trecias stojimo etapas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:00:27 | Nuoroda
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:

Ko cia puolat vieni kitus? :D

nesisuksi , negyvensi;DD

tai taip :D pati kalta jinai ,kad tą uteną parašė,o dabar nori mūsų vietas užimti kurių ir taip mažai :D

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:00:53 | Nuoroda

Kiekvienas gali daryt kaip jam gereu,o tu istojei,pasirasei jeu sutarti? 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:00:54 | Nuoroda

chebra kaip manot i kokius univerus yra realu istot? :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:03:04 | Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:

Kiekvienas gali daryt kaip jam gereu,o tu istojei,pasirasei jeu sutarti? 

Jeigu manęs klausi, tai ne. niekur neįstojau:P

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:03:37 | Nuoroda

Tai gal auksciau bambos sokai, 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:05:11 | Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:

Tai gal auksciau bambos sokai, 

banalu sakyti, bet pagal praėjusius metus balai mano visi nebuvo aukščiau bambos kaip sakai.:P  niekas nesitikėjo tokio balų pakėlimo:)

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:06:39 | Nuoroda

Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:07:07 | Nuoroda
Dolly rašė:
Avietytte rašė:

o mane erzina tokie zmones, kurie per daug aiskina kitiems. As istojau i utena, noretum cia mokytis ??? nemanau, tad ir bandau stot i vnf. 

Avietyte, kodėl iškart tokia agresija. Pirma aš neaiškinu, tiesiog sakau, nes tokių yra labai daug ir tai piktina. O antra, kas tave įkišo į tą Uteną? Man atrodo prašymą pildei pati ir pati pasirinkai šio miesto aukštąją mokyklą.

Neagresyvi as :D utena rasiau pacia paskutine, kaip "del visa ko" ir istojau tik ten. Taip kad jau taip gavos, kiekvienas eina uz save, norejau uzpildziau ta prasyma, jei istosiu i vnf ir jei mama mokes uz  moksla tai ir stosiu ten.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:11:38 | Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:

Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. 

kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar  per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:15:45 | Nuoroda

Nesinervuokit,istosit vietu yra.Lamabpo istaisis savo klaidas:D:D:D 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:16:22 | Nuoroda
Avietytte rašė:

Neagresyvi as :D utena rasiau pacia paskutine, kaip "del visa ko" ir istojau tik ten. Taip kad jau taip gavos, kiekvienas eina uz save, norejau uzpildziau ta prasyma, jei istosiu i vnf ir jei mama mokes uz  moksla tai ir stosiu ten.

Tai gal pirma issiaiskink ar mokes ir tada kazka galvok,nekeldama bereikalingos konkurencijos,paskui bus : „Ai istojau,bet mama sake nemokes,tai tik siaip vieta uzemiau (happy)“....sakykit ka norit,bet zudantys toki  :DDD

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:17:23 | Nuoroda
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:

kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar  per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus.

man idomu kur reikia rasti siu metu balus?

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:19:32 | Nuoroda

nu jobštvaimat kaip neina pildyt, po dviejų etapų visiškai pasitikėjimas dingęs.. ir kaip čia yra, kad visur vf laisvų vietų yra daugiau negu vnf vietų..

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:19:44 | Nuoroda
laipsnis rašė:
Avietytte rašė:

Tai gal pirma issiaiskink ar mokes ir tada kazka galvok,nekeldama bereikalingos konkurencijos,paskui bus : „Ai istojau,bet mama sake nemokes,tai tik siaip vieta uzemiau (happy)“....sakykit ka norit,bet zudantys toki  :DDD

mokes mokes, pati sake moketu, kad tik utenoj netektu studijuoti :))) 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:20:48 | Nuoroda
litas rašė:
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:

baluskaiciuokle.lt bent kiek ziurejaus,tai ten nauji (siu metu) balai pateikiami i VF vietas.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:24:02 | Nuoroda

Gaidys ta balu skaiciuokle.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:25:13 | Nuoroda
laipsnis rašė:
litas rašė:
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:

baluskaiciuokle.lt bent kiek ziurejaus,tai ten nauji (siu metu) balai pateikiami i VF vietas.

tai, kad ten parasyta, kad tokie buvo minimalus balai i vf vieta 2009 metais, o siu metu ten niekur nerandu..

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:25:52 | Nuoroda

Siu metu nera. 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:27:52 | Nuoroda

šių metų balai yra lamabpo tavo anketoj, ten kur pildai prašymą sekanti knopka yra "užpildytas prašymas" ten rodo tavo balus iškarto, va mano kapeikos visos surašytos.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:30:06 | Nuoroda

Zmones gal zinot kas istojo y VPU ekonomika ir verslo pagrindai,niekur nerandu,ty reikes vienam mokytis.:D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą