Ar jaudinatės? :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:48:25 | Nuoroda

Jeigu ten tuscia viskas tai dar nereiskia kad neistojot, turi but parasyta kazkas, kad nepakviestas ar panasiai, nes nei redaguot ta prasyma leidzia nei ka. Xjnia kazkokia.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:50:12 | Nuoroda

Redaguot neleidžia, nes dar nėra vnf

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:53:10 | Nuoroda
yesyesyo rašė:

Jeigu ten tuscia viskas tai dar nereiskia kad neistojot, turi but parasyta kazkas, kad nepakviestas ar panasiai, nes nei redaguot ta prasyma leidzia nei ka. Xjnia kazkokia.

Nu o tai ka galvot belieka kai juodai nei emailo nei zinutes ir dar tas lamos saitas atrodantis kaip kad paskutinias dienas skaiciuotu.. nieko nesako bent jau parasytu kad ar ka o dabar tuscias lapas ir tiek nu as zodziu neturiu tik sunervina zmones...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:56:50 | Nuoroda

Nezinau ka galvot.. einu as gert px man jau.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:02:09 | Nuoroda

AR REGISTRACIJOS MKESTI JAU GALEJAU SIANDIEN SUMOKET? MAN SKIRIASI IMOKOS KODAI KAZKO... NES MOKEJAU NEPATVIRTINUSI PRIEMIMO

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:05:54 | Nuoroda

zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:07:22 | Nuoroda

O ar susimoketi turi tiek istoje i kolegijas,tiek i universisetus?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:10:03 | Nuoroda
sunflower rašė:

zadejo PASIULYTI viena vf ir viena vnf vieta, o net nesugebejo normaliai pasakyti ar is viso istojom... pamatai tuscia lauka ir nezinai ka galvot..

pritariu 100%!!!!! as jau siandien nieko nebesitikrinsiu,lauksiu pirmadienio,isvis buciau daba LT,as dar treciadieni nuvaziuociau i savo univera,ir man i akis pasakytu as istojau ar ne,as net su namiskiais nebesusikalbu,esu tokia pikta,asaros akyse kaupiasi

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:16:08 | Nuoroda
river rašė:
sunflower rašė:

pritariu 100%!!!!! as jau siandien nieko nebesitikrinsiu,lauksiu pirmadienio,isvis buciau daba LT,as dar treciadieni nuvaziuociau i savo univera,ir man i akis pasakytu as istojau ar ne,as net su namiskiais nebesusikalbu,esu tokia pikta,asaros akyse kaupiasi

o ka tu rasei pirmu numeriu? nepergyvenk, as jau issiverkiau ;D tikrai tikejaus istot, bet se tau kaip su slapiu mazginiu per veida... bandysiu visus etapus, jei antram nepasiseks, ieskosiu kai paskelbs likusias vietas

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:19:05 | Nuoroda
sunflower rašė:
river rašė:
sunflower rašė:

o ka tu rasei pirmu numeriu? nepergyvenk, as jau issiverkiau ;D tikrai tikejaus istot, bet se tau kaip su slapiu mazginiu per veida... bandysiu visus etapus, jei antram nepasiseks, ieskosiu kai paskelbs likusias vietas

matai as rasiau tik i viena specelybe,verslo administravima i neakivaizdini VNF. Tikriausiai bed a yra tame,kad as vidurine baigiau 2003m.ir mano visi egzaminai buvo mokykliniai,tai dar kazin ar ir kita met istosiu,o apie antraji etapa ir esu vilti praradusi.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:37:33 | Nuoroda
river rašė:
sunflower rašė:
river rašė:
sunflower rašė:

matai as rasiau tik i viena specelybe,verslo administravima i neakivaizdini VNF. Tikriausiai bed a yra tame,kad as vidurine baigiau 2003m.ir mano visi egzaminai buvo mokykliniai,tai dar kazin ar ir kita met istosiu,o apie antraji etapa ir esu vilti praradusi.

nesamone... ir dar nori kad zmones nevaziuotu mokytis i uzsieni...logikos tame nera

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:39:24 | Nuoroda

as su savo mokykliniais niekur neistosiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:25:37 | Nuoroda

Kada vnf bus? :/

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:55:34 | Nuoroda

jau yra :) 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:19:46 | Nuoroda
vilmuciuke rašė:

turi visi,mano manymu.kolegijose ,bent Marijampoles tai 80lt.
Vu -120lt.
pasiziurek savo univero kur istojai ar kolegijos svetainej.turi but parasyta:)

• Istorija / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:26:30 | Nuoroda
Sunny rašė:
vilmuciuke rašė:

Vu -120lt.

Susimokėt visi turi po 120 lt

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:28:02 | Nuoroda
Martinuxx rašė:
Sunny rašė:
vilmuciuke rašė:

Vu -120lt.

Nesąmonė :) mano VTDK rašo, jog studijų įmona - 100lt. :) tad skirtingai.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:43:52 | Nuoroda

Laukiant pirmojo etapo atsakymu nelabai jaudinausi,kadangi balas buvo normalus(17,52) tai buvau isitikinus,kad istosiu.. Dabar ,prasidejus antram etapui jau tikrai neramu

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 52
Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:45:23 | Nuoroda
persiku.megeja rašė:
Martinuxx rašė:
Sunny rašė:
vilmuciuke rašė:

Vu -120lt.

Nesąmonė :) mano VTDK rašo, jog studijų įmona - 100lt. :) tad skirtingai.

Turėjau omeny universitetus,kolegijos ten gal ir 50 lt kai kurios teima.

• Fizika / VBE 42
  • Geografija / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:09:50 | Nuoroda

Bukit geri paaiskinkit,kaip reikia man patvirtinti pakvietima.As ji gavau,bet nezinau ka toliau daryti,ar uzteks nuvaziuot i univera,pasirasyti dokus,ir apmoket,ar viska turiu padaryti internetu?labai dekoju uz info!!!

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą