Kur įstojome 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 10:59:36 | Nuoroda
Sanosuke rašė:
tillary rašė:
Sanosuke rašė:

Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit.

nesinervuok zmogau ;) bus tu temu

Tvarkos gal šiek tiek reikia.

direktorius - virsininkas - moderatorius atsirado :D

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:00:52 | Nuoroda

Nepavydžiu tiems, kurie dabar turi laukti  Aš tikriausiai būsiu vienas pirmųjų, kurie rašo "į temą". Įstojau į University of Warwick, specialybė - Economics L100 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:03:57 | Nuoroda
Sanosuke rašė:
tillary rašė:
Sanosuke rašė:

Galit nefludinti temos? autorius sukūrė tam, kad parašytumėt tik kur įstojot, o ne kur ką mokėti ir kada bus paskelbti rezai.Nerašinėkit čia kvailų klausimų.Yra kitų temų, kai žinosit, kur įstojot, tai čia ir parašykit.

Koki papai? koki papai?
Leisk zmonem psichiskai issiliet, kad neisprotetu iki 15h :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 22
  • Matematika / VBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:05:58 | Nuoroda
engineeer rašė:
Sanosuke rašė:
tillary rašė:
Sanosuke rašė:

Koki papai? koki papai?
Leisk zmonem psichiskai issiliet, kad neisprotetu iki 15h :D

nu bet rimtai, ar cia taip pyksta, kad ne jis sukure pirmas tokia tem :D 

• Biologija / VBE 43
  • Dailė / MBE 9
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 3
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:07:06 | Nuoroda

Ir kol dar manes neuzsipuolet del tu papu tai juose uyzslepta tvrkos ir naturalumo reiksme, pavyzdziui didzioji dauguma zmoniu yra uz naturaluma, tai kas dabar vyksta temoj yra naturalu ir galima sakyt kad naturalus papai kas yra zjbs (y) o ta tvarka, visko rasymas pagal tema... atsiranda netikruma, visai kaip silikoniniai papai. So chill out and enjoy natural real stuff (y) :D

• Matematika / VBE 9
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:12:36 | Nuoroda

atleiskit :) as cia ne i tema , bet man visada buvo idomu ar turi kazkokios itakos stojant studiju metais pasirinkta uzsienio kalba? anglu kalbos egzamina laike labai daug zmoniu ir apskritai visur ta anglu kalba, o jei tarkim as renkuosi studiju metais ispanu ar prancuzu kalba ?gal man del to pliusai ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:13:10 | Nuoroda

Reikėjo šiandien meet'ą organizuot. Būtume pasinervinę visi kartu ir laukt lengviau 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:15:17 | Nuoroda
Inede rašė:

atleiskit :) as cia ne i tema , bet man visada buvo idomu ar turi kazkokios itakos stojant studiju metais pasirinkta uzsienio kalba? anglu kalbos egzamina laike labai daug zmoniu ir apskritai visur ta anglu kalba, o jei tarkim as renkuosi studiju metais ispanu ar prancuzu kalba ?gal man del to pliusai ? :)

nieko negirdejau, kad butu kazkokie pliusai del to :)

• Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:18:47 | Nuoroda

sveiki, mano konkursinis balas 20,46, bandau stot į mediciną nemokamai, tai dabar dreba ir kojos, ir rankos laukiant rezultatų bet kur dėsies žmogus, viskas jau padaryta, belieka laukti, kas toliau 

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:20:36 | Nuoroda

Ale kas čia yra, kad nervintis pradėjau tik tada, kai čia užsukau :D Šiaip atsipūtus sedėjau, tik neseniai prisiminiau, kad rezultatai šiandien ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:22:24 | Nuoroda
vrumvrum rašė:

sveiki, mano konkursinis balas 20,46, bandau stot į mediciną nemokamai, tai dabar dreba ir kojos, ir rankos laukiant rezultatų bet kur dėsies žmogus, viskas jau padaryta, belieka laukti, kas toliau 

Su tokiu balu tai ką žinau ar nervintis reik

• Istorija / VBE 39
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 73
  • Matematika / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:22:46 | Nuoroda

Ir man tas pats ir dabar tik pastebėjau, kad mano egzaminų rezultatų kažkodėl nerodo, bet niekis

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:23:09 | Nuoroda
Berilė rašė:

Ale kas čia yra, kad nervintis pradėjau tik tada, kai čia užsukau :D Šiaip atsipūtus sedėjau, tik neseniai prisiminiau, kad rezultatai šiandien ;D

pazistamas jausmas. Itampa plinta internetu :OO

• Matematika / VBE 9
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:25:17 | Nuoroda

Yra rezai, jau lama arba pašte galit pažiūrėt.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:26:40 | Nuoroda

omg

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 72
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:27:47 | Nuoroda
Sanosuke rašė:

Yra rezai, jau lama arba pašte galit pažiūrėt.

Nėra. ir už tokį sukeltą adrenaliną, tai ...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:27:47 | Nuoroda

per anksti tema sukuret... dar 1 offtopikas :) reikejo tik siandien 15 val sukurt.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:29:11 | Nuoroda
frostas rašė:

per anksti tema sukuret... dar 1 offtopikas :) reikejo tik siandien 15 val sukurt.

Pritariu.Čia panos kaltos, nežino, kur nervus dėt, tai rašo nesąmones, kaip pyragus kepa, lyg čia įdomu būtų skaityt kitiems.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:29:22 | Nuoroda
frostas rašė:

Pritariu.Čia panos kaltos, nežino, kur nervus dėt, tai rašo nesąmones, kaip pyragus kepa, lyg čia įdomu būtų skaityt kitiems.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:29:22 | Nuoroda
frostas rašė:

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą