Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
17:07:00
| Nuoroda
As ligi siol nezinau istojau kur ar ne, nes pas mane konkursini rodo 0.00 ir kiek skambinau ir rasiau i el pasta jokiu ziniu negaunu... Isvis baigiu kantrybe prarast.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
00:44:54
| Nuoroda
Lamoj raso, kad JAU pasirasius sutarti su univeru (vnf) vis dar gli pretenduot i vf. Tai jei antram ture gauni vf ta pacia specialybe,kas tada? Taip imanoma? Ar as cia blogai supratau.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:22:41
| Nuoroda
Delight rašė:
Lamoj raso, kad JAU pasirasius sutarti su univeru (vnf) vis dar gli pretenduot i vf. Tai jei antram ture gauni vf ta pacia specialybe,kas tada? Taip imanoma? Ar as cia blogai supratau.. jo, ir as taip suprantu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:49:48
| Nuoroda
Gretele;] rašė:
As ligi siol nezinau istojau kur ar ne, nes pas mane konkursini rodo 0.00 ir kiek skambinau ir rasiau i el pasta jokiu ziniu negaunu... Isvis baigiu kantrybe prarast.. girdejau jei tu is tu kurie ten nesusivede i sistema tai lengviau gaut bus 2 rate jum krepsus bet vat jeigu tu 2 egzaminus turi tada tai jau nekas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:18:51
| Nuoroda
Prieš kelias minutes, tuo pačiu metu, kai baigės ipirmas etapas, gavau pokvietimą į PIRMĄ etapą : D tikiuosi, jie mane perkels į antrąjį, kadangi dėl jų kaltės aš kažkodėl net neturėjau galimybės pasirašyti sutarties... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:27:39
| Nuoroda
ruduoas rašė:
Prieš kelias minutes, tuo pačiu metu, kai baigės ipirmas etapas, gavau pokvietimą į PIRMĄ etapą : D tikiuosi, jie mane perkels į antrąjį, kadangi dėl jų kaltės aš kažkodėl net neturėjau galimybės pasirašyti sutarties... Įveikėm sistemą |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:48:38
| Nuoroda
Gretele;] rašė:
As ligi siol nezinau istojau kur ar ne, nes pas mane konkursini rodo 0.00 ir kiek skambinau ir rasiau i el pasta jokiu ziniu negaunu... Isvis baigiu kantrybe prarast.. jeigu tu baigei mokykla 2009 metais,tai jiems reikia siust el pastu savo paso ir atestato (ir priedo) kopijas,tada jie tuos 0 sutvarko,nes buvo taip mano vaikinui...jis nusiunte ir jam 0 sutvarke... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
12:22:32
| Nuoroda
vat tame esme,kad as siais metais baigiau 12kl ir tokios nesamones cia dedasi.. |