Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:03:36
| Nuoroda
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
Ciku, pala pala DD Aš šito net nežinojau, damn DD Blm, čia į pusmetį? Ne? Nu šiaip nėra daug D Aj, man tai jau visai ir smagu pradeda darytis, kai pagalvoju paskui vėl veliau suk galvą priims, nepriims, gausi vf ar negausi, o čia 4m. be to tiktai , tai visai ir nieko ,be to kažkur girdėjau ,kad užsienį šita kolegija atseit "gerbiama" DDD Ne, į metus ) Na jei stoji į ištestines, tai mokais, 4 metus, jei į nuolatines, tai 3, juk kolegija ;D Nežinau, gal reikia bandyt rizkuot, nepatiks, tada kitąmet gal perstosiu Aj, tai į metus baika tada, darbą gavus, tai mėnesio alga DD Aha, ir aš tą patį galvoju, kaip bus taip Aa, a tu į dieninį? ;D Aš tai jo, į neakiv. Tai biški ilgėliau DD A kaip ten grafikai įdomu būna? Gal žinai kiek laiko neakivaizdininkai ten turi sedėt? D Net neįsivaizduoju, išvis parašiau ten iš lempos ir pist yra ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:04:01
| Nuoroda
VU Programu sistemos, VF! Kur mano busimi kursiokai ? xD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:04:40
| Nuoroda
adamas rašė:
Informologija VU, vf. ;] laukiam dar vnf pakvietimo, įdomu kas bus. ir as cia pat |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:06:29
| Nuoroda
Agnė. rašė:
VU INFORMOLOGAI, parašykit į pm savo skype, prijungsim prie pokalbio mano skype ksiuxa99 pakvieskit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:06:37
| Nuoroda
Vitom. rašė:
Kaip suprasti, kad dar negavau kvietimo? Tikrai turėjau gauti, nes balas virš 16.. Gal yra dar tokių, kurie negavo? )) ash irgi dar negavau, bet tj turbut reishkia kad ystojom y mokama, o Vnf skelbia po poros valandu ar daugiau nuo vf paskelbimo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:06:41
| Nuoroda
KK multimedijos technologija, I VF Gal kas dar ten pat? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:07:51
| Nuoroda
Vu Politikos mokslai nemokama Labai labai laiminga! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:08:43
| Nuoroda
mildmyle rašė:
Vu Politikos mokslai nemokama Labai labai laiminga! maladec : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:09:10
| Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
Ciku, pala pala DD Aš šito net nežinojau, damn DD Blm, čia į pusmetį? Ne? Nu šiaip nėra daug D Aj, man tai jau visai ir smagu pradeda darytis, kai pagalvoju paskui vėl veliau suk galvą priims, nepriims, gausi vf ar negausi, o čia 4m. be to tiktai , tai visai ir nieko ,be to kažkur girdėjau ,kad užsienį šita kolegija atseit "gerbiama" DDD Ne, į metus ) Na jei stoji į ištestines, tai mokais, 4 metus, jei į nuolatines, tai 3, juk kolegija ;D Nežinau, gal reikia bandyt rizkuot, nepatiks, tada kitąmet gal perstosiu Aj, tai į metus baika tada, darbą gavus, tai mėnesio alga DD Aha, ir aš tą patį galvoju, kaip bus taip Aa, a tu į dieninį? ;D Aš tai jo, į neakiv. Tai biški ilgėliau DD A kaip ten grafikai įdomu būna? Gal žinai kiek laiko neakivaizdininkai ten turi sedėt? D Net neįsivaizduoju, išvis parašiau ten iš lempos ir pist yra ) Nu ir man panašiai, pamačiau galvoju "wtf?" Paskui žiūriu aukščiausias balas gavosi iš šito 17. Bet tai šįmet labai aukšti balai aplamai ar kaip ,kad pernai visi su 13- ką; 14-ką įstojo kur norėjo beveik, o mano pirmu nr. buvo 16-ką ir nada D |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:10:23
| Nuoroda
elektronikos inzinerija vgtu chebra gal as biski lievas bet kaip ta kvetima reikia priimti?
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:11:34
| Nuoroda
Awful rašė:
Vitom. rašė:
Kaip suprasti, kad dar negavau kvietimo? Tikrai turėjau gauti, nes balas virš 16.. Gal yra dar tokių, kurie negavo? )) ash irgi dar negavau, bet tj turbut reishkia kad ystojom y mokama, o Vnf skelbia po poros valandu ar daugiau nuo vf paskelbimo Man silpna nuo tos nežinios.. :D Na, tikėkimės. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:11:38
| Nuoroda
Vu finansu ir draudimo matematika vf |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:11:45
| Nuoroda
wietnamietis rašė:
elektronikos inzinerija vgtu chebra gal as biski lievas bet kaip ta kvetima reikia priimti?
kai veši dokus į univerą, tai taip tave ir priims |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:12:17
| Nuoroda
KTU Ziniasklaidos IT |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:13:23
| Nuoroda
Vitom. rašė:
Awful rašė:
Vitom. rašė:
Kaip suprasti, kad dar negavau kvietimo? Tikrai turėjau gauti, nes balas virš 16.. Gal yra dar tokių, kurie negavo? )) ash irgi dar negavau, bet tj turbut reishkia kad ystojom y mokama, o Vnf skelbia po poros valandu ar daugiau nuo vf paskelbimo Man silpna nuo tos nežinios.. :D Na, tikėkimės. Mhm laukimas žudo |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:14:58
| Nuoroda
Metal Face Doom rašė:
wietnamietis rašė:
kai veši dokus į univerą, tai taip tave ir priims aciu |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:17:21
| Nuoroda
Sveiki, |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:18:30
| Nuoroda
Gal kas įstojot į KTU aprangos inžineriją ir dizainą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:19:30
| Nuoroda
VGTU Nekilnojamojo turto vadyba |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:20:14
| Nuoroda
Metal Face Doom rašė:
kai veši dokus į univerą, tai taip tave ir priims
O is kur zinot termina iki kurios datos vezti tuos doc''us ir kokiu tiksliai reikia? |
|
|