Kur įstojome 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:35:16 | Nuoroda
witiulka rašė:

Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest :DDD

priesingu atveju viena kitai i veida is pyragu, ant tos zlasties kaip sakoma :D

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:35:22 | Nuoroda
wasara rašė:
kubrickinspace rašė:

Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo :D

va ka raso ten ;DD ir dar su klaidom ;DDD :Stojančiojo prisijungimas prie LAMA BPO informacijos sistemos

Reezultatai dar neskelbiami!

Aš klaidą irgi pastebėjau ;DDD

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:37:14 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
witiulka rašė:

Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest :DDD

Jos balai labai aukšti, tai ji į chemiją arba molekulinę biologiją įstos. Čia nebent aš apsvaidysiu ją :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:37:28 | Nuoroda
biluciuke rašė:
wasara rašė:
kubrickinspace rašė:

Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo :D

va ka raso ten ;DD ir dar su klaidom ;DDD :Stojančiojo prisijungimas prie LAMA BPO informacijos sistemos

Reezultatai dar neskelbiami!

Aš klaidą irgi pastebėjau ;DDD

ten zmones irgi nebemato ka raso :D eina na, nenoreciau toki darba dirbt, visa vasara parduota :(

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:38:07 | Nuoroda
witiulka rašė:
mes_nugalesim rašė:
witiulka rašė:

Jos balai labai aukšti, tai ji į chemiją arba molekulinę biologiją įstos. Čia nebent aš apsvaidysiu ją :D

is pavydo ar is laimes, kad istojo? :D

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:38:52 | Nuoroda

tai niekas man del to mokejimo nepaaiskins? 

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:43:30 | Nuoroda

Cia gal nevykes klausimas ;D bet jeigu neistoji tai atsiuncia kad neistojai ar isvis jokios zinutes nei i pasta nei i tel negauni? ;D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:44:06 | Nuoroda

rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD  ir blm vakar man posichai buvo uzeje :/ ir dbr,miebgo stygius reiskaisi.... ;DD o reezultatai nuo 3 ?;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:45:49 | Nuoroda

Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:46:56 | Nuoroda
Justė, rašė:

rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD  ir blm vakar man posichai buvo uzeje :/ ir dbr,miebgo stygius reiskaisi.... ;DD o reezultatai nuo 3 ?;D

sveikinu, mieloji, matau "pailsejai" :)

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:46:59 | Nuoroda
Sanosuke rašė:

Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit.

oj oj oj kokie mes piktuciai is pat ryto :)

• Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:47:38 | Nuoroda
Sanosuke rašė:

va butent, kai zinosim kur itojom, tada tegu tema ir kuria

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Matematika / VBE 3
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:49:18 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:

mano paakiai nesveikai juodi ;DDD oh yeah...// o del temos,izvelkit geraja puse,kokio jin populiarumo sulauke ;DDD p.s man cia vienai vaziuoja stogas ?;DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:49:58 | Nuoroda
Justė, rašė:
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:

mano paakiai nesveikai juodi ;DDD oh yeah...// o del temos,izvelkit geraja puse,kokio jin populiarumo sulauke ;DDD p.s man cia vienai vaziuoja stogas ?;DDD

ne vienai, nors as tai dejus ant tu stojimu, tik tiek,kad idomu :)

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:50:01 | Nuoroda

suprasciau autorius temos butu pasakes nekalbam kol negavom rezultatu :) o dabar jis tyli, leidzia cia mum dalintis savo emocijomis pries lemtinga akimirka - reezultatus ;DD

• Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:50:59 | Nuoroda
Justė, rašė:

Aš panašiai. Galvojau miegosiu bent iki 12, bet kur tau! Dešimtą ryto prabudau ir daugiau nebeužmigau 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:51:30 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:

ne vienai, nors as tai dejus ant tu stojimu, tik tiek,kad idomu :)

erinu pavalgyt ;D ir ledu paskiau;DDD nes blemba kaip karsta visgi ;DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:55:17 | Nuoroda
wasara rašė:

suprasciau autorius temos butu pasakes nekalbam kol negavom rezultatu :) o dabar jis tyli, leidzia cia mum dalintis savo emocijomis pries lemtinga akimirka - reezultatus ;DD

O tu paskaityk, ką temos autorius antraštėj parašė.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:57:01 | Nuoroda
Sanosuke rašė:

nesinervuok zmogau ;) bus tu temu

Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:57:49 | Nuoroda
tillary rašė:
Sanosuke rašė:

nesinervuok zmogau ;) bus tu temu

Tvarkos gal šiek tiek reikia.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą