Matematika 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-01-31 23:59:18 | Nuoroda

Sveiki :) šiek tiek paskaičiau forumo ir matau, kad kalba apie knygutes eina. Tai gal galit patart, iš kurios geriausia spręst? Na, kad būtų paruošta maždaug pagal egzaminą ir įvairių užduočių :)

Žinutė parašyta: 2011-02-01 00:03:04 | Nuoroda
SimasJBG rašė:

Sveiki :) šiek tiek paskaičiau forumo ir matau, kad kalba apie knygutes eina. Tai gal galit patart, iš kurios geriausia spręst? Na, kad būtų paruošta maždaug pagal egzaminą ir įvairių užduočių :)

As kai ruosiaus ir buvo like daug laiko, sprendziau mockaus zydra knygute, o kai liko savaite iki egzo atsisvieciau ta oranzine ir prasisprendziau, tada oranzine daug lengviau sprendes, ir greit visu tipu uzdavinius galejau pakarot:) tai patarimas butu sprest abi;D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2011-02-01 00:25:14 | Nuoroda

Pasinaudosiu tavo patarimu, Veronikusia ;D ačiū!

Žinutė parašyta: 2011-02-01 20:14:14 | Nuoroda
JustinasK rašė:
cloudmaker rašė:

visad manydavau, kad va, aš čia gabi matematikoj, per egzą viskas bus gerai, nėra ko bijot, bet kai pradėjom spręst iš tų oranžinių knygučių tai supratau, kad nė velnio aš nieko neprisimenu ir kad reikia dar gerai pasikankint, norint gaut gerą įvertinimą. gerai bent tiek, kad mūsų matkės mokytoja labai stipriai paruošt moka (na, savo sūnus paruošė taip, jog gavo 96 ir 97 % :D), tereikia pa2iai stengtis.

o niekas nesprendžiat iš geltonos Mockaus knygutės, kur uždaviniai pagal seną egzamino sistemą, yra atsakymai gale, o formulių lape nėra visų tų sinusų ir kosinusų reikšmių? :D

Aš sprendžiuosi šiek tiek iš jos:) Tokia ne iš lengviausių, bet tikrai geriau eina nei ta naujausia Mockaus ;D

och, ji ne geltona, o tokia rusva, skirta autoriaus darbo dešimtmečiui paminėti. tikiuosi, apie tą pačią kalbam? :D

pusbrolis sakė jeigu išspręsiu jos bent pusę tai virš 80% garantuota :D bet nelabai aš linkus tikėt, todėl stengsiuos viską išsiaiškint jei tik spėsiu :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-02-01 20:46:25 | Nuoroda
cloudmaker rašė:
JustinasK rašė:
cloudmaker rašė:

visad manydavau, kad va, aš čia gabi matematikoj, per egzą viskas bus gerai, nėra ko bijot, bet kai pradėjom spręst iš tų oranžinių knygučių tai supratau, kad nė velnio aš nieko neprisimenu ir kad reikia dar gerai pasikankint, norint gaut gerą įvertinimą. gerai bent tiek, kad mūsų matkės mokytoja labai stipriai paruošt moka (na, savo sūnus paruošė taip, jog gavo 96 ir 97 % :D), tereikia pa2iai stengtis.

o niekas nesprendžiat iš geltonos Mockaus knygutės, kur uždaviniai pagal seną egzamino sistemą, yra atsakymai gale, o formulių lape nėra visų tų sinusų ir kosinusų reikšmių? :D

Aš sprendžiuosi šiek tiek iš jos:) Tokia ne iš lengviausių, bet tikrai geriau eina nei ta naujausia Mockaus ;D

och, ji ne geltona, o tokia rusva, skirta autoriaus darbo dešimtmečiui paminėti. tikiuosi, apie tą pačią kalbam? :D

pusbrolis sakė jeigu išspręsiu jos bent pusę tai virš 80% garantuota :D bet nelabai aš linkus tikėt, todėl stengsiuos viską išsiaiškint jei tik spėsiu :D

Manoji 2007 m. leidimo. ;D ISBN 978-9955-632-08-5 jeigu skaičiai tokie, tuomet tokia pat. Jei ne, tai ne ;D Bet Mockaus vis dėlto panašios visos.

O dėl tų 80 proc. garantuotų, tai nežinau nežinau, gal ir yra tiesos. nes visgi pusę jos išsprendus kai kurie uždaviniai turėtų eiti kaip per sviestą ;DD tačiau su garantavimu reikia atsargiai elgtis;D

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2011-02-01 21:03:27 | Nuoroda

man net matematika einasi išvis kaip per sviestą ;] žinoma noriu 100, bet nesu garantuota ir tiem patiems 80. ;] reikia vis dėlto skirti dėmesio ir kartoti, spręst... ypač tai kas sunkiausia kiekveinam;]

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2011-02-01 21:11:09 | Nuoroda

Sutinku

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-02-01 21:18:07 | Nuoroda

Matematika sucks...

Žinutė parašyta: 2011-02-01 21:28:42 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Matematika sucks...

and why?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-02-01 21:37:34 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
KarabinaS rašė:

Matematika sucks...

and why?

Because I did not know her and I had 5..

Žinutė parašyta: 2011-02-01 21:41:51 | Nuoroda

Tiesa sakant aš niekada ir nenorėjau jos mokintis,gerbiu tuos peoples kurie supranta matematika ir ji jiems patinka respect...

Žinutė parašyta: 2011-02-01 22:47:08 | Nuoroda

tai kad tavo anglų irgi ne ant bangos ;D na bet whatever... ne visi yra tiksliukai, ir ačiū Dievui ;D mažesnė konkurencija, nes dauguma humanitarai ;D 

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2011-02-01 23:23:58 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:

tai kad tavo anglų irgi ne ant bangos ;D na bet whatever... ne visi yra tiksliukai, ir ačiū Dievui ;D mažesnė konkurencija, nes dauguma humanitarai ;D 

tai kad as tau jokios konkurencijos nesudarau,istojes as jau..

Žinutė parašyta: 2011-02-02 14:51:44 | Nuoroda

Na geras posakis yra(kažkur radau) : "Matematikos neišmokstama- prie jos priprantama" .

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-02-02 16:33:02 | Nuoroda

Prie matematikos nepriprantama, ji tiesiog yra suprantama.  

• Fizika / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2011-02-02 17:05:40 | Nuoroda
Karo|is rašė:

Prie matematikos nepriprantama, ji tiesiog yra suprantama.  

Viską įmanoma suprast? Netikėčiau tuo,kad ir kaip tu man įrodinėtum

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 24
Žinutė parašyta: 2011-02-02 19:42:51 | Nuoroda

Manau, kad įmanoma viską suprast mokykloj :) t.y. tą matematiką, kurią dėsto vidurinėj. :) ir sakykit, ką norit, bet matematika yra įdomu ;D

Žinutė parašyta: 2011-02-02 20:43:02 | Nuoroda
AšGerda rašė:

Manau, kad įmanoma viską suprast mokykloj :) t.y. tą matematiką, kurią dėsto vidurinėj. :) ir sakykit, ką norit, bet matematika yra įdomu ;D

Agree! ;]

Žinutė parašyta: 2011-02-02 20:51:35 | Nuoroda

matematika rules, o ne sucks :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-02-02 21:20:01 | Nuoroda

Na,kad įdomi tai sutinku,o dėl visko supratimo-ne. Na tiesiog mano tokia nuomonė.

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 24
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą