Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:35:07
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:36:45
| Nuoroda
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino nieko, dar ryt mane pavarines nepasirasiau sendien sutarties dar |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:45:00
| Nuoroda
Tai susipazinkit ten bruneviciute,studiju centro ir kalbu katedros vedeja.Per jos uzsispyrima teko zmonem stovet prie jos duru ir dalint jums skrajutes apie stovykla |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:47:23
| Nuoroda
nashis rašė:
Tai susipazinkit ten bruneviciute,studiju centro ir kalbu katedros vedeja.Per jos uzsispyrima teko zmonem stovet prie jos duru ir dalint jums skrajutes apie stovykla tai kaip pirma pazintis, sakyciau, visai nebloga |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:51:44
| Nuoroda
Godasa rašė:
nashis rašė:
Tai susipazinkit ten bruneviciute,studiju centro ir kalbu katedros vedeja.Per jos uzsispyrima teko zmonem stovet prie jos duru ir dalint jums skrajutes apie stovykla tai kaip pirma pazintis, sakyciau, visai nebloga baisu cituot net kad neperskaitytu jinai bet akd tokia vredna neveltui dar pavardes galas -ute |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:54:49
| Nuoroda
Siaip kaip tik man juoka kele matant kaip jus ten varo ir ypac kai ismete ta koziri apie lotynu:DDDDD O kad ji megsta atsiprintint is kompu chatus tai jau pats pries pora menesiu isitikinau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:08:11
| Nuoroda
eik sau, negasdink kaip isitikinai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:15:50
| Nuoroda
as ir jau pasirasius. kas rytoj vaziuos, pasiruoskit moraliskai, 4 valandas uztrukau. beje, buve jau- kaip testukas sekesi? as 76% surinkau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:19:28
| Nuoroda
as irgi tiek pat |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:20:36
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino nieko, dar ryt mane pavarines nepasirasiau sendien sutarties dar siaubas, gaila kad nespejom pakalbet susipazint |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:24:57
| Nuoroda
Godasa rašė:
as irgi tiek pat vienoj grupej busim |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:31:36
| Nuoroda
bobobo rašė:
Godasa rašė:
as irgi tiek pat vienoj grupej busim man tai su anglu testu sunku buva gavau 50 % nes anglu tik dvejus metus teteko mokintis, visada vokieciu.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:35:28
| Nuoroda
as turiu klausyma.....o kokios fotonuotraukos reikia?spalvuotos ar kaip pasui tiks?ir kiek? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:47:30
| Nuoroda
atsakykit kas nors......labaaaai reikia |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:54:55
| Nuoroda
Inna** rašė:
as turiu klausyma.....o kokios fotonuotraukos reikia?spalvuotos ar kaip pasui tiks?ir kiek? Priemimo taisyklese raso kad reikia triju 3x4 cm dokumentiniu nuotrauku. Del spalvos nieko nemaciau tai manau tiktu ir nespalvotos. Is manes siandien paeme dvi nuotraukas. Viena gavau pats priklijuoti ant sutarties o ant kitos nuotraukos antros puses liepe uzrasyti varda ir pavarde. Kam ta antra nuotrauka nelabai surpatau. Trecia nuotrauka bus reikalinga studento pazymejimui. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
20:55:41
| Nuoroda
Mano tai spalvota buvo ir tiko as siandiena irgi sutarti pasirasiau, eilej stovejau 45min, tai man cia dar visai pasiseke. O kas testa laiket papasakokit apie ka jis ten? is ko susideda? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:00:30
| Nuoroda
S@lsa rašė:
Mano tai spalvota buvo ir tiko as siandiena irgi sutarti pasirasiau, eilej stovejau 45min, tai man cia dar visai pasiseke. O kas testa laiket papasakokit apie ka jis ten? is ko susideda? Testas lengvas, susideda is gramatikos. Reikia teisinga forma irasyti zodi, i teisinga vieta istatyti veiksmazodi ar budvardi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:02:43
| Nuoroda
Joa, nk ten sudetingo su tuo anglu testu, labiausiai uzpiso eilej stovet 4h |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:03:47
| Nuoroda
S@lsa rašė:
Mano tai spalvota buvo ir tiko as siandiena irgi sutarti pasirasiau, eilej stovejau 45min, tai man cia dar visai pasiseke. O kas testa laiket papasakokit apie ka jis ten? is ko susideda? o kelinta valanda tu ten atejai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:06:08
| Nuoroda
Koldunas rašė:
Inna** rašė:
as turiu klausyma.....o kokios fotonuotraukos reikia?spalvuotos ar kaip pasui tiks?ir kiek? Priemimo taisyklese raso kad reikia triju 3x4 cm dokumentiniu nuotrauku. Del spalvos nieko nemaciau tai manau tiktu ir nespalvotos. Is manes siandien paeme dvi nuotraukas. Viena gavau pats priklijuoti ant sutarties o ant kitos nuotraukos antros puses liepe uzrasyti varda ir pavarde. Kam ta antra nuotrauka nelabai surpatau. Trecia nuotrauka bus reikalinga studento pazymejimui. as tai turiu 2 nuotros kaip pasui......ka zinot ar tiks? |