Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:25:09
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
Roberta rašė:
wasara rašė:
Povilas.V rašė:
Geriau ne "kur įstojome", o "ką laimėjome" nesupratau apie kokius tu cia laimejimus ? :DD piniginius ar kaip? lamabpo rašo,kad rodys mūsų LAIMĖTAS vietas;DD hm, idomiai cia lama bpo, kaip teleloto. tikiuosi daugumai is musu sekasi loterijose sužinosim kiek mes sėkmingi;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:25:50
| Nuoroda
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
yra posakis: Nesiseka loterijoje, pasiseks meileje man meilejo ir dabar neblogai sekasi man irgi tada nekas laukia su loterija ;DDD o gal reik su vaikinu susipykt snd? ;DD tada istosi, bet ziurek ir nebesusitaikysi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:27:17
| Nuoroda
witiulka rašė:
FB yra tokia programa are you lucky or unlucky today. Prieš eidama sužinoti lt rezultatų pasakė unlucky 97%, prieš istorijos rezultatų sužinojimą lucky 98%, o anglų unlucky 74%, šiandien aš unlucky 64% Niekad jos nenaudoju, bet paskaičius tavo žinutę pasinaudojau ja ir gavau atsakynmą lucky 67%. Tai turbūt įstosiu antru arba trečiu numeriu ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:27:18
| Nuoroda
kubrickinspace rašė:
Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo ir man nebeleidžia.. tikiuos sms ateis greičiau nei paskelbs lamabpo ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:27
| Nuoroda
Roberta rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
Roberta rašė:
wasara rašė:
Povilas.V rašė:
Geriau ne "kur įstojome", o "ką laimėjome" nesupratau apie kokius tu cia laimejimus ? :DD piniginius ar kaip? lamabpo rašo,kad rodys mūsų LAIMĖTAS vietas;DD hm, idomiai cia lama bpo, kaip teleloto. tikiuosi daugumai is musu sekasi loterijose sužinosim kiek mes sėkmingi;D siaip visa gyvenima man gerai sekesi, visad visur praeidavau be dideliu pastangu. kad ir mokykloj, kiek nusirasinesi, visus pagauna, manes ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:32
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
yra posakis: Nesiseka loterijoje, pasiseks meileje man meilejo ir dabar neblogai sekasi man irgi tada nekas laukia su loterija ;DDD o gal reik su vaikinu susipykt snd? ;DD tada istosi, bet ziurek ir nebesusitaikysi mano siandieniniai sapnai pranasauja, kad issiskirsiu, tj gal geras zenklas, kad istosiu... ;DDDD
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:35
| Nuoroda
kubrickinspace rašė:
Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo va ka raso ten ;DD ir dar su klaidom ;DDD :Stojančiojo prisijungimas prie LAMA BPO informacijos sistemos Reezultatai dar neskelbiami! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:40
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
yra posakis: Nesiseka loterijoje, pasiseks meileje man meilejo ir dabar neblogai sekasi man irgi tada nekas laukia su loterija ;DDD o gal reik su vaikinu susipykt snd? ;DD tada istosi, bet ziurek ir nebesusitaikysi mano siandieniniai sapnai pranasauja, kad issiskirsiu, tj gal geras zenklas, kad istosiu... ;DDDD
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:40
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:29:39
| Nuoroda
stumkit stumkit ant vgtu, taciau inzinieriu maziausiai bedarbiu, sekmes jums busimi diplomuoti valymo vadybinikai, skudurynu finansininkai ir maximos kasu ekonomikai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:30:35
| Nuoroda
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
ai kaip bus taip bus ;D pasitikiu likimu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:30:57
| Nuoroda
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
sto pudovai istosi |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:31:18
| Nuoroda
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:31:58
| Nuoroda
wasara rašė:
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
ai kaip bus taip bus ;D pasitikiu likimu kartais likimas ima ir pasijuokia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:32:35
| Nuoroda
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus oho pasiryzimas ;DD saunuole |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:32:36
| Nuoroda
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus as tai drauge 1 val uzsikvieciau, vis greiciau laikas prabegs |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:33:23
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
ai kaip bus taip bus ;D pasitikiu likimu kartais likimas ima ir pasijuokia po 15h galesiu pasakyt ar pasijuoke ar ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:33:51
| Nuoroda
wasara rašė:
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus oho pasiryzimas ;DD saunuole paskui is tos laimes, kad istojo vel viska sujauks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:34:10
| Nuoroda
Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:35:08
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus oho pasiryzimas ;DD saunuole paskui is tos laimes, kad istojo vel viska sujauks Ne nesujauksiu, tada iš įniršio reiks tėvui mašiną nuplaut |