Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:35:16
| Nuoroda
witiulka rašė:
Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest priesingu atveju viena kitai i veida is pyragu, ant tos zlasties kaip sakoma |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:35:22
| Nuoroda
wasara rašė:
kubrickinspace rašė:
Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo va ka raso ten ;DD ir dar su klaidom ;DDD :Stojančiojo prisijungimas prie LAMA BPO informacijos sistemos Reezultatai dar neskelbiami! Aš klaidą irgi pastebėjau ;DDD |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:37:14
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
witiulka rašė:
Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest priesingu atveju viena kitai i veida is pyragu, ant tos zlasties kaip sakoma Jos balai labai aukšti, tai ji į chemiją arba molekulinę biologiją įstos. Čia nebent aš apsvaidysiu ją |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:37:28
| Nuoroda
biluciuke rašė:
wasara rašė:
kubrickinspace rašė:
Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo va ka raso ten ;DD ir dar su klaidom ;DDD :Stojančiojo prisijungimas prie LAMA BPO informacijos sistemos Reezultatai dar neskelbiami! Aš klaidą irgi pastebėjau ;DDD ten zmones irgi nebemato ka raso |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:38:07
| Nuoroda
witiulka rašė:
mes_nugalesim rašė:
witiulka rašė:
Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest priesingu atveju viena kitai i veida is pyragu, ant tos zlasties kaip sakoma Jos balai labai aukšti, tai ji į chemiją arba molekulinę biologiją įstos. Čia nebent aš apsvaidysiu ją is pavydo ar is laimes, kad istojo? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:38:52
| Nuoroda
tai niekas man del to mokejimo nepaaiskins? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:43:30
| Nuoroda
Cia gal nevykes klausimas ;D bet jeigu neistoji tai atsiuncia kad neistojai ar isvis jokios zinutes nei i pasta nei i tel negauni? ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:44:06
| Nuoroda
rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD ir blm vakar man posichai buvo uzeje |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:45:49
| Nuoroda
Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:46:56
| Nuoroda
Justė, rašė:
rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD ir blm vakar man posichai buvo uzeje sveikinu, mieloji, matau "pailsejai" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:46:59
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit. oj oj oj kokie mes piktuciai is pat ryto |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:47:38
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit. va butent, kai zinosim kur itojom, tada tegu tema ir kuria |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:49:18
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:
rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD ir blm vakar man posichai buvo uzeje sveikinu, mieloji, matau "pailsejai" mano paakiai nesveikai juodi ;DDD oh yeah...// o del temos,izvelkit geraja puse,kokio jin populiarumo sulauke ;DDD p.s man cia vienai vaziuoja stogas ?;DDD |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:49:58
| Nuoroda
Justė, rašė:
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:
rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD ir blm vakar man posichai buvo uzeje sveikinu, mieloji, matau "pailsejai" mano paakiai nesveikai juodi ;DDD oh yeah...// o del temos,izvelkit geraja puse,kokio jin populiarumo sulauke ;DDD p.s man cia vienai vaziuoja stogas ?;DDD ne vienai, nors as tai dejus ant tu stojimu, tik tiek,kad idomu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:50:01
| Nuoroda
suprasciau autorius temos butu pasakes nekalbam kol negavom rezultatu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:50:59
| Nuoroda
Justė, rašė:
rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD ir blm vakar man posichai buvo uzeje Aš panašiai. Galvojau miegosiu bent iki 12, bet kur tau! Dešimtą ryto prabudau ir daugiau nebeužmigau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:51:30
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:
mes_nugalesim rašė:
Justė, rašė:
rytas zmogai,ci8a as sugebejau viena nueit 4 h ryto miegot ?;DDD ir blm vakar man posichai buvo uzeje sveikinu, mieloji, matau "pailsejai" mano paakiai nesveikai juodi ;DDD oh yeah...// o del temos,izvelkit geraja puse,kokio jin populiarumo sulauke ;DDD p.s man cia vienai vaziuoja stogas ?;DDD ne vienai, nors as tai dejus ant tu stojimu, tik tiek,kad idomu erinu pavalgyt ;D ir ledu paskiau;DDD nes blemba kaip karsta visgi ;DDD |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:55:17
| Nuoroda
wasara rašė:
suprasciau autorius temos butu pasakes nekalbam kol negavom rezultatu O tu paskaityk, ką temos autorius antraštėj parašė. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:57:01
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit. nesinervuok zmogau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:57:49
| Nuoroda
tillary rašė:
Sanosuke rašė:
Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit. nesinervuok zmogau Tvarkos gal šiek tiek reikia. |