Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
08:16:47
| Nuoroda
7day rašė:
Bus pridedama šiemet 0,2 balo jei VDU rašai pirmu numeriu ar ne? Deja už tai nebus pridedama, papildomi balai ministro įsakimu pridedami tik tarptautinių ir respublikinių olimpiadų laureatams |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
08:20:55
| Nuoroda
chouu rašė:
Sveeeeiki,VDU darbuotojai.Noriu informacijos 2 paprastais klausimais-iš lietuvių gavau 80%,iš istorijos 63%.Taigi-1)kiek turėčiau gaut iš anglų ,jog gaučiau vf? 2) ar su tokiais balais įmanoma įstot į menotyrą,taipogi vf(net jei metinis istorijos-9)? Ačiū
Iš anglų kalbos reiktų gauti irgi apie 80, kad būtų galima galvoti apie krepšelį. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
08:23:52
| Nuoroda
miulena rašė:
sveiki,aš čia po tų visų rezultatų paskelbimo labai susinervinus,man atrodo mano nemokamos studijos nplaukė ar įmanoma pas jus gaut su lt 72 % matiekos 28 % ir istorijos 47 % nemokamą mokslą? Sveiki, Nereikia nervintis o kokios studijos jus domintų? būtų galima paskaičiuoti jūsų konkursinį balą, jei jau žinot kur norite stoti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
08:29:38
| Nuoroda
Efflorescence rašė:
Paaiškinkit man apie tas gretutines studijas. Pavyzdžiui, jei studijuoji anglų filologiją arba anglų ir vokiečių filologiją, tai kokias gretutines studijas gali pasirinkti? Jos turi būti būtinai iš humanitarinių mokslų studijų krypties ar gali būti, pavyzdžiui, ir iš socialinių? Aušra pasakė teisingai, galėtumėte imti kas arčiau širdies, nėra jokių ribojimų |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
12:06:54
| Nuoroda
*Dar šiek tiek pasivaidensiu* Jūs turėjot omeny konkrečiai į menotyros studijas ar apskritai ? P.S.suignoravot kolegos klausimą apie tai kiek būsimų menotyrininkų žadat priimt šiemet (: |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
13:24:05
| Nuoroda
Sveiki, gal galite paskaičiuoti balą: lietuvių 78, matematika -9, istorija57, vokiečių metinį turėjau 8B, noriu į kokią vadybą, menotyrą, bet spėju, jog nėra šansų:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
13:25:17
| Nuoroda
chouu rašė:
*Dar šiek tiek pasivaidensiu* Jūs turėjot omeny konkrečiai į menotyros studijas ar apskritai ? P.S.suignoravot kolegos klausimą apie tai kiek būsimų menotyrininkų žadat priimt šiemet (: Na kalbėjome apie menotyrą, su tokiais rezul;tatais jau galėtumėte būti ramūs. O jūsų kolegos klausimą apie tai kiek bus krepšelių atsakysime kai jau turėsime patvirtintą skaičiuoką. Šiandien arba rytoj jis bus patvirtintas universiteto rektoriaus, tuomet ir galėsime atsakyti pernai buvo 44 VF vietos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
13:50:20
| Nuoroda
Sveiki,kiek aplamai bus priimta i teisės studijas NL-VFir VNF,ir kiek bus sudaryta grupiu?šios studijos srities.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:30:52
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
miulena rašė:
sveiki,aš čia po tų visų rezultatų paskelbimo labai susinervinus,man atrodo mano nemokamos studijos nplaukė ar įmanoma pas jus gaut su lt 72 % matiekos 28 % ir istorijos 47 % nemokamą mokslą? Sveiki, Nereikia nervintis o kokios studijos jus domintų? būtų galima paskaičiuoti jūsų konkursinį balą, jei jau žinot kur norite stoti. Ilgai svajojua apie psichologija,bet matematika viską sugadino,bet dar mane traukia viešasisi administravimas ir viešoji komunikacija ,realu man ? ar jau pamiršti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:32:57
| Nuoroda
