Rezultatų belaukiant!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:59:29 | Nuoroda
buffo rašė:

Sveiki visi, norėjau paklausti, ar galima įstoti į kolegijas su dviem egzaminais?

labas, i kolegijas ir praso dvieju egzaminu rezultatu bei kazkurio dalyko metinio pazymio:)

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 85
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:09:48 | Nuoroda

SOLID, o ar visose kolegijose reikia tik 2ju? O kodel knygoj(KUR STOTI) raso, kad reikia 3ju? As turiu omeny i tokias: Vilniaus kolegija, Alytaus kolegija, Kauno kolegija ir kt.?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:16:42 | Nuoroda

siais metais reikia 3ju

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:32:07 | Nuoroda

Tikrai verta buvo visą dieną laukti, nes gavau 100 ir iš istorijos, ir iš matematikos

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:35:28 | Nuoroda

o man teks iki ryt laukt visa diena veltui praleista laukiant tų rezultatų 

• Geografija / MBE 8
  • Istorija / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 56
  • Matematika / VBE 46
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:36:25 | Nuoroda

Matke 75% (tiek ir spejau:) ) ,o isto 93% uhu!   Lietuviu turiu 99%  Anglu kazko tikiuos maziausiai....:) kol kas esu labai patenkinta. Zinoma,matkes norejos geriau, bet neturiu matematinio mastymo..esu humanitare. Sveikinu visus, mieli zmones...kad ir kas bebutu. Viena protinga mokytoja pasake,kad jei gauni netiketai labai mazai, gal tai zenklas, kad ateity kazkas tave apsaugotu nuo nesekmiu..Kas zino?

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:40:36 | Nuoroda
Pranasas rašė:

99 kaip ir tiketasi... 

Lukša????:D

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:41:54 | Nuoroda
Harrison rašė:
Vytis rašė:

totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90...

Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau :) neatrodai tiek vertas.

kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??!

wake up

Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:45:18 | Nuoroda

Beje jeigu mazdaug apie 85-90 tasku surinkau, kaip gali buti tik 90% ?

• Istorija / VBE 90
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:49:53 | Nuoroda

Sveiki. tikriausiai aš čia ne į temą, bet noriu pasiteirauti, gal kas žinote atsakymą į mano klausimą. Kiek panašiai nemokamų vietų yra  tam tikroje srityje. pvz, tai yra fiziniai- technologijų mokslai. tarkim VU finansų ir draudimo matematika. ar yra nustatytas kažkoks skaičius nemokamų vietų? ar tiesiog, jei tavo balas patenka į tą srity, kuris yra VF balas, jau gali manyt, jog tu studijuosi nemokamai?

• Fizika / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:51:48 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

Sveiki. tikriausiai aš čia ne į temą, bet noriu pasiteirauti, gal kas žinote atsakymą į mano klausimą. Kiek panašiai nemokamų vietų yra  tam tikroje srityje. pvz, tai yra fiziniai- technologijų mokslai. tarkim VU finansų ir draudimo matematika. ar yra nustatytas kažkoks skaičius nemokamų vietų? ar tiesiog, jei tavo balas patenka į tą srity, kuris yra VF balas, jau gali manyt, jog tu studijuosi nemokamai?

viskas yra VU.lt zinoma anu metu :)

• Istorija / VBE 90
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:52:09 | Nuoroda

As niekaip nesuprantu, is kur jus zinote, kiek tasku surinkote? Juk atsakymai i saltiniu klausimus tooookie nekonkretus, kaip pakreipsi, taip ir turesi!

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:29:26 | Nuoroda

kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų :)

• Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:32:05 | Nuoroda
zydrute rašė:

kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų :)

:) 90 yra geras balas, man taip pat:)

• Istorija / VBE 90
Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:35:55 | Nuoroda

kada pasirodys tos sumautos vertinimo instrukcijos, kiek galima laukt

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:55:00 | Nuoroda
Vytis rašė:
zydrute rašė:

:) 90 yra geras balas, man taip pat:)

nu tai va nėr dėl ko ir pergyvent ;) aišku visad noris daugiau ;)

• Istorija / VBE 89
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:02:26 | Nuoroda
Anele rašė:

Matke 75% (tiek ir spejau:) ) ,o isto 93% uhu!   Lietuviu turiu 99%  Anglu kazko tikiuos maziausiai....:) kol kas esu labai patenkinta. Zinoma,matkes norejos geriau, bet neturiu matematinio mastymo..esu humanitare. Sveikinu visus, mieli zmones...kad ir kas bebutu. Viena protinga mokytoja pasake,kad jei gauni netiketai labai mazai, gal tai zenklas, kad ateity kazkas tave apsaugotu nuo nesekmiu..Kas zino?

oo kiek istes teste klaidu padarei?:)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:13:28 | Nuoroda
Vytis rašė:

Beje jeigu mazdaug apie 85-90 tasku surinkau, kaip gali buti tik 90% ?

as manau daugiau surinkau, 89 gavau, taip kad

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:40:35 | Nuoroda
Vytis rašė:
Harrison rašė:
Vytis rašė:

totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90...

Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau :) neatrodai tiek vertas.

kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??!

wake up

Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up

vel tu ta pati kartoji:) paskaityk mano posta 3x,gal dashus ka as turejau omeny.

nesvarbu man ka tu sprendei,kiek gavai, kokios parolimpinese dalyvavai, ash tau sakau,kad PROCENTU tavo mokytoja tau negalejo prognozuoti +-3% tikslumu, nes neturejo rezultatu analizes,kurioje butu balu konvertavimo i procentus lentele :)

sekmes

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:18:50 | Nuoroda
woohoo rašė:

sveiki visi, o jeigu tarkim as stoju ir univeras praso triju egzu ir vieno metinio, ir jei tarkim tas metinis yra matkes pazymys, o as laikiau matke tai man ziures vistiek i pazymi ar i egzo rezultata? ;/

žiurės į metinį pažymį,nesvarbu kad laikei egzaminą.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą