Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-02-02
23:48:14
| Nuoroda
Natūralu,kad visiems tiems,kas supranta ir moka matematiką,ji atrodo įdomi,o kas nemoka-neįdomi/nesąmonė ir t.t. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-03
13:57:20
| Nuoroda
Karo|is rašė:
Prie matematikos nepriprantama, ji tiesiog yra suprantama. Mokykloje - galbūt. Bet šiaip sakyčiau atvirkščiai - būtent priprantama . |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-03
17:13:21
| Nuoroda
That's true |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-06
15:31:45
| Nuoroda
Ar patinka del to, kad sekasi; ar sekasi del to, kad patinka? As manau, kad realesnis antras atsakymas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-06
18:03:27
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
Ar patinka del to, kad sekasi; ar sekasi del to, kad patinka? As manau, kad realesnis antras atsakymas Kodėl? Bent jau man,patinka,bet sekasi ne taip gerai,kaip norėtųsi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-07
00:31:08
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Ar patinka del to, kad sekasi; ar sekasi del to, kad patinka? As manau, kad realesnis antras atsakymas Kodėl? Bent jau man,patinka,bet sekasi ne taip gerai,kaip norėtųsi. Zinoma, ne viskas priklauso nuo potraukio. Bet jei patinka, tai tu stengiesi ne tik del pazymio (kartais del jo net nesistengi), bet ir del tobulejimo. Is pradziu gali buti sunku del teoriniu ziniu ir praktikos trukumo, bet kai prades sektis, noresi dar ir dar Jeigu tik seksis, bet nedomins, tai ta kryptimi eiti nelabai apsimoka, nebent nori aukotis del perspektyvios specialybes ir pan. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-07
14:17:28
| Nuoroda
man matematika patinka, kartais gaila, kad nesiseka geriau na rašiau šiand bandomą, neco atsiųstos užduotys, įvertins irgi necas, gavom kai kurie skirtingus variantus, 90min trukmė, tik išplėstinio kurso uždaviniai. neišsprendžiau dviejų paskutinių, bet vis tiek labai patenkinta esu, nes jautėsi, kad neveltui mokytasi papildomai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-07
16:22:02
| Nuoroda
Padekit issprest uzdavini: Raskite nelygybes sveikuju sprediniu suma |lgx|≤ 1 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-07
16:26:13
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Ar patinka del to, kad sekasi; ar sekasi del to, kad patinka? As manau, kad realesnis antras atsakymas Kodėl? Bent jau man,patinka,bet sekasi ne taip gerai,kaip norėtųsi. Zinoma, ne viskas priklauso nuo potraukio. Bet jei patinka, tai tu stengiesi ne tik del pazymio (kartais del jo net nesistengi), bet ir del tobulejimo. Is pradziu gali buti sunku del teoriniu ziniu ir praktikos trukumo, bet kai prades sektis, noresi dar ir dar Jeigu tik seksis, bet nedomins, tai ta kryptimi eiti nelabai apsimoka, nebent nori aukotis del perspektyvios specialybes ir pan. Sutinku su tavim,Aurimai:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-08
19:04:36
| Nuoroda
Successful96 rašė:
Padekit issprest uzdavini: Raskite nelygybes sveikuju sprediniu suma |lgx|≤ 1 o sprendžiasi va taip ;] tau belieka sudėti sveikus sprendinius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-09
19:50:05
| Nuoroda
Mes va šiandien rašėm 2011 m. pilotines matematikos užduotis. Gal kas nors taip pat rašėte šiomis dienomis? Kaip sekėsi?;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-09
20:07:53
| Nuoroda
2010 turėjai omeny ;] na mes ryt rašom tokį didelį kontrolinį, o bandomasis tikras tai kovą nusimato ;] kaip taus sekėsi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-10
16:47:56
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
2010 turėjai omeny ;] nžnau ką jis turėjo omeny, bet aš rašiau 2011 pilotines 15 A lygio užduočių, teste man pasirodė sudėtingiau ir sukčiau nei uždaviniuose po 2-3 taškus neišsprendžiau dviejų paskutinių, surinkau 25/35 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-10
17:10:25
| Nuoroda
Tai gan neblogai surinkai. Mes dar nerašėm,o ir mūsų nelabai už bandomusius. Pasak jos, tai laiko gaišimas. Jei norim,tai ir patys sprendžiam egzaminus. Na bet gal kada rašysim,kaip jai užeis;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-10
17:49:01
| Nuoroda
man bandomieji visi trys, kuriuos jau teko parašyt buvo kaip raminamieji nė vienam neišsigandau, nė vienam nesusidariau įspūdžio, kad nieko nemoku.. matkės net patiko tuo, kad realiai pamačiau, kad tos valandos, kurias, kai yra įkvėpimas, praleidžiu papildomai spręsdama-nėra veltui už tai dabar jau savaitę nieko nedarau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-10
19:40:10
| Nuoroda
Labai džiugu girdėt,kai kam nors sekasi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-11
18:59:25
| Nuoroda
aveilla rašė:
Mirtishiukas rašė:
2010 turėjai omeny ;] nžnau ką jis turėjo omeny, bet aš rašiau 2011 pilotines 15 A lygio užduočių, teste man pasirodė sudėtingiau ir sukčiau nei uždaviniuose po 2-3 taškus neišsprendžiau dviejų paskutinių, surinkau 25/35 o tai i nec'a nesiunte jusu sprendimu? ar taip greit atsakymai atejo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-11
19:00:30
| Nuoroda
JustinasK rašė:
Mes va šiandien rašėm 2011 m. pilotines matematikos užduotis. Gal kas nors taip pat rašėte šiomis dienomis? Kaip sekėsi?;) jo, vakar rasem, man tikrai nesunku buvo, bet kitiems nelengva. kaip tau? o kada atsakymai bus nezinai? ir jie bus procentais ar taskais? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-11
20:13:27
| Nuoroda
kikimara rašė:
jo, vakar rasem, man tikrai nesunku buvo, bet kitiems nelengva. kaip tau? o kada atsakymai bus nezinai? ir jie bus procentais ar taskais? kurį variantą rašei? sakė vienas sudėtingesnis
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-11
21:45:16
| Nuoroda
aveilla rašė:
kikimara rašė:
jo, vakar rasem, man tikrai nesunku buvo, bet kitiems nelengva. kaip tau? o kada atsakymai bus nezinai? ir jie bus procentais ar taskais? kurį variantą rašei? sakė vienas sudėtingesnis
as ta kur paskutinis su tikimybem ir kubu, ir seip kur vien tikikmybes, jo mano sunkesnis tas buvo, kiek visi sako.. |
|
|