Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-08
22:30:17
| Nuoroda
pora klausimukų iškilo: 1) kokia VDU stipendijų už gerą mokymasi politika? 2) kokios vasaros praktikos biologams ir ekologams, trukmė, pobūdis, vieta? |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
08:24:02
| Nuoroda
miulena rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
miulena rašė:
sveiki,aš čia po tų visų rezultatų paskelbimo labai susinervinus,man atrodo mano nemokamos studijos nplaukė ar įmanoma pas jus gaut su lt 72 % matiekos 28 % ir istorijos 47 % nemokamą mokslą? Sveiki, Nereikia nervintis o kokios studijos jus domintų? būtų galima paskaičiuoti jūsų konkursinį balą, jei jau žinot kur norite stoti. Ilgai svajojua apie psichologija,bet matematika viską sugadino,bet dar mane traukia viešasisi administravimas ir viešoji komunikacija ,realu man ? ar jau pamiršti? Na viskas yra realu, net ir psichologija, tik jau ko gero mokamos studijos realesnės. Dėl viešosios komunikacijos ar realu sunku atsakyti, viešasis administravimas dar realu ir į valstybės finansuojamą vietą. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
08:26:43
| Nuoroda
666666 rašė:
7day rašė:
Bus pridedama šiemet 0,2 balo jei VDU rašai pirmu numeriu ar ne? Deja už tai nebus pridedama, papildomi balai ministro įsakimu pridedami tik tarptautinių ir respublikinių olimpiadų laureatams Man tai keistai atrodo kaip vdu darosi reklama.Priima zalgirio jaunimeli "mokytis",kurie turbut mokslus mete jau kokioj desimtoj klasej (abejoju ar iki tol dar mokes kazka).Tai jus paaiskinkit man uz kokius iskirtinius gabumus "moksle" jie mokosi siame universitete?Nebent klystu jog uz sporto pasiekimus prideda balus,kiek domejaus tai toks dalykas jau senai praeityje. Visi sportininkai, (pas mus ne tik žalgiriečiai mokos) stoja į universitetą bendru priėmimu kaip ir jūs visi. Nereikia taip jų nuvertinti, trenerio dėka, visi jie baigia mokyklas ir laiko bei išlaiko egzaminus, tad ar kas nuostabaus jei žmonės studijuoja ir dar sportuoja? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
08:32:14
| Nuoroda
signatavicius rašė:
pora klausimukų iškilo: 1) kokia VDU stipendijų už gerą mokymasi politika? 2) kokios vasaros praktikos biologams ir ekologams, trukmė, pobūdis, vieta? 1) Už gerą mokymąsi skiriama 520 lt stipendija, tiems kuriu vidurkis virš 9,5 tai 720, stipendija skiriama iki 20 proc. kurso studentų. Jei yra kurse 100 studentų tai stipendiją gali gauti maximum 20 studentų. 2) Dėl praktikos reiktų kreiptis į gamtos mokslų dekanatą ir jums tikrai paaiškins viską, galite parašyti laiškutį el. paštu: [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
09:15:51
| Nuoroda
signatavicius rašė:
pora klausimukų iškilo: 1) kokia VDU stipendijų už gerą mokymasi politika? 2) kokios vasaros praktikos biologams ir ekologams, trukmė, pobūdis, vieta? 1) Už gerą mokymąsi skiriama 520 lt stipendija, tiems kuriu vidurkis virš 9,5 tai 720, stipendija skiriama iki 20 proc. kurso studentų. Jei yra kurse 100 studentų tai stipendiją gali gauti maximum 20 studentų. 2) Dėl praktikos reiktų kreiptis į gamtos mokslų dekanatą ir jums tikrai paaiškins viską, galite parašyti laiškutį el. paštu: [email protected] o koks turi buti vidurkis, kad gautum 520lt stipendija? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
09:53:22
| Nuoroda
Vidurkis būna labai įvairus, kadangi kiekviename fakultete jis skiriasi. Tad gamtos mokslų fakultete stipendiją gali gauti ir tie pas ka vidurkis 7,5, o politikos mokslu fakultete tie kieno 9. Na fakultetai sprendžia kas gaus stipendiją, kas pusmetį yra surikiuojami studentai pagal jų vidurkius ir atskaiciuojama 20 proc. kurso paciu geriausiuju. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
13:53:20
| Nuoroda
Tai bus duodama 3 konkursiniai balai už egzaminą išlaikytą šimtuku ar nebe? O konkursinis balas sako turėtų išlikt maždaug toks pat, ką jūs galvojat, ar greičiau jau truputį pakils ar nusileis? Man dabar koks 0,05-0,1 nemažą reikšmę turi, kai steponavičius suš*ko viską su tuo savo įsakymu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
14:20:01
| Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
Tai bus duodama 3 konkursiniai balai už egzaminą išlaikytą šimtuku ar nebe? O konkursinis balas sako turėtų išlikt maždaug toks pat, ką jūs galvojat, ar greičiau jau truputį pakils ar nusileis? Man dabar koks 0,05-0,1 nemažą reikšmę turi, kai steponavičius suš*ko viską su tuo savo įsakymu... Papildomi balai pridedami tik už tai kas nurodyta ministro įsakymu. Tad už gautą 100 nieko nepridedama. Kokie bus konkursiniai balai mes nedrįstame prognozuoti, gali būti kad jie nusileis... o gali ir pakilti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
14:32:57
| Nuoroda
