Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:08:34
| Nuoroda
ciuju ciuju |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:36:27
| Nuoroda
doggie rašė:
Reziume: ash Povilas, ziauriai zalias kaune, ryt warau doku twarkyt... nesveikai laukiu studiju laukiu nauju pazystamu, mokslu, tusu....nu zodziu visko. Ciuju bus smagu. Nors dar neramu del visko, bet ciuju viskas bus zjbs man tas paaats;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:47:44
| Nuoroda
Aš ir medikas būsiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
01:05:43
| Nuoroda
kviečiam kviečiam per fb |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
08:13:29
| Nuoroda
Labas ir aš čia pas jus ką galėjau, ta pakviečiau į draugus, jei ką, pamiršau - parašykit lt-lt.facebook.com/people/Monika-Servaite/100000152066069 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:10:03
| Nuoroda
kas rase pas save lamoje vnf medicina pasakykit kiek ten buvo pakviesta ir su kokiu minimaliu ten papuole zmones
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
11:00:46
| Nuoroda
minisss rašė:
kas rase pas save lamoje vnf medicina pasakykit kiek ten buvo pakviesta ir su kokiu minimaliu ten papuole zmones
Sunku susigaudyt kiek buvo pakviesta i mokama, nes ten kazkaip raso jog 1mas i mokama buvo 22,44 balu, o paskutinis 16,48. (Bet pagal mano apskaiciavimus i vnf pakviesta - 270) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:11:21
| Nuoroda
Į vnf studijas buvo prikviesta išviso 275 žmonės.. Siaubas.. O į vf 156.. Arba man su matematika blogai, arba čia mūsų bus tikrai daugiau nei 310.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:30:56
| Nuoroda
Ilmaaa rašė:
Į vnf studijas buvo prikviesta išviso 275 žmonės.. Siaubas.. O į vf 156.. Arba man su matematika blogai, arba čia mūsų bus tikrai daugiau nei 310.. man irgi gavosi daugiau.......turbut musu daugiau ir bus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:45:42
| Nuoroda
:) kas jau pasiraset sutartis? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:50:27
| Nuoroda
Matyt specialiai taip, nes labai abejoju, jog visi pakviestieji ims ir mokės tokias sumas už mokslus. Tada sugebės pririnkt užtektinai žmonių.Arba universitetas gudrauja, jog surinktų kuo daugiau pinigų, o po to neatlaikę krūvio studentai mestų studijas arba būtų išmesti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:56:26
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
:) kas jau pasiraset sutartis? As as! Kurioje eileje labiausiai patiko stoveti: prie dokumentu pridavimo ar prie anglu kalbos testo? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:59:28
| Nuoroda
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:01:32
| Nuoroda
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:03:37
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:07:12
| Nuoroda
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :) beje koks tavo konkursinis balas? na antru ratu i vnf galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:09:12
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :) beje koks tavo konkursinis balas? na antru ratu i vnf galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas mano buvo 18,34 palyginus kai pirmam rate istojo su 16,48 tai sakyciau dar visai normaliai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:10:33
| Nuoroda
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :) beje koks tavo konkursinis balas? na antru ratu i vnf galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas mano buvo 18,34 palyginus kai pirmam rate istojo su 16,48 tai sakyciau dar visai normaliai o rasei medicina vnf pirmam rate? nes jei en tik treciam galesi dalyvaut |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:13:10
| Nuoroda
uz tat kad rasiau tik vf todel dabar ir yra man tokia didele problema |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:14:58
| Nuoroda
minisss rašė:
uz tat kad rasiau tik vf todel dabar ir yra man tokia didele problema na cia jau gaunas siokia tokai rizika jeigu lauksi trecio rato bet seip gal ir turetu likt nes vis del to siemet daug prieme. |