Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
01:57:09
| Nuoroda
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai sorry bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią 19h jau žinosi rezultatus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:01:23
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai sorry bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią 19h jau žinosi rezultatus man tikrai prastai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:03:57
| Nuoroda
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai sorry bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią 19h jau žinosi rezultatus man tikrai prastai nesinervuok, aš čia tik erzinuos viskas oki bus, nu kaip oki, nu per daug nesitikėk.. Vėl erzinu, girdėjai ką sakė išmok susitaikyt su dvylikta vieta :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:09:17
| Nuoroda
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:09:30
| Nuoroda
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:09:52
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai sorry bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią 19h jau žinosi rezultatus man tikrai prastai nesinervuok, aš čia tik erzinuos viskas oki bus, nu kaip oki, nu per daug nesitikėk.. Vėl erzinu, girdėjai ką sakė išmok susitaikyt su dvylikta vieta :D nemoku susitaikyt neišeina man taip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:11:16
| Nuoroda
Agnė. rašė:
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini Tu sakei, kad žmogus gali būti patenkintas, net jei jį pakvietė MRU studijuoti teisę :D:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:11:37
| Nuoroda
Prisidedu ir as prie bandanciu kuo veliau eiti miegoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:13:50
| Nuoroda
Trik rašė:
Prisidedu ir as prie bandanciu kuo veliau eiti miegoti savekas, vadinasi |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:14:34
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini Tu sakei, kad žmogus gali būti patenkintas, net jei jį pakvietė MRU studijuoti teisę :D:D tai yra tokių, kurie apie tai svajoja o šiaip, jei jau įrašė šitą, tai vis tiek su mintim "px, sueis kaip nors", tai ir sueitų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:16:27
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini Tu sakei, kad žmogus gali būti patenkintas, net jei jį pakvietė MRU studijuoti teisę :D:D tai yra tokių, kurie apie tai svajoja o šiaip, jei jau įrašė šitą, tai vis tiek su mintim "px, sueis kaip nors", tai ir sueitų Va va, skaitai mano mintis, lygiai taip pat įdėjau ir aš MRU teisę, nerods mintyse sukos lygiai tie patys žodžiai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:17:11
| Nuoroda
Ei, zmones, daugiau optimizmo! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:18:52
| Nuoroda
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:19:18
| Nuoroda
Trik rašė:
Ei, zmones, daugiau optimizmo! optimizmas liejasi per kraštus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:20:51
| Nuoroda
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:21:36
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Trik rašė:
Ei, zmones, daugiau optimizmo! optimizmas liejasi per kraštus Liejas per kraštus ir susimaišo su pesimizmu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:23:21
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:23:50
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Trik rašė:
Ei, zmones, daugiau optimizmo! optimizmas liejasi per kraštus Liejas per kraštus ir susimaišo su pesimizmu taip ir gimsta realizmas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:25:53
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:29:03
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again |
|
|