Ar jaudinatės? :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:53:56 | Nuoroda

a rimtai? viltis nors :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 35
  • Matematika / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:54:18 | Nuoroda

lauksiu pirmadienio,gal kas pasikeis,dabar viskas uzluze,net kartais prisijungti prie LAMOS serverio neimanoma,o per savaitgali juolab niekas nesidarys.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:56:48 | Nuoroda
jonke rašė:

mano drauge gawo sms kad neistojo bet lamoi parasyta kad istojo

nu ne debilizmas kazkoks,ar cia is musu visu tyciojasi as nesuprantus,prakeikta lietuva,cia tik ir gali darytis tokia nesamone,nu visiskai esu paluzusi,norisi issiverkti,o taip dejau visas pastangas istoti i neakivaizdini,juk as pati uz savo pinigus noriu istoti.nu zodziu........

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:57:17 | Nuoroda

o gal mes ko nors nedapildem, kad negaunam jokiu ats?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:59:08 | Nuoroda
MisCriminal rašė:

o gal mes ko nors nedapildem, kad negaunam jokiu ats?

As irgi taip pat manau...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:03:24 | Nuoroda

As tai labai pikta -jokio atsakymo neturiu. Lamabpo nieko neparasyta,prasymas tuscias,jau 2 sms issiunciau,bet atsakymo nera ir jau 2 valandas praejo.Nezinau jau ka ir galvoti - ar neistojau?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:04:29 | Nuoroda
-ola- rašė:

As tai labai pikta -jokio atsakymo neturiu. Lamabpo nieko neparasyta,prasymas tuscias,jau 2 sms issiunciau,bet atsakymo nera ir jau 2 valandas praejo.Nezinau jau ka ir galvoti - ar neistojau?

tu gal as? ta pati situacija. o kaip egzus islaikei?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:06:37 | Nuoroda

Man tai jau po.. pradeda darytis. www.alfa.lt/straipsnis/10379475/?Abiturientai.negali.suzinoti..kur.istojo=2010-07-23_16-19

Apgailetina situacija,vakaras sugadintas. Jokiu sms, jokio info tinklapi.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:08:33 | Nuoroda

Aš tai irgi siunčiau žinutę, bet dar vis nieko negavau. O dabar kitas galvosūkis atsirado: matau, kad įstojau, po apačia brandos atestato priedas, matau savo įvertinimus, A,B lygius, o šalia "vertin. sist.", šitam stulpely 100,100,100 - egzaminų; 10,10,10,10..- metinių, ir nesuprantu, kas per???? Gal klaida kokia? Ką tas stulpas reiškia???

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:09:40 | Nuoroda

o koks prikolas, apie 4val jau suzinojau kur istojau, patvirtinau savo pasirinkima, i univera pinigus pervedziau, o pries 5min atejo sms, kad niekur neistojau :D :D

• Istorija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 67
Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:12:13 | Nuoroda
AmAmAm rašė:

Aš tai irgi siunčiau žinutę, bet dar vis nieko negavau. O dabar kitas galvosūkis atsirado: matau, kad įstojau, po apačia brandos atestato priedas, matau savo įvertinimus, A,B lygius, o šalia "vertin. sist.", šitam stulpely 100,100,100 - egzaminų; 10,10,10,10..- metinių, ir nesuprantu, kas per???? Gal klaida kokia? Ką tas stulpas reiškia???

parodo kokioj vertinimo sistemoj yra tavo pazimys. metiniai - desimtbalej (10), o egzaminai - simtabalej (100)

• Istorija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 67
Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:12:34 | Nuoroda

Jaučiu jie masines SMS siunčia be atrankos :D Visi neįstojo... Nežinau ar čia juoktis reikia, ar verkt... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:16:21 | Nuoroda

O tiem kurie neistojo kanors raso ten tam tinklapi? Kad nepakviestas ar panasiai? Nes as irgi zinute gavau kad neistojau bet kazkaip nesitiki, nes egzus gerai islaikiau.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:25:59 | Nuoroda
MisCriminal rašė:
-ola- rašė:

ne labai,balas ne aukstas-13,4  bet rasau tik kolegijos,manau kad turiu istoti. Mano drauge turi truputi aukstesni bala,bet istojo i ta vieta kuria as rasiau.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:28:02 | Nuoroda
yesyesyo rašė:

O tiem kurie neistojo kanors raso ten tam tinklapi? Kad nepakviestas ar panasiai? Nes as irgi zinute gavau kad neistojau bet kazkaip nesitiki, nes egzus gerai islaikiau.

man apsoliuciai nieko neraso,net sms jokios negavau.O tai kaip zinot i antra etapa patekau ar ne,betvarke!!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:30:39 | Nuoroda
-ola- rašė:
MisCriminal rašė:
-ola- rašė:

ne labai,balas ne aukstas-13,4  bet rasau tik kolegijos,manau kad turiu istoti. Mano drauge turi truputi aukstesni bala,bet istojo i ta vieta kuria as rasiau.

Tai vat mano toks pat balas ir dar su 4 pazymiu bei mokykliniu egzu vienu.... tai ka as zinau dar netgi parases esu i tokias kolegijas kur 100% istot tureciau as nesuprantu kas per nesamones cia tik nervuoja :(

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:33:56 | Nuoroda

zodziu man siais metais nepasiseke,reikes laime bandyt kita met

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:35:20 | Nuoroda
river rašė:

nenukabink nosies 2 etapas bus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:37:52 | Nuoroda
Sliziks rašė:
river rašė:

as net nezinau,gal net i ji nepatekau.Nes kai atsidarau savo LAMA ten tik matau prasyma su norima specelybe ir viskas

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:45:04 | Nuoroda
river rašė:
Sliziks rašė:
river rašė:

as net nezinau,gal net i ji nepatekau.Nes kai atsidarau savo LAMA ten tik matau prasyma su norima specelybe ir viskas

tai ir man tas pats o i 2 etapa visi automatiskai patenka

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą