Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:00:27
| Nuoroda
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:
Ko cia puolat vieni kitus? nesisuksi , negyvensi;DD tai taip pati kalta jinai ,kad tą uteną parašė,o dabar nori mūsų vietas užimti kurių ir taip mažai |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:00:53
| Nuoroda
Kiekvienas gali daryt kaip jam gereu,o tu istojei,pasirasei jeu sutarti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:00:54
| Nuoroda
chebra kaip manot i kokius univerus yra realu istot? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:03:04
| Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:
Kiekvienas gali daryt kaip jam gereu,o tu istojei,pasirasei jeu sutarti? Jeigu manęs klausi, tai ne. niekur neįstojau:P |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:03:37
| Nuoroda
Tai gal auksciau bambos sokai, |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:05:11
| Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:
Tai gal auksciau bambos sokai, banalu sakyti, bet pagal praėjusius metus balai mano visi nebuvo aukščiau bambos kaip sakai.:P niekas nesitikėjo tokio balų pakėlimo:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:06:39
| Nuoroda
Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:07:07
| Nuoroda
Dolly rašė:
Avietytte rašė:
o mane erzina tokie zmones, kurie per daug aiskina kitiems. As istojau i utena, noretum cia mokytis ??? nemanau, tad ir bandau stot i vnf. Avietyte, kodėl iškart tokia agresija. Pirma aš neaiškinu, tiesiog sakau, nes tokių yra labai daug ir tai piktina. O antra, kas tave įkišo į tą Uteną? Man atrodo prašymą pildei pati ir pati pasirinkai šio miesto aukštąją mokyklą. Neagresyvi as utena rasiau pacia paskutine, kaip "del visa ko" ir istojau tik ten. Taip kad jau taip gavos, kiekvienas eina uz save, norejau uzpildziau ta prasyma, jei istosiu i vnf ir jei mama mokes uz moksla tai ir stosiu ten. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:11:38
| Nuoroda
Sunkus Vaikas rašė:
Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:15:45
| Nuoroda
Nesinervuokit,istosit vietu yra.Lamabpo istaisis savo klaidas:D:D:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:16:22
| Nuoroda
Avietytte rašė:
Neagresyvi as utena rasiau pacia paskutine, kaip "del visa ko" ir istojau tik ten. Taip kad jau taip gavos, kiekvienas eina uz save, norejau uzpildziau ta prasyma, jei istosiu i vnf ir jei mama mokes uz moksla tai ir stosiu ten. Tai gal pirma issiaiskink ar mokes ir tada kazka galvok,nekeldama bereikalingos konkurencijos,paskui bus : „Ai istojau,bet mama sake nemokes,tai tik siaip vieta uzemiau (happy)“....sakykit ka norit,bet zudantys toki DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:17:23
| Nuoroda
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:
Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus. man idomu kur reikia rasti siu metu balus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:19:32
| Nuoroda
nu jobštvaimat kaip neina pildyt, po dviejų etapų visiškai pasitikėjimas dingęs.. ir kaip čia yra, kad visur vf laisvų vietų yra daugiau negu vnf vietų.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:19:44
| Nuoroda
laipsnis rašė:
Avietytte rašė:
Neagresyvi as utena rasiau pacia paskutine, kaip "del visa ko" ir istojau tik ten. Taip kad jau taip gavos, kiekvienas eina uz save, norejau uzpildziau ta prasyma, jei istosiu i vnf ir jei mama mokes uz moksla tai ir stosiu ten. Tai gal pirma issiaiskink ar mokes ir tada kazka galvok,nekeldama bereikalingos konkurencijos,paskui bus : „Ai istojau,bet mama sake nemokes,tai tik siaip vieta uzemiau (happy)“....sakykit ka norit,bet zudantys toki DD mokes mokes, pati sake moketu, kad tik utenoj netektu studijuoti )) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:20:48
| Nuoroda
litas rašė:
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:
Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus. man idomu kur reikia rasti siu metu balus? baluskaiciuokle.lt bent kiek ziurejaus,tai ten nauji (siu metu) balai pateikiami i VF vietas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:24:02
| Nuoroda
Gaidys ta balu skaiciuokle. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:25:13
| Nuoroda
laipsnis rašė:
litas rašė:
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:
Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus. man idomu kur reikia rasti siu metu balus? baluskaiciuokle.lt bent kiek ziurejaus,tai ten nauji (siu metu) balai pateikiami i VF vietas. tai, kad ten parasyta, kad tokie buvo minimalus balai i vf vieta 2009 metais, o siu metu ten niekur nerandu.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:25:52
| Nuoroda
Siu metu nera. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:27:52
| Nuoroda
šių metų balai yra lamabpo tavo anketoj, ten kur pildai prašymą sekanti knopka yra "užpildytas prašymas" ten rodo tavo balus iškarto, va mano kapeikos visos surašytos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
16:30:06
| Nuoroda
Zmones gal zinot kas istojo y VPU ekonomika ir verslo pagrindai,niekur nerandu,ty reikes vienam mokytis.:D |