Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-02-11
21:46:47
| Nuoroda
aveilla rašė:
kikimara rašė:
jo, vakar rasem, man tikrai nesunku buvo, bet kitiems nelengva. kaip tau? o kada atsakymai bus nezinai? ir jie bus procentais ar taskais? kurį variantą rašei? sakė vienas sudėtingesnis
o tai siunte jusu sprendimus? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-12
14:02:14
| Nuoroda
siuntė. bet prieš tai mokytojos mūsų pačios mūsų taškus suskaičiavo nieko netaisydamos, tiesiog nenorėdamos laukt rezultatų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-13
22:16:38
| Nuoroda
kikimara rašė:
JustinasK rašė:
Mes va šiandien rašėm 2011 m. pilotines matematikos užduotis. Gal kas nors taip pat rašėte šiomis dienomis? Kaip sekėsi?;) jo, vakar rasem, man tikrai nesunku buvo, bet kitiems nelengva. kaip tau? o kada atsakymai bus nezinai? ir jie bus procentais ar taskais? Na, man pasirodė tikrai nesudėtingas. Apart tai, kad labai susinervinau, kai pamačiau, kiek uždavinių su tikimybėm ir pan iš tos srities, o aš, kaip tyčia, mokykloj taip ir neišmokau iki galo jų, nes vis nebūdavau per tą temą mokykloj ;D Va, ir kaip tyčia, uždavinai iš jų buvo. Tai teko pasinaudot logika ir visai neblogai buvo, nes po rašymo galėjom peržiūrėt atsakymus, kuriuos mokytoja turėjo.:) Tai va, manau, atsakymų prašyk savo mokytojos, ji tikrai turėtų turėt;) O dėl rezultatų, kiek žinau, tai bus procentais:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-15
14:09:42
| Nuoroda
Norečiau pasiklausti ar A ir B lygiai laiko kartu?Gal kas gali atsiūsti B lygio užduotis elektroniniu paštu? Arba parašykite kokias geriau knygutes nusipirkti. . Pripirkau čia sūnui knygu. Bet nelabai kas gaunasi |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-15
15:01:21
| Nuoroda
77Dangus rašė:
Norečiau pasiklausti ar A ir B lygiai laiko kartu?Gal kas gali atsiūsti B lygio užduotis elektroniniu paštu? Arba parašykite kokias geriau knygutes nusipirkti. . Pripirkau čia sūnui knygu. Bet nelabai kas gaunasi Jei nepasikeitė niekas nuo pernai, tai laiko kartu, ir vaikinui reikėtų praktikuotis spręsti tiek A, tiek B lygio užduotis . |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-16
15:00:49
| Nuoroda
77Dangus rašė:
Norečiau pasiklausti ar A ir B lygiai laiko kartu?Gal kas gali atsiūsti B lygio užduotis elektroniniu paštu? Arba parašykite kokias geriau knygutes nusipirkti. . Pripirkau čia sūnui knygu. Bet nelabai kas gaunasi Viena geriausiu knygu ruosiantis matematikos egzaminui - http://new.tev.lt/content.php?PHPSESSID=52433bccc28b67616db3bf9b8a3ede5d . Siu knygu pigiau rasite skelbimuose. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-16
17:53:18
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
77Dangus rašė:
Norečiau pasiklausti ar A ir B lygiai laiko kartu?Gal kas gali atsiūsti B lygio užduotis elektroniniu paštu? Arba parašykite kokias geriau knygutes nusipirkti. . Pripirkau čia sūnui knygu. Bet nelabai kas gaunasi Viena geriausiu knygu ruosiantis matematikos egzaminui - http://new.tev.lt/content.php?PHPSESSID=52433bccc28b67616db3bf9b8a3ede5d . Siu knygu pigiau rasite skelbimuose. Arba siu knygu nemokamai rasite torrenu portaluose |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-16
17:54:17
| Nuoroda
atsiprasau, torrentu |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-17
11:55:33
| Nuoroda
Kaip i ta nuoroda įeiti ir kas tas Torrentas. Tai kažkokia programa, kur galima atsisiųsti info? |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-18
13:42:45
| Nuoroda
pagooglink, torrentam siųstis, reikia programos pvz utorrent. tada nueini į torrentų psl, atsisiunti failiuką torrentų ir įdedi į tą progrąmą, tada siųs. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-08
15:10:05
| Nuoroda
77Dangus rašė:
Norečiau pasiklausti ar A ir B lygiai laiko kartu?Gal kas gali atsiūsti B lygio užduotis elektroniniu paštu? Arba parašykite kokias geriau knygutes nusipirkti. . Pripirkau čia sūnui knygu. Bet nelabai kas gaunasi Jei visai nieko nesigauna, tai tada galima, kad ir Mockaus mokyklinės matematikos žinyną nusipirkt, skaityt teoriją ir tuo pačiu bandyt spręsti. Sprendimai pateikti, tai persprendus tą knygutę dėl egzamino nereiktų pernelyg jaudintis (išlaikymo prasme) . |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-13
18:58:05
| Nuoroda
siaip dar rekomenduociau nusipirkti NEC isleista knyga, kurioje sudeti visi buve matematikos VBE, visi su atsakymais ir sprendimais, man tikrai praverte ruosiantis egzaminui, taip ir su