Ar jaudinatės? :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 01:57:09 | Nuoroda
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:

taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą :D ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus :D 

Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot :D

o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai

Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai :D sorry :D bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią  19h jau žinosi rezultatus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:01:23 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:

taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą :D ir ilgai miegot rytoj,bet manau taip nesigaus :D 

Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot :D

o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai

Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai :D sorry :D bet tu nesijaudink, gal suveiks tie sms'ai ir kokią  19h jau žinosi rezultatus :D

man tikrai prastai :D

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:03:57 | Nuoroda
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:

nesinervuok, aš čia tik erzinuos :D viskas oki bus, nu kaip oki, nu per daug nesitikėk.. Vėl erzinu, girdėjai ką sakė išmok susitaikyt su dvylikta vieta :D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:09:17 | Nuoroda

:D  demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? :D :D

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:09:30 | Nuoroda

• Istorija / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:09:52 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:

nesinervuok, aš čia tik erzinuos :D viskas oki bus, nu kaip oki, nu per daug nesitikėk.. Vėl erzinu, girdėjai ką sakė išmok susitaikyt su dvylikta vieta :D:D

nemoku susitaikyt :D neišeina man taip :D

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:11:16 | Nuoroda
Agnė. rašė:

aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini :D Tu sakei, kad žmogus gali būti patenkintas, net jei jį pakvietė MRU studijuoti teisę :D:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:11:37 | Nuoroda

Prisidedu ir as prie bandanciu kuo veliau eiti miegoti :D

• Istorija / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 34
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:13:50 | Nuoroda
Trik rašė:

Prisidedu ir as prie bandanciu kuo veliau eiti miegoti :D

savekas, vadinasi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:14:34 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:

aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini :D Tu sakei, kad žmogus gali būti patenkintas, net jei jį pakvietė MRU studijuoti teisę :D:D:D

tai yra tokių, kurie apie tai svajoja :D o šiaip, jei jau įrašė šitą, tai vis tiek su mintim "px, sueis kaip nors", tai ir  sueitų :D :D

• Istorija / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:16:27 | Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:

tai yra tokių, kurie apie tai svajoja :D o šiaip, jei jau įrašė šitą, tai vis tiek su mintim "px, sueis kaip nors", tai ir  sueitų :D :D

Va va, skaitai mano mintis, lygiai taip pat įdėjau ir aš MRU teisę, nerods mintyse sukos lygiai tie patys žodžiai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:17:11 | Nuoroda

Ei, zmones, daugiau optimizmo! :D 

• Istorija / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 34
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:18:52 | Nuoroda

aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė :D

• Istorija / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:19:18 | Nuoroda
Trik rašė:

optimizmas liejasi per kraštus :D

• Istorija / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:20:51 | Nuoroda
Agnė. rašė:

aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė :D

Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... :D ) tai ką rašei pirmais numeriais ?
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:21:36 | Nuoroda
Agnė. rašė:
Trik rašė:

Liejas per kraštus ir susimaišo su pesimizmu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:23:21 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:

Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... :D ) tai ką rašei pirmais numeriais ?

1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba 

o tu, Mantai? :D

• Istorija / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:23:50 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Trik rašė:

Liejas per kraštus ir susimaišo su pesimizmu :D

taip ir gimsta realizmas :D

• Istorija / VBE 84
Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:25:53 | Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:

1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba 

1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija.

Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 02:29:03 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:

1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija.

Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą :D

demotivation strikes again :D 

• Istorija / VBE 84
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą