Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
17:54:59
| Nuoroda
manau yra patikima žiūrėt forume, mačiau čia kažkas geranoriškai pasidalino žinomais balais, tikriausiai iš diagramų. Bet taip pat galima suižinoti parašius konkrečiai aukštąjai mokyklai el.p. ir paklausti koks kb buvo mažiausias į norimą specialybę , taip pat ir kiek laisvų vietų yra likę. Aš asmeniškai viską tokiu budu sužinojau, kas mane domino:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
18:42:01
| Nuoroda
Dolly rašė:
manau yra patikima žiūrėt forume, mačiau čia kažkas geranoriškai pasidalino žinomais balais, tikriausiai iš diagramų. Bet taip pat galima suižinoti parašius konkrečiai aukštąjai mokyklai el.p. ir paklausti koks kb buvo mažiausias į norimą specialybę , taip pat ir kiek laisvų vietų yra likę. Aš asmeniškai viską tokiu budu sužinojau, kas mane domino:) kur ir ką žadi studijuoti?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
19:16:52
| Nuoroda
vel stringa, bandant idet bet kokia specialybe raso, kad buvo egzaminas, jo nelaikiau, todel negaliu idet. koks dar egzaminas vk bankininkystej ar vu programu sistemose? vel gryba pjauna lama. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
19:23:23
| Nuoroda
Man irgi buvo, bet jau veikia... Nera kai kuriu specialybiu,tai kaip suprasti? Tipo visos vietos uzimta ar kaip ? Tarkim Klaipedos universitetas (KU) - rekreacija ir turizmas arba krastovaizdzio architektura, jum yra? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
19:24:38
| Nuoroda
Turiu klausimą dėl MRU, ar tai, kad šis universitetas nedalyvauja LAMA bendrajame priemime reiškia jog jame nebėra jokių laisvų vietų? Ar tai, kad norėdamas sužinoti laisvas vietas turi vykti į patį MRU? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
19:30:41
| Nuoroda
*Agne rašė:
Dolly rašė:
manau yra patikima žiūrėt forume, mačiau čia kažkas geranoriškai pasidalino žinomais balais, tikriausiai iš diagramų. Bet taip pat galima suižinoti parašius konkrečiai aukštąjai mokyklai el.p. ir paklausti koks kb buvo mažiausias į norimą specialybę , taip pat ir kiek laisvų vietų yra likę. Aš asmeniškai viską tokiu budu sužinojau, kas mane domino:) kur ir ką žadi studijuoti?:) būčiau laimingiausia jeigu įstočiau į VK kultūrinės veiklos vadybą. renginiai nuo 5 kl man buvo prie širdies, visada organizavau klasės visokias veiklas;) bet tik 8 vietos telikę.:) o tu ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
19:35:14
| Nuoroda
Kas per na*ert ???? Kokie dar egzaminai ?????????????S*da mala ta lama jau viskas nebegaliu nebelaiko nervai |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
20:34:17
| Nuoroda
Heretik rašė:
Turiu klausimą dėl MRU, ar tai, kad šis universitetas nedalyvauja LAMA bendrajame priemime reiškia jog jame nebėra jokių laisvų vietų? Ar tai, kad norėdamas sužinoti laisvas vietas turi vykti į patį MRU? Buvau pirmadieni MRU ir sake kad per papildoma priemima jie nebedalyvaus,kad daugiau nebepriimdines zmoniu. Sake nori visus priimt iki 5 dienos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
20:37:10
| Nuoroda
laipsnis rašė:
asesu rašė:
tai Ausra medali tau tada uz tolerancija {: Duokime VF vieta. Ją jau turiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
20:46:26
| Nuoroda
gal kas zinote ar taip imanoma,jei as jau pasirasiau sutarti su mokykla ir patekau i VNF vieta,tai ar galiu per trecia etapa irasyti specialybiu i taip pat VNF vietas?ar galiu tiktai rasyti i VF vietas? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
20:48:02
| Nuoroda
Ingridutea rašė:
gal kas zinote ar taip imanoma,jei as jau pasirasiau sutarti su mokykla ir patekau i VNF vieta,tai ar galiu per trecia etapa irasyti specialybiu i taip pat VNF vietas?ar galiu tiktai rasyti i VF vietas? tik vf;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
20:49:12
| Nuoroda
Ingridutea,gali rasyti ir vnf vietas, bet skirtumas tas,kad i jas negausi pakvietimo,ziures tik i vf |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
21:54:20
| Nuoroda
velnias,bet man labai mazas sansas patekti i vf vieta:( maniau kad gal patekciau i vnf |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
22:30:12
| Nuoroda
Sveiki, Aš įstojau į nemokamą vietą kolegijoje. Jeigu per papildomą turą aš įstosiu į mokamą, aš turėsiu valstybei sumokėti už anas studijas 7 tūkstančius litus ir + už naujas į kurias galbūt įstosiu?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
22:56:36
| Nuoroda
Už vf mokėti nereiks. Jei mokysies ir ten ir ten, tai teks mokėti tik už vnf. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
22:58:09
| Nuoroda
Jei nesimokysi vf vietoj, baudos irgi mokėti nereiks. Pirmą semestrą visi gali laisvai nutraukti studijas ir atsiimti dokumentus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
23:39:21
| Nuoroda
Būtų puiku. Gal gali pasakyti iš kur tai žinai? Nėra skirtumo ar esu įstojąs į privačią ar valstybinę kolegija? Na vis vien juk esu gavęs krepšelį. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
23:43:25
| Nuoroda
Ei, žmones, nusiraminkit vieną kartą, tiek tegaliu pasakyti. Jei ir neįstosit NIEKUR, tai dar nėra pasaulio pabaiga. Įstosit kitąmet (gal), jei TIKRAI to norėsit. Pati įstojau ten, kur norėjau, bet vnf, o pinigų nėra. Neišmanau, ką darysiu dėl šito. Ir ką dabar? Ogi nieko! Gal eikit alaus verčiau... |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
02:12:29
| Nuoroda
Dolly rašė:
*Agne rašė:
Dolly rašė:
manau yra patikima žiūrėt forume, mačiau čia kažkas geranoriškai pasidalino žinomais balais, tikriausiai iš diagramų. Bet taip pat galima suižinoti parašius konkrečiai aukštąjai mokyklai el.p. ir paklausti koks kb buvo mažiausias į norimą specialybę , taip pat ir kiek laisvų vietų yra likę. Aš asmeniškai viską tokiu budu sužinojau, kas mane domino:) kur ir ką žadi studijuoti?:) būčiau laimingiausia jeigu įstočiau į VK kultūrinės veiklos vadybą. renginiai nuo 5 kl man buvo prie širdies, visada organizavau klasės visokias veiklas;) bet tik 8 vietos telikę.:) o tu ?:) aš tai ir į kolegijas taikaus,bet mažai ten MOKAMŲ vietų universitetuose jų daugiau tai tikriausiai bandysiu į universitetą stoti ,o turiu kelias specialybes į kurias norėčiau ,tai verslo/viešasis administravimas ir prekybos/verslo vadyba. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
14:45:38
| Nuoroda
Dolly rašė:
*Agne rašė:
Dolly rašė:
manau yra patikima žiūrėt forume, mačiau čia kažkas geranoriškai pasidalino žinomais balais, tikriausiai iš diagramų. Bet taip pat galima suižinoti parašius konkrečiai aukštąjai mokyklai el.p. ir paklausti koks kb buvo mažiausias į norimą specialybę , taip pat ir kiek laisvų vietų yra likę. Aš asmeniškai viską tokiu budu sužinojau, kas mane domino:) kur ir ką žadi studijuoti?:) būčiau laimingiausia jeigu įstočiau į VK kultūrinės veiklos vadybą. renginiai nuo 5 kl man buvo prie širdies, visada organizavau klasės visokias veiklas;) bet tik 8 vietos telikę.:) o tu ?:) Labas, o koks tavo balas į VK? |