Laba diena. Istorijos gavau 95, metinis A lygyje 10, lietuvių 72. Kiek reikia gauti už anglų, kad galėčiau įstoti į menotyra vf? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:45:54
| Nuoroda
Sveiki.yra galimybe nelaikius uzsienio kalbos istot i vdu teise mokama? ist 95, lt 70 matiekos metinis 8 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:53:07
| Nuoroda
miulena rašė:
miulena rašė:
sveiki,aš čia po tų visų rezultatų paskelbimo labai susinervinus,man atrodo mano nemokamos studijos nplaukė ar įmanoma pas jus gaut su lt 72 % matiekos 28 % ir istorijos 47 % nemokamą mokslą? Sveiki, Nereikia nervintis o kokios studijos jus domintų? būtų galima paskaičiuoti jūsų konkursinį balą, jei jau žinot kur norite stoti. Ilgai svajojua apie psichologija,bet matematika viską sugadino,bet dar mane traukia viešasisi administravimas ir viešoji komunikacija ,realu man ? ar jau pamiršti? Su viešąja komunikacija tai niekas negali prognozuoti , nes juk čia nauja programa pati ir ten taikau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
14:57:02
| Nuoroda
aušra,bet tau bent pasisekė tavo balai tikrai aukšti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:26:22
| Nuoroda
Vadim rašė:
Sveiki.yra galimybe nelaikius uzsienio kalbos istot i vdu teise mokama? ist 95, lt 70 matiekos metinis 8 Sveiki, na su tokiais balais dar galit bandyti rasyt ir VF vieta, o po ja tik VNF nes balai tikrai neblogi jusu. I vnf tikrai istotumete |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:28:28
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Sveiki,kiek aplamai bus priimta i teisės studijas NL-VFir VNF,ir kiek bus sudaryta grupiu?šios studijos srities.. Dar nera nuspresta kiek siemet bus siu vietu artimiausiu metu turi buti patvirtintas planas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:29:06
| Nuoroda
Informel rašė:
Laba diena. Istorijos gavau 95, metinis A lygyje 10, lietuvių 72. Kiek reikia gauti už anglų, kad galėčiau įstoti į menotyra vf? Na pagal praejusius metus turetu pakakti ir 50 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:30:42
| Nuoroda
miulena rašė:
aušra,bet tau bent pasisekė tavo balai tikrai aukšti aha labai džiaugiuosi, kad įdėtas vargas pasiteisino.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:55:53
| Nuoroda
Ilgai svajojau apie psichologija,bet matematika viską sugadino,bet dar mane traukia viešasis administravimas ir viešoji komunikacija ,realu man ? ar jau pamiršti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
17:13:07
| Nuoroda
7day rašė:
Bus pridedama šiemet 0,2 balo jei VDU rašai pirmu numeriu ar ne? Deja už tai nebus pridedama, papildomi balai ministro įsakimu pridedami tik tarptautinių ir respublikinių olimpiadų laureatams Tai atseit jau ir už gautą šimtuką balų nebebus pridedama? Na tokiu atveju bent jau nereikės teikt apeliacijos kai gausiu kokius 98-99 anglų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
17:33:30
| Nuoroda
7day rašė:
Bus pridedama šiemet 0,2 balo jei VDU rašai pirmu numeriu ar ne? Deja už tai nebus pridedama, papildomi balai ministro įsakimu pridedami tik tarptautinių ir respublikinių olimpiadų laureatams Man tai keistai atrodo kaip vdu darosi reklama.Priima zalgirio jaunimeli "mokytis",kurie turbut mokslus mete jau kokioj desimtoj klasej (abejoju ar iki tol dar mokes kazka).Tai jus paaiskinkit man uz kokius iskirtinius gabumus "moksle" jie mokosi siame universitete?Nebent klystu jog uz sporto pasiekimus prideda balus,kiek domejaus tai toks dalykas jau senai praeityje. |