KMU medicina
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:08:34 | Nuoroda

ciuju ciuju :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:36:27 | Nuoroda
doggie rašė:

Reziume: ash Povilas, ziauriai zalias kaune, ryt warau doku twarkyt... nesveikai laukiu studiju :D laukiu nauju pazystamu, mokslu, tusu....nu zodziu visko. Ciuju bus smagu. Nors dar neramu del visko, bet ciuju viskas bus zjbs :)

man tas paaats;)

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:47:44 | Nuoroda

Aš ir medikas būsiu :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 01:05:43 | Nuoroda

kviečiam kviečiam per fb

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-26 08:13:29 | Nuoroda

Labas ir aš čia pas jus :) ką galėjau, ta pakviečiau į draugus, jei ką, pamiršau  - parašykit lt-lt.facebook.com/people/Monika-Servaite/100000152066069

Žinutė parašyta: 2010-07-26 09:10:03 | Nuoroda

kas rase pas save lamoje vnf medicina pasakykit kiek ten buvo pakviesta ir su kokiu minimaliu ten papuole zmones

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:00:46 | Nuoroda
minisss rašė:

kas rase pas save lamoje vnf medicina pasakykit kiek ten buvo pakviesta ir su kokiu minimaliu ten papuole zmones

Sunku susigaudyt kiek buvo pakviesta i mokama, nes ten kazkaip raso jog 1mas i mokama buvo 22,44 balu, o paskutinis 16,48. (Bet pagal mano apskaiciavimus i vnf pakviesta - 270)

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 51
Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:11:21 | Nuoroda

Į vnf studijas buvo prikviesta išviso 275 žmonės.. Siaubas.. O į vf 156..  Arba man su matematika blogai, arba čia mūsų bus tikrai daugiau nei 310..

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:30:56 | Nuoroda
Ilmaaa rašė:

Į vnf studijas buvo prikviesta išviso 275 žmonės.. Siaubas.. O į vf 156..  Arba man su matematika blogai, arba čia mūsų bus tikrai daugiau nei 310..

man irgi gavosi daugiau.......turbut musu daugiau ir bus

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:45:42 | Nuoroda

:) kas jau pasiraset sutartis?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:50:27 | Nuoroda

Matyt specialiai taip, nes labai abejoju, jog visi pakviestieji ims ir mokės tokias sumas už mokslus. Tada sugebės pririnkt užtektinai žmonių.Arba universitetas gudrauja, jog surinktų kuo daugiau pinigų, o po to neatlaikę krūvio studentai mestų studijas arba būtų išmesti.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:56:26 | Nuoroda
Vytaaas rašė:

:) kas jau pasiraset sutartis?

As as! Kurioje eileje labiausiai patiko stoveti: prie dokumentu pridavimo ar prie anglu kalbos testo?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:59:28 | Nuoroda

sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:01:32 | Nuoroda
minisss rašė:

sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu

:D  neee :D as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau :D  toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:03:37 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
minisss rašė:

:D  neee :D as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau :D  toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare :D

ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:07:12 | Nuoroda
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:

na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis :)  taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :)  beje koks tavo konkursinis balas?  na antru ratu i vnf  galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:09:12 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:

na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis :)  taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :)  beje koks tavo konkursinis balas?  na antru ratu i vnf  galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas :)

mano buvo 18,34 palyginus kai pirmam rate istojo su 16,48 tai sakyciau dar visai normaliai

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:10:33 | Nuoroda
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:

mano buvo 18,34 palyginus kai pirmam rate istojo su 16,48 tai sakyciau dar visai normaliai

o rasei medicina vnf pirmam rate?  nes jei en tik treciam galesi dalyvaut

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:13:10 | Nuoroda

uz tat kad rasiau tik vf todel dabar ir yra man tokia didele problema

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:14:58 | Nuoroda
minisss rašė:

uz tat kad rasiau tik vf todel dabar ir yra man tokia didele problema

na  cia jau  gaunas siokia tokai rizika jeigu lauksi trecio rato :) bet seip gal ir turetu likt nes vis del to siemet daug prieme.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą