Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:48:25
| Nuoroda
Jeigu ten tuscia viskas tai dar nereiskia kad neistojot, turi but parasyta kazkas, kad nepakviestas ar panasiai, nes nei redaguot ta prasyma leidzia nei ka. Xjnia kazkokia. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:50:12
| Nuoroda
Redaguot neleidžia, nes dar nėra vnf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:53:10
| Nuoroda
yesyesyo rašė:
Jeigu ten tuscia viskas tai dar nereiskia kad neistojot, turi but parasyta kazkas, kad nepakviestas ar panasiai, nes nei redaguot ta prasyma leidzia nei ka. Xjnia kazkokia. Nu o tai ka galvot belieka kai juodai nei emailo nei zinutes ir dar tas lamos saitas atrodantis kaip kad paskutinias dienas skaiciuotu.. nieko nesako bent jau parasytu kad ar ka o dabar tuscias lapas ir tiek nu as zodziu neturiu tik sunervina zmones... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:56:50
| Nuoroda
Nezinau ka galvot.. einu as gert px man jau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:02:09
| Nuoroda
AR REGISTRACIJOS MKESTI JAU GALEJAU SIANDIEN SUMOKET? MAN SKIRIASI IMOKOS KODAI KAZKO... NES MOKEJAU NEPATVIRTINUSI PRIEMIMO |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:05:54
| Nuoroda
zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:07:22
| Nuoroda
O ar susimoketi turi tiek istoje i kolegijas,tiek i universisetus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:10:03
| Nuoroda
sunflower rašė:
zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot.. pritariu 100%!!!!! as jau siandien nieko nebesitikrinsiu,lauksiu pirmadienio,isvis buciau daba LT,as dar treciadieni nuvaziuociau i savo univera,ir man i akis pasakytu as istojau ar ne,as net su namiskiais nebesusikalbu,esu tokia pikta,asaros akyse kaupiasi |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:16:08
| Nuoroda
river rašė:
sunflower rašė:
zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot.. pritariu 100%!!!!! as jau siandien nieko nebesitikrinsiu,lauksiu pirmadienio,isvis buciau daba LT,as dar treciadieni nuvaziuociau i savo univera,ir man i akis pasakytu as istojau ar ne,as net su namiskiais nebesusikalbu,esu tokia pikta,asaros akyse kaupiasi o ka tu rasei pirmu numeriu? nepergyvenk, as jau issiverkiau ;D tikrai tikejaus istot, bet se tau kaip su slapiu mazginiu per veida... bandysiu visus etapus, jei antram nepasiseks, ieskosiu kai paskelbs likusias vietas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:19:05
| Nuoroda
sunflower rašė:
river rašė:
sunflower rašė:
zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot.. pritariu 100%!!!!! as jau siandien nieko nebesitikrinsiu,lauksiu pirmadienio,isvis buciau daba LT,as dar treciadieni nuvaziuociau i savo univera,ir man i akis pasakytu as istojau ar ne,as net su namiskiais nebesusikalbu,esu tokia pikta,asaros akyse kaupiasi o ka tu rasei pirmu numeriu? nepergyvenk, as jau issiverkiau ;D tikrai tikejaus istot, bet se tau kaip su slapiu mazginiu per veida... bandysiu visus etapus, jei antram nepasiseks, ieskosiu kai paskelbs likusias vietas matai as rasiau tik i viena specelybe,verslo administravima i neakivaizdini VNF. Tikriausiai bed a yra tame,kad as vidurine baigiau 2003m.ir mano visi egzaminai buvo mokykliniai,tai dar kazin ar ir kita met istosiu,o apie antraji etapa ir esu vilti praradusi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:37:33
| Nuoroda
river rašė:
sunflower rašė:
river rašė:
sunflower rašė:
zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot.. pritariu 100%!!!!! as jau siandien nieko nebesitikrinsiu,lauksiu pirmadienio,isvis buciau daba LT,as dar treciadieni nuvaziuociau i savo univera,ir man i akis pasakytu as istojau ar ne,as net su namiskiais nebesusikalbu,esu tokia pikta,asaros akyse kaupiasi o ka tu rasei pirmu numeriu? nepergyvenk, as jau issiverkiau ;D tikrai tikejaus istot, bet se tau kaip su slapiu mazginiu per veida... bandysiu visus etapus, jei antram nepasiseks, ieskosiu kai paskelbs likusias vietas matai as rasiau tik i viena specelybe,verslo administravima i neakivaizdini VNF. Tikriausiai bed a yra tame,kad as vidurine baigiau 2003m.ir mano visi egzaminai buvo mokykliniai,tai dar kazin ar ir kita met istosiu,o apie antraji etapa ir esu vilti praradusi. nesamone... ir dar nori kad zmones nevaziuotu mokytis i uzsieni...logikos tame nera |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:39:24
| Nuoroda
as su savo mokykliniais niekur neistosiu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:25:37
| Nuoroda
Kada vnf bus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:55:34
| Nuoroda
jau yra |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:19:46
| Nuoroda
vilmuciuke rašė:
O ar susimoketi turi tiek istoje i kolegijas,tiek i universisetus? turi visi,mano manymu.kolegijose ,bent Marijampoles tai 80lt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:26:30
| Nuoroda
Sunny rašė:
vilmuciuke rašė:
O ar susimoketi turi tiek istoje i kolegijas,tiek i universisetus? turi visi,mano manymu.kolegijose ,bent Marijampoles tai 80lt. Susimokėt visi turi po 120 lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:28:02
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Sunny rašė:
vilmuciuke rašė:
O ar susimoketi turi tiek istoje i kolegijas,tiek i universisetus? turi visi,mano manymu.kolegijose ,bent Marijampoles tai 80lt. Susimokėt visi turi po 120 lt Nesąmonė mano VTDK rašo, jog studijų įmona - 100lt. tad skirtingai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:43:52
| Nuoroda
Laukiant pirmojo etapo atsakymu nelabai jaudinausi,kadangi balas buvo normalus(17,52) tai buvau isitikinus,kad istosiu.. Dabar ,prasidejus antram etapui jau tikrai neramu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:45:23
| Nuoroda
persiku.megeja rašė:
Martinuxx rašė:
Sunny rašė:
vilmuciuke rašė:
O ar susimoketi turi tiek istoje i kolegijas,tiek i universisetus? turi visi,mano manymu.kolegijose ,bent Marijampoles tai 80lt. Susimokėt visi turi po 120 lt Nesąmonė mano VTDK rašo, jog studijų įmona - 100lt. tad skirtingai. Turėjau omeny universitetus,kolegijos ten gal ir 50 lt kai kurios teima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
00:09:50
| Nuoroda
Bukit geri paaiskinkit,kaip reikia man patvirtinti pakvietima.As ji gavau,bet nezinau ka toliau daryti,ar uzteks nuvaziuot i univera,pasirasyti dokus,ir apmoket,ar viska turiu padaryti internetu?labai dekoju uz info!!! |