Rezultatų belaukiant!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 01:17:30 | Nuoroda
Harrison rašė:
Vytis rašė:
Harrison rašė:
Vytis rašė:

totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90...

Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau :) neatrodai tiek vertas.

kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??!

wake up

Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up

vel tu ta pati kartoji:) paskaityk mano posta 3x,gal dashus ka as turejau omeny.

nesvarbu man ka tu sprendei,kiek gavai, kokios parolimpinese dalyvavai, ash tau sakau,kad PROCENTU tavo mokytoja tau negalejo prognozuoti +-3% tikslumu, nes neturejo rezultatu analizes,kurioje butu balu konvertavimo i procentus lentele :)

sekmes

koks skirtumas, jeigu surinkau 85-90 tasku tam intervale, tai kodel tik 90% ?

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:03:34 | Nuoroda
Vytis rašė:
Harrison rašė:
Vytis rašė:
Harrison rašė:
Vytis rašė:

totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90...

Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau :) neatrodai tiek vertas.

kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??!

wake up

Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up

vel tu ta pati kartoji:) paskaityk mano posta 3x,gal dashus ka as turejau omeny.

nesvarbu man ka tu sprendei,kiek gavai, kokios parolimpinese dalyvavai, ash tau sakau,kad PROCENTU tavo mokytoja tau negalejo prognozuoti +-3% tikslumu, nes neturejo rezultatu analizes,kurioje butu balu konvertavimo i procentus lentele :)

sekmes

koks skirtumas, jeigu surinkau 85-90 tasku tam intervale, tai kodel tik 90% ?

Whats the fakin difference? Kaip sugedusi dėžutė - džiaukis, kad tiek gavai.

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:08:58 | Nuoroda
swlabr rašė:
Anele rašė:

Matke 75% (tiek ir spejau:) ) ,o isto 93% uhu!   Lietuviu turiu 99%  Anglu kazko tikiuos maziausiai....:) kol kas esu labai patenkinta. Zinoma,matkes norejos geriau, bet neturiu matematinio mastymo..esu humanitare. Sveikinu visus, mieli zmones...kad ir kas bebutu. Viena protinga mokytoja pasake,kad jei gauni netiketai labai mazai, gal tai zenklas, kad ateity kazkas tave apsaugotu nuo nesekmiu..Kas zino?

oo kiek istes teste klaidu padarei?:)

teste padariau 6 klaidas,t.y. 24 /30...Ir turėjo tam Italijos ir Vokietijos dokumente būt netikslumų.

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:49:50 | Nuoroda

Woooooho. Dar istorijos mokytoja zyzdavo, kad neišlaikysiu ir gėdos pridarysiu... In her face!

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:26:22 | Nuoroda
Bū rašė:

Woooooho. Dar istorijos mokytoja zyzdavo, kad neišlaikysiu ir gėdos pridarysiu... In her face!

Tai jau tikrai!!!:DDD

• Istorija / VBE 93
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:49:14 | Nuoroda

Nors iki rezultatu paskelbimo dienos nei sapnavaus juos,nei apskritai apie juos per daug galvojau,bet vakar nuo kokios 15h laukimas gerokai istampe nervus :D.Nezinau,kaip atsigaut nuo tos itampos,bet rezultatai geri :).Ir korepetitoriu,ir mokslui skirtu naktu neprireike,kuo ir dziaugiuosi :)

• Fizika / VBE 91
  • Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:56:41 | Nuoroda
Kregzdute rašė:

Nors iki rezultatu paskelbimo dienos nei sapnavaus juos,nei apskritai apie juos per daug galvojau,bet vakar nuo kokios 15h laukimas gerokai istampe nervus :D.Nezinau,kaip atsigaut nuo tos itampos,bet rezultatai geri :).Ir korepetitoriu,ir mokslui skirtu naktu neprireike,kuo ir dziaugiuosi :)

Tai kur su tokiais aukstais balais stoti galvoji?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:15:36 | Nuoroda
Bū rašė:

Haha, man panašiai. Nors nesakė, kad neišlaikysiu, bet amžinai burbėjo, varė ant manęs kiek galėdama, pažymius mažino ;D Gaila nemačiau jos po rezultatų, įdomi būtų reakcija. Bet sveikinimai Bū ;)

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:25:22 | Nuoroda

Turiu klausima..Aukletoja parasydama visu rezultatus, laiske paras etarkime 68 taskai uz ta, 8 taskai uz ta, 20 tasku uz ta..Ar sie taskai atitinka ir procentus tiek pat? ar reikia apsikaiciuoti aptiems, o galbut suklyasta parasant zodi "taskai"? Aciu

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:42:27 | Nuoroda
As:) rašė:

Turiu klausima..Aukletoja parasydama visu rezultatus, laiske paras etarkime 68 taskai uz ta, 8 taskai uz ta, 20 tasku uz ta..Ar sie taskai atitinka ir procentus tiek pat? ar reikia apsikaiciuoti aptiems, o galbut suklyasta parasant zodi "taskai"? Aciu

Tiesiog vieni vadina taskais, kiti procentais, bet kalba eina apie tapati bala:)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:59:49 | Nuoroda

Gal kasnors is matiekos surinkot apie 50/65 tasku, kiek gavot procentu uz tai? Ar bus kadanors imanoma kurnors pasiziureti kiek procentu uz kiek balu butu buve galima gauti?

Ir dar, kada atsiras matematikos vertinimo instrukcijos?

• Biologija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:08:13 | Nuoroda

kaip sakot, ar istosiu i teise vf su IST 89, LT 98, anglu bus apie 80. yra vilciu???

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:09:00 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

Ar bus kadanors imanoma kurnors pasiziureti kiek procentu uz kiek balu butu buve galima gauti?

Nezinau kada, bet rezultatu analizes su visais sitais dalykais bus idetos i www.nec.lt -> brandos egzaminai -> rezultatu analizes

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:09:44 | Nuoroda

yra vilčiu,baik čia verkti...priklauso kur stosi VU,MRU,VDU...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:11:31 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

yra vilčiu,baik čia verkti...priklauso kur stosi VU,MRU,VDU...

VU, tik VU

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:13:05 | Nuoroda

geri rezai egzų aš asmeniškai manau,kad įstosi...,o kaip bus iš tikrųjų pamatysim liepos 23...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:34:37 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kaip sakot, ar istosiu i teise vf su IST 89, LT 98, anglu bus apie 80. yra vilciu???

Tai žinoma, kad yra vilčių.. ir sakyčiau šansai ganėtinai neblogi :)

• Istorija / VBE 96
  • Matematika / VBE 55
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-08 15:50:23 | Nuoroda
Jasmina rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

Tai žinoma, kad yra vilčių.. ir sakyčiau šansai ganėtinai neblogi :)

tu ten pat gal stosi?

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:33:22 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

Įstosi su tokiais rezultatais.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-08 18:41:22 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

Gal kasnors is matiekos surinkot apie 50/65 tasku, kiek gavot procentu uz tai? Ar bus kadanors imanoma kurnors pasiziureti kiek procentu uz kiek balu butu buve galima gauti?

Jei niekur prie sprendimo vertintojai neprisikabino, tai tada surinkau 64 taškus ir gavau 100.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą