KUR ĮSTOJOTE?????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:35:58 | Nuoroda
Minka rašė:
Tecupae rašė:
Minka rašė:
Tecupae rašė:

VDU, teisė. 

as ir i vdu teise istojau

Puiku, būsim kolegos.  Beje, gal žinai, ar reikia tą kvietimą kažkaip priimti? Bandžiau ieškoti VDU tinklapyje, tačiau nieko apie tai neradau. 

Nereikia, kai nuvaziuosi i vdu  ir pasirasysi sutarti, tai ir bus kaip prieminas

na... šiaip (bent VU) kvietimo priėmimas yra  būtina stojimo sąlyga ir tai NĖRA tas pats, kaip sutarties pasirašymas, nors pačios sutarties ir neatstoja

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:38:21 | Nuoroda
vytaka rašė:

Gal kas gali man pasakyt, tokį dalyką... Jeigu aš atsisakau šitos vietos dabar, bet paskui man tarkim nebeduoda vf, tai galiu atgal pasiimt vf vietą gautą per pirmą stojimo etapą? :DDD

Ne.

• Informacinės technologijos / MBE 10
  • Istorija / VBE 31
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 69
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:39:10 | Nuoroda

arba VU Fizika as viena, arba fizikai cia nesilanko.

• Fizika / VBE 82
  • Istorija / VBE 29
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 81
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:39:13 | Nuoroda
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:

TTVAM turizmo ir viešbučių adminitravimas ;)))

Oo, aš ten pat :DDD

Nežinau ar noriu aš ten... Bet bijau, kad jei atsisakysiu, tai vapšė niekur neįstosiu ;)

Blemba, ir man ta pati problemėlė, kai rašiau atrodė aj... O db jau susimąsčiau :DD Velnias žino, šiaip, gi gera specialybė, paklausi :DD

A tu į vf ? Aš tai į vf, tai bijau ,kad jei atsisakysiu, nebegausiu daugiau vf vietos :DDD

Tai aš to paties bijau. Jo, į vf, bet kadangi čia yra nevalstybinė kolegija, tai skirtumą tarp finansavimo sumos ir studijų kainos, reikia sumokėt, tai šiuo atveju 1308lt, jei neklystu. Nežinau ką daryt :( ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:39:51 | Nuoroda
Visaine rašė:
vytaka rašė:

Gal kas gali man pasakyt, tokį dalyką... Jeigu aš atsisakau šitos vietos dabar, bet paskui man tarkim nebeduoda vf, tai galiu atgal pasiimt vf vietą gautą per pirmą stojimo etapą? :DDD

Ne.

Damn. Tikras neuronų genocidas. Dėkuj labai už ats ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:42:09 | Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:

Nežinau ar noriu aš ten... Bet bijau, kad jei atsisakysiu, tai vapšė niekur neįstosiu ;)

Blemba, ir man ta pati problemėlė, kai rašiau atrodė aj... O db jau susimąsčiau :DD Velnias žino, šiaip, gi gera specialybė, paklausi :DD

A tu į vf ? Aš tai į vf, tai bijau ,kad jei atsisakysiu, nebegausiu daugiau vf vietos :DDD

Tai aš to paties bijau. Jo, į vf, bet kadangi čia yra nevalstybinė kolegija, tai skirtumą tarp finansavimo sumos ir studijų kainos, reikia sumokėt, tai šiuo atveju 1308lt, jei neklystu. Nežinau ką daryt :( ;D

Ciku, pala pala :DDD Aš šito net nežinojau, damn :DDD Blm, čia į pusmetį? Ne? Nu šiaip nėra daug :DD Aj, man tai jau visai ir smagu pradeda darytis, kai pagalvoju paskui vėl veliau suk galvą priims, nepriims, gausi vf ar negausi, o čia  4m. be to tiktai , tai visai ir nieko ,be to kažkur girdėjau ,kad užsienį šita kolegija atseit "gerbiama" :DDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:43:58 | Nuoroda

mano konk.balas 16.92 ar dar turiu galimybe bent per antra stojima istoti i slauga?klausiu nes man db nusisauti norisaciu uz atsakyma

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:45:10 | Nuoroda

VU INFORMOLOGAI, parašykit į pm savo skype, prijungsim prie pokalbio :)

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:45:11 | Nuoroda

KTU Eksporto inžinerija (anglų kalba) VF NL :)))

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:46:46 | Nuoroda

kmu odontologija

• Biologija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:48:06 | Nuoroda
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:

Ciku, pala pala :DDD Aš šito net nežinojau, damn :DDD Blm, čia į pusmetį? Ne? Nu šiaip nėra daug :DD Aj, man tai jau visai ir smagu pradeda darytis, kai pagalvoju paskui vėl veliau suk galvą priims, nepriims, gausi vf ar negausi, o čia  4m. be to tiktai , tai visai ir nieko ,be to kažkur girdėjau ,kad užsienį šita kolegija atseit "gerbiama" :DDDD

Ne, į metus ;)) Na jei stoji į ištestines, tai mokais, 4 metus, jei į nuolatines, tai 3, juk kolegija ;D Nežinau, gal reikia bandyt rizkuot, nepatiks, tada kitąmet gal perstosiu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:49:32 | Nuoroda

a jau rodo pas ka nors mokamas vietas? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:51:46 | Nuoroda

Vdu, Mokymo paslaugų vadyba ;/... ko gero neatsiras kolegų nes mažai kas čia stojo šiias metais :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:52:23 | Nuoroda
ella rašė:

a jau rodo pas ka nors mokamas vietas? :)

Dar ne bet tuoj turetu pasirodyt

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:54:41 | Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:

Ne, į metus ;)) Na jei stoji į ištestines, tai mokais, 4 metus, jei į nuolatines, tai 3, juk kolegija ;D Nežinau, gal reikia bandyt rizkuot, nepatiks, tada kitąmet gal perstosiu :)

Aj, tai į metus baika tada, darbą gavus, tai mėnesio alga :DDD Aha, ir aš tą patį galvoju, kaip bus taip :D Aa, a tu į dieninį? ;D Aš tai jo, į neakiv. Tai biški ilgėliau :DDD A kaip ten grafikai įdomu būna? Gal žinai kiek laiko neakivaizdininkai ten turi sedėt? :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:57:30 | Nuoroda

VU Vadybos informacinės sistemos :) yra dar kas iš to negausaus 40 žmonių būrio, kurie stojo su manim? ;D

• Informacinės technologijos / VBE 75
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:57:51 | Nuoroda
ella rašė:
ferbes rašė:

Vu archeologija

kokiu balu istojai? :)

17.84 :) gal ir tu istojai?

• Istorija / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:58:33 | Nuoroda

archeologija vf :))))))))))))

issipilde mano svajone, yeeeeaaahh!! :)

• Istorija / VBE 84
  • Lenkų kalba (gimtoji) / MBE 10
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 91
  • Matematika / VBE 53
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:59:54 | Nuoroda

VPU istorija. VF

Kas dar cia istojo parasykit i privata. :)))

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:02:10 | Nuoroda

Kaip suprasti, kad dar negavau kvietimo? Tikrai turėjau gauti, nes balas virš 16.. Gal yra dar tokių, kurie negavo? :))) 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą