir soc. pedagoikos. Pastaroji atrodo universalesnė specialybė. Gal kas turite asmeninės patirties? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
23:33:23
| Nuoroda
Pixma rašė:
Gretisss rašė:
O kokia jūsų nuomonė apie kolegijas? mano nuomone apie kolegijas yra teigiama. Taciau pati renkuosi universiteta, nes gerai mokaus, antra - noriu buti issilavinusi.... Jei tave prie širdies traukia kolegija, tai ten ir stok. Išsilavinusi?pala o ką kolegiją baigęs žmogus negali tolaiu mokytis ir tapti taip pat išsilavinusiu??Siauras mąstymas pas tave mažute kaip matau... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
00:34:16
| Nuoroda
Nu va... Baigęs universitetą tu tampi išsilavinęs, o baigęs kolegiją, matyt, tik kažkokiu dunduku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
00:38:24
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Nu va... Baigęs universitetą tu tampi išsilavinęs, o baigęs kolegiją, matyt, tik kažkokiu dunduku Matyt seni... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
00:47:55
| Nuoroda
Baiges univera tu gauni labiau issilavinima (galimai su specialybe; stai tdl univeruose kartais buna tokiu dalyku, kurie specialybei buna neprivalomi), o kolegijose tu gauni specialybe, bet ne issilavinima (stai tdl tu kolegijoje atlieki daugiau praktikos). Bent jau taip as suvokiu kolegijos ir univero skirtuma. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
08:55:49
| Nuoroda
Deja, dažniausiai univere tu išmoksti kalti arba nusirašinėti, kad gautum kaip galima geresnį pažymį. Kuo tiksliau kaip papūga atkartosi dėstytojo žodžius, tuo geresnį pažymį gausi. Jeigu tai galima vadinti išsilavinimu... Išsilavina žmogus savarankiškai, šalia studijų ir darbo, univesristeto paskaitos tik šiek tiek prie to prisideda. |
|
|