Tai bus duodama 3 konkursiniai balai už egzaminą išlaikytą šimtuku ar nebe? O konkursinis balas sako turėtų išlikt maždaug toks pat, ką jūs galvojat, ar greičiau jau truputį pakils ar nusileis? Man dabar koks 0,05-0,1 nemažą reikšmę turi, kai steponavičius suš*ko viską su tuo savo įsakymu... Papildomi balai pridedami tik už tai kas nurodyta ministro įsakymu. Tad už gautą 100 nieko nepridedama. Kokie bus konkursiniai balai mes nedrįstame prognozuoti, gali būti kad jie nusileis... o gali ir pakilti. Tada paklausiu kitaip: o kokie faktoriai įtakoja konkursinio balo kitimą, m? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
16:29:23
| Nuoroda
Minka rašė:
signatavicius rašė:
pora klausimukų iškilo: 1) kokia VDU stipendijų už gerą mokymasi politika? 2) kokios vasaros praktikos biologams ir ekologams, trukmė, pobūdis, vieta? 1) Už gerą mokymąsi skiriama 520 lt stipendija, tiems kuriu vidurkis virš 9,5 tai 720, stipendija skiriama iki 20 proc. kurso studentų. Jei yra kurse 100 studentų tai stipendiją gali gauti maximum 20 studentų. 2) Dėl praktikos reiktų kreiptis į gamtos mokslų dekanatą ir jums tikrai paaiškins viską, galite parašyti laiškutį el. paštu: [email protected] o koks turi buti vidurkis, kad gautum 520lt stipendija? o koks buvo siemet maziausias teises vidurkis? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
19:10:54
| Nuoroda
Sveiki, ar galeciau gan ramiai galvoti apie nemokama vieta menotyros studijose, su Istorijos VBE 83, Lietuviu VBE 66 ir anglu VBE ~70? Istorijos metinis 9 |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
19:52:34
| Nuoroda
Tai stojant pas jus 1 balo gimnazijų ir mokyklų, su kuriomis VDU yra pasirašęs bendradarbiavimo sutartis abiturientams taip pat nebeliko? Mano egzaminų rezultatai labai nuvylė ir tuomet į nemokamą tikriausiai bus dabar nebeįmanoma įstoti.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
21:20:04
| Nuoroda
laba, ar galiu galvot apie vf viesaji administravima arba ekonomika su lt56 matematika 72 ir istorija72. anglu apie 70-80. istorijos metinis 9 o matematikos 8. dėkui. dar domintu ir verslo administravimas( taipogi vf) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
00:34:54
| Nuoroda
sveiki dar karta gal jau yra patvirtintas skaicius kiek zmogeliuku priimsit i menotyra? ;p |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
08:16:28
| Nuoroda
Tai bus duodama 3 konkursiniai balai už egzaminą išlaikytą šimtuku ar nebe? O konkursinis balas sako turėtų išlikt maždaug toks pat, ką jūs galvojat, ar greičiau jau truputį pakils ar nusileis? Man dabar koks 0,05-0,1 nemažą reikšmę turi, kai steponavičius suš*ko viską su tuo savo įsakymu... Papildomi balai pridedami tik už tai kas nurodyta ministro įsakymu. Tad už gautą 100 nieko nepridedama. Kokie bus konkursiniai balai mes nedrįstame prognozuoti, gali būti kad jie nusileis... o gali ir pakilti. Tada paklausiu kitaip: o kokie faktoriai įtakoja konkursinio balo kitimą, m? Balo kitimą įtakoja, būtent stojančiųjų egzaminų rezultatai. Jei tam tikrą programą pasiirenka daugelis stojančiųjų su puikiais rezultatais, tuomet tai skatina balo didėjimą. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
08:17:59
| Nuoroda
sarune rašė:
laba, ar galiu galvot apie vf viesaji administravima arba ekonomika su lt56 matematika 72 ir istorija72. anglu apie 70-80. istorijos metinis 9 o matematikos 8. dėkui. dar domintu ir verslo administravimas( taipogi vf) Miela Šarūne, Galite galvoti apie abi šias programas vf. Tačiau šiemet didesnis konkursas yra į viešąjį administravimą, tad į verslo administravimą ko gero didesnė tikimybė įstoti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
08:19:06
| Nuoroda
Nicky rašė:
sveiki dar karta gal jau yra patvirtintas skaicius kiek zmogeliuku priimsit i menotyra? ;p Na į menotyrą planuojame priimti 40 į vf |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
08:21:02
| Nuoroda
nimfa rašė:
Tai stojant pas jus 1 balo gimnazijų ir mokyklų, su kuriomis VDU yra pasirašęs bendradarbiavimo sutartis abiturientams taip pat nebeliko? Mano egzaminų rezultatai labai nuvylė ir tuomet į nemokamą tikriausiai bus dabar nebeįmanoma įstoti.. Na dar kartą kartojame, nuo šių metų į jokius universitetus nėra pridedami papildomi balai. Jie pridedami tik už respublikines ir tarptautines olimpiadas. Toks jau tas ministro įsakymas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
08:21:42
| Nuoroda
fuckthesystem rašė:
Sveiki, ar galeciau gan ramiai galvoti apie nemokama vieta menotyros studijose, su Istorijos VBE 83, Lietuviu VBE 66 ir anglu VBE ~70? Istorijos metinis 9 Na tikrai su tokiais balais, galite ramiai laukti rezultatų nereikia jaudintis |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
14:02:32
| Nuoroda
Laba diena, norėjau paklausti kiek priimsite i biochemijos ir biologijos studijas? |