KMU medicina
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:35:07 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:

as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti?

taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? :D

mane ir vare uz kolonos :D

tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 59
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:36:45 | Nuoroda
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:

as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti?

taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? :D

nieko, dar ryt mane pavarines :D nepasirasiau sendien sutarties dar :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:45:00 | Nuoroda

Tai susipazinkit ten bruneviciute,studiju centro ir kalbu katedros vedeja.Per jos uzsispyrima teko zmonem stovet prie jos duru ir dalint jums skrajutes apie stovykla

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:47:23 | Nuoroda
nashis rašė:

Tai susipazinkit ten bruneviciute,studiju centro ir kalbu katedros vedeja.Per jos uzsispyrima teko zmonem stovet prie jos duru ir dalint jums skrajutes apie stovykla

tai kaip pirma pazintis, sakyciau, visai nebloga :D

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 59
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:51:44 | Nuoroda
Godasa rašė:
nashis rašė:

tai kaip pirma pazintis, sakyciau, visai nebloga :D

baisu cituot net kad neperskaitytu jinai :D  bet  akd tokia vredna neveltui  dar pavardes galas -ute :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:54:49 | Nuoroda

Siaip kaip tik man juoka kele matant kaip jus ten varo ir ypac kai ismete ta koziri apie lotynu:DDDDD  O kad ji megsta atsiprintint is kompu chatus tai jau pats pries pora menesiu isitikinau

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:08:11 | Nuoroda

eik sau, negasdink :D kaip isitikinai?

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 59
Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:15:50 | Nuoroda

as ir jau pasirasius. kas rytoj vaziuos, pasiruoskit moraliskai, 4 valandas uztrukau. beje, buve jau- kaip testukas sekesi? as 76% surinkau

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:19:28 | Nuoroda

as irgi tiek pat :)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 59
Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:20:36 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:

nieko, dar ryt mane pavarines :D nepasirasiau sendien sutarties dar :D

siaubas, gaila kad nespejom pakalbet susipazint

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:24:57 | Nuoroda
Godasa rašė:

vienoj grupej busim

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:31:36 | Nuoroda
bobobo rašė:
Godasa rašė:

vienoj grupej busim

man tai su anglu testu sunku buva gavau 50 % nes anglu tik dvejus metus teteko mokintis, visada vokieciu....

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:35:28 | Nuoroda

as turiu klausyma.....o kokios fotonuotraukos reikia?spalvuotos ar kaip pasui tiks?ir kiek?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:47:30 | Nuoroda

atsakykit kas nors......labaaaai reikia

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:54:55 | Nuoroda
Inna** rašė:

as turiu klausyma.....o kokios fotonuotraukos reikia?spalvuotos ar kaip pasui tiks?ir kiek?

Priemimo taisyklese raso kad reikia triju 3x4 cm dokumentiniu nuotrauku. Del spalvos nieko nemaciau tai manau tiktu ir nespalvotos. Is manes siandien paeme dvi nuotraukas. Viena gavau pats priklijuoti ant sutarties o ant kitos nuotraukos antros puses liepe uzrasyti varda ir pavarde. Kam ta antra nuotrauka nelabai surpatau. Trecia nuotrauka bus reikalinga studento pazymejimui. 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:55:41 | Nuoroda

Mano tai spalvota buvo ir tiko  as siandiena irgi sutarti pasirasiau, eilej stovejau 45min, tai man cia dar visai pasiseke. O kas testa laiket papasakokit apie ka jis ten? is ko susideda? 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:00:30 | Nuoroda
S@lsa rašė:

Mano tai spalvota buvo ir tiko  as siandiena irgi sutarti pasirasiau, eilej stovejau 45min, tai man cia dar visai pasiseke. O kas testa laiket papasakokit apie ka jis ten? is ko susideda? 

Testas lengvas, susideda is gramatikos. Reikia teisinga forma irasyti zodi, i teisinga vieta istatyti veiksmazodi ar budvardi. 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:02:43 | Nuoroda

Joa, nk ten sudetingo su tuo anglu testu, labiausiai uzpiso eilej stovet 4h :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:03:47 | Nuoroda
S@lsa rašė:

o kelinta valanda tu ten atejai?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:06:08 | Nuoroda
Koldunas rašė:
Inna** rašė:

Priemimo taisyklese raso kad reikia triju 3x4 cm dokumentiniu nuotrauku. Del spalvos nieko nemaciau tai manau tiktu ir nespalvotos. Is manes siandien paeme dvi nuotraukas. Viena gavau pats priklijuoti ant sutarties o ant kitos nuotraukos antros puses liepe uzrasyti varda ir pavarde. Kam ta antra nuotrauka nelabai surpatau. Trecia nuotrauka bus reikalinga studento pazymejimui. 

as tai turiu 2 nuotros kaip pasui......ka zinot ar tiks?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą