Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:59:29
| Nuoroda
buffo rašė:
Sveiki visi, norėjau paklausti, ar galima įstoti į kolegijas su dviem egzaminais? labas, i kolegijas ir praso dvieju egzaminu rezultatu bei kazkurio dalyko metinio pazymio:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:09:48
| Nuoroda
SOLID, o ar visose kolegijose reikia tik 2ju? O kodel knygoj(KUR STOTI) raso, kad reikia 3ju? As turiu omeny i tokias: Vilniaus kolegija, Alytaus kolegija, Kauno kolegija ir kt.? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:16:42
| Nuoroda
siais metais reikia 3ju |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:32:07
| Nuoroda
Tikrai verta buvo visą dieną laukti, nes gavau 100 ir iš istorijos, ir iš matematikos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:35:28
| Nuoroda
o man teks iki ryt laukt visa diena veltui praleista laukiant tų rezultatų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:36:25
| Nuoroda
Matke 75% (tiek ir spejau:) ) ,o isto 93% uhu! Lietuviu turiu 99% Anglu kazko tikiuos maziausiai....:) kol kas esu labai patenkinta. Zinoma,matkes norejos geriau, bet neturiu matematinio mastymo..esu humanitare. Sveikinu visus, mieli zmones...kad ir kas bebutu. Viena protinga mokytoja pasake,kad jei gauni netiketai labai mazai, gal tai zenklas, kad ateity kazkas tave apsaugotu nuo nesekmiu..Kas zino? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:40:36
| Nuoroda
Pranasas rašė:
99 kaip ir tiketasi... Lukša????:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:41:54
| Nuoroda
Harrison rašė:
Vytis rašė:
totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90... Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau neatrodai tiek vertas. kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??! wake up Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:45:18
| Nuoroda
Beje jeigu mazdaug apie 85-90 tasku surinkau, kaip gali buti tik 90% ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:49:53
| Nuoroda
Sveiki. tikriausiai aš čia ne į temą, bet noriu pasiteirauti, gal kas žinote atsakymą į mano klausimą. Kiek panašiai nemokamų vietų yra tam tikroje srityje. pvz, tai yra fiziniai- technologijų mokslai. tarkim VU finansų ir draudimo matematika. ar yra nustatytas kažkoks skaičius nemokamų vietų? ar tiesiog, jei tavo balas patenka į tą srity, kuris yra VF balas, jau gali manyt, jog tu studijuosi nemokamai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:51:48
| Nuoroda
vakarpuse4 rašė:
Sveiki. tikriausiai aš čia ne į temą, bet noriu pasiteirauti, gal kas žinote atsakymą į mano klausimą. Kiek panašiai nemokamų vietų yra tam tikroje srityje. pvz, tai yra fiziniai- technologijų mokslai. tarkim VU finansų ir draudimo matematika. ar yra nustatytas kažkoks skaičius nemokamų vietų? ar tiesiog, jei tavo balas patenka į tą srity, kuris yra VF balas, jau gali manyt, jog tu studijuosi nemokamai? viskas yra VU.lt zinoma anu metu |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:52:09
| Nuoroda
As niekaip nesuprantu, is kur jus zinote, kiek tasku surinkote? Juk atsakymai i saltiniu klausimus tooookie nekonkretus, kaip pakreipsi, taip ir turesi! |
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:29:26
| Nuoroda
kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:32:05
| Nuoroda
zydrute rašė:
kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų :) 90 yra geras balas, man taip pat:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:35:55
| Nuoroda
kada pasirodys tos sumautos vertinimo instrukcijos, kiek galima laukt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:55:00
| Nuoroda
Vytis rašė:
zydrute rašė:
kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų :) 90 yra geras balas, man taip pat:) nu tai va nėr dėl ko ir pergyvent aišku visad noris daugiau |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:02:26
| Nuoroda
Anele rašė:
Matke 75% (tiek ir spejau:) ) ,o isto 93% uhu! Lietuviu turiu 99% Anglu kazko tikiuos maziausiai....:) kol kas esu labai patenkinta. Zinoma,matkes norejos geriau, bet neturiu matematinio mastymo..esu humanitare. Sveikinu visus, mieli zmones...kad ir kas bebutu. Viena protinga mokytoja pasake,kad jei gauni netiketai labai mazai, gal tai zenklas, kad ateity kazkas tave apsaugotu nuo nesekmiu..Kas zino? oo kiek istes teste klaidu padarei?:) |
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:13:28
| Nuoroda
Vytis rašė:
Beje jeigu mazdaug apie 85-90 tasku surinkau, kaip gali buti tik 90% ? as manau daugiau surinkau, 89 gavau, taip kad |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:40:35
| Nuoroda
Vytis rašė:
Harrison rašė:
Vytis rašė:
totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90... Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau neatrodai tiek vertas. kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??! wake up Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up vel tu ta pati kartoji:) paskaityk mano posta 3x,gal dashus ka as turejau omeny. nesvarbu man ka tu sprendei,kiek gavai, kokios parolimpinese dalyvavai, ash tau sakau,kad PROCENTU tavo mokytoja tau negalejo prognozuoti +-3% tikslumu, nes neturejo rezultatu analizes,kurioje butu balu konvertavimo i procentus lentele :) sekmes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:18:50
| Nuoroda
woohoo rašė:
sveiki visi, o jeigu tarkim as stoju ir univeras praso triju egzu ir vieno metinio, ir jei tarkim tas metinis yra matkes pazymys, o as laikiau matke tai man ziures vistiek i pazymi ar i egzo rezultata? ;/ žiurės į metinį pažymį,nesvarbu kad laikei egzaminą. |
|
|