Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:30:25
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:33:15
| Nuoroda
koks jusu konkursinis balas i vdu viesaja komunikacija? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:33:35
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:34:59
| Nuoroda
Riuta rašė:
koks jusu konkursinis balas i vdu viesaja komunikacija? mano 19,20, bet šita gal 6 vietoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:35:50
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:37:32
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Riuta rašė:
koks jusu konkursinis balas i vdu viesaja komunikacija? mano 19,20, bet šita gal 6 vietoj ehh, mano 19.56 ir nezinau, gerai tai ar blogai, sirdele tuoj sustos;/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:38:04
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima įsivaizduot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:38:35
| Nuoroda
Žiūriu jūs čiamrimtai nakvot susiruošėt? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:39:04
| Nuoroda
Riuta rašė:
Agnė. rašė:
Riuta rašė:
koks jusu konkursinis balas i vdu viesaja komunikacija? mano 19,20, bet šita gal 6 vietoj ehh, mano 19.56 ir nezinau, gerai tai ar blogai, sirdele tuoj sustos;/ naujos studijos, tai realiai niekas nežino bet aš neabejoju, kad su tiek į vf pateksi! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:40:25
| Nuoroda
- nara - rašė:
Žiūriu jūs čiamrimtai nakvot susiruošėt? mano paros rėžimas vasarą yra toks, kad einu miegot kai švinta tai geriau čia sėdėt, negu cube crash fb žaist |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:41:12
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:43:18
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:45:50
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:47:41
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys per kančias į žvaigždes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:49:49
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys per kančias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( ) vis ilgėja ir tuoj mano kompas ims striginėti ją užkraudinėdamas pacitavimui |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:53:05
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys per kančias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( ) vis ilgėja ir tuoj mano kompas ims striginėti ją užkraudinėdamas pacitavimui tai ar čia problema? užtat kokia graži piramidė gaunasi! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:55:31
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys per kančias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( ) vis ilgėja ir tuoj mano kompas ims striginėti ją užkraudinėdamas pacitavimui tai ar čia problema? užtat kokia graži piramidė gaunasi! rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas Aišku, užjaučiu žmones. kurie bandys tai skaityt ar net peržiūrėt ir šiaip, kiti galbūt sakytų, jog tam yra privatas, bet argi dabar esmė |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:59:46
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys per kančias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( ) vis ilgėja ir tuoj mano kompas ims striginėti ją užkraudinėdamas pacitavimui tai ar čia problema? užtat kokia graži piramidė gaunasi! rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas Aišku, užjaučiu žmones. kurie bandys tai skaityt ar net peržiūrėt ir šiaip, kiti galbūt sakytų, jog tam yra privatas, bet argi dabar esmė tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmės, nei prasmės kitiems ryte bus tik linksmiau čia pasižiūrėjus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:01:23
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė Ei, o Agne (nepyk, kad kreipiuos vardu, jei ką, bet jei jau leidžiam naktį kartu... ) tai ką rašei pirmais numeriais ?1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu DDD bet ok, lai būna demotyvacija :D juokauju šiaip bet vat studijos.lt forumas,tai turbūt romantiškiausia vieta, kokią galima nu turbūt geriau nei one.lt ir šiaip romantiška, paslaptinga čia, niekas nemato tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys per kančias į žvaigždes jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( ) vis ilgėja ir tuoj mano kompas ims striginėti ją užkraudinėdamas pacitavimui tai ar čia problema? užtat kokia graži piramidė gaunasi! rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas Aišku, užjaučiu žmones. kurie bandys tai skaityt ar net peržiūrėt ir šiaip, kiti galbūt sakytų, jog tam yra privatas, bet argi dabar esmė tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmės, nei prasmės kitiems ryte bus tik linksmiau čia pasižiūrėjus jo, bet attrodo, kad mes čia tik dviese susirinkę nu tikiuos tu į viv'us įstosi, kaip ir aš |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:04:14
| Nuoroda
Eikit, vaikai, miegoti, o ne apie susirašinėjimo formas kalbėkit. |
|
|