KMU medicina
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:16:06 | Nuoroda

o tai vis del to priims tuos 257 i mokama?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:17:26 | Nuoroda

nes as kai skambinau i kmu tai pasake kad i vnf priims tiek kiek tipo lama skirs o skyre 257 kiek suprantu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:22:33 | Nuoroda

manau, daug iš jų atsisakys:) viskas remiasi į finansus manau... bet jergau jergau... kaip KMU visus tuos 275 ir daugiau sukiš į bendrabučius?

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:28:47 | Nuoroda
Ilmaaa rašė:

manau, daug iš jų atsisakys:) viskas remiasi į finansus manau... bet jergau jergau... kaip KMU visus tuos 275 ir daugiau sukiš į bendrabučius?

o kam jiem juos visus kisti i bendrabucius juk bendrabucius gaus tik tie kuriu tevu uzdarbi nevirsija tam tikros sumos kiekvienam seimos nariui be to dar priklauso nuo atstumo kuriuo gyveni nuo universiteto

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:31:59 | Nuoroda

Seiki, būsimi kolegos! Turiu jums klausimą: ar mokant registracijos mokestį jums banke užrašė įmokos kodą? Ar jis ten būtinas? Aš pasižiūrėjau į kvitą ir nematau, kad būtų parašyta. turbūt teks grįžti atgal į banką? Atsiliepkit, kas žinot.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:42:47 | Nuoroda
shiaudine rašė:

Seiki, būsimi kolegos! Turiu jums klausimą: ar mokant registracijos mokestį jums banke užrašė įmokos kodą? Ar jis ten būtinas? Aš pasižiūrėjau į kvitą ir nematau, kad būtų parašyta. turbūt teks grįžti atgal į banką? Atsiliepkit, kas žinot.

turetu gi tikti :) as savo apziurejau tai irgi niekur lyg neradau to kodo. svarbu gi kad pervesta parasyta kad kmu ir t.t. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:46:40 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
shiaudine rašė:

turetu gi tikti :) as savo apziurejau tai irgi niekur lyg neradau to kodo. svarbu gi kad pervesta parasyta kad kmu ir t.t. :)

Paskambinau ir sužinojau, kad tikrai viskas gerai : ) Jei yra norinčių susipažinti, rašykit skype Minttia

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:53:18 | Nuoroda
shiaudine rašė:
Vytaaas rašė:
shiaudine rašė:

Paskambinau ir sužinojau, kad tikrai viskas gerai : ) Jei yra norinčių susipažinti, rašykit skype Minttia

cia visi facebukinas :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:10:07 | Nuoroda

olia, aš esu Aistė :) įstojau su 19.86

noriu susipažinti :) gal planuojat važiuoti į tą stovyklą?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:27:27 | Nuoroda
aistle rašė:

olia, aš esu Aistė :) įstojau su 19.86

noriu susipažinti :) gal planuojat važiuoti į tą stovyklą?

holla :)  planuoju :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:30:41 | Nuoroda

ooo, jėga ;DD reikia būtinai iš pradžių susipažinti daugumai, nes bent jau aš iš savo grupės viena įstojau į mediciną, nieko nepažįstu ;D 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:43:04 | Nuoroda
aistle rašė:

ooo, jėga ;DD reikia būtinai iš pradžių susipažinti daugumai, nes bent jau aš iš savo grupės viena įstojau į mediciną, nieko nepažįstu ;D 

kviesk zmones i facebooka ir viskas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:46:50 | Nuoroda

http://www.facebook.com/sweetaa

mano facebook'o adresas, gal mane greičiau susirasit, kas norėsit :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:12:57 | Nuoroda

o gal padarykime kaip odontologai ir visi sukurkime grupe skype ar facebook'e.  

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:15:15 | Nuoroda

Labukaaa  ! :) Na as ir istojau bet kaip uzsienete :) kas norit susipazint  facebook >> Loreta Kalinowska :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:32:44 | Nuoroda
Loreta K rašė:

Labukaaa  ! :) Na as ir istojau bet kaip uzsienete :) kas norit susipazint  facebook >> Loreta Kalinowska :)

Tokia ir uzsieniete :D beveik sava :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:36:30 | Nuoroda

Na stai siaip taip sukuriau grupe :D Jungiames

www.facebook.com/group.php?gid=113488415369983&ref=ts

• Biologija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Matematika / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:05:10 | Nuoroda

as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:22:13 | Nuoroda
Emilena rašė:

as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti?

taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 59
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:29:36 | Nuoroda
Godasa rašė:
Emilena rašė:

taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? :D

mane ir vare uz kolonos :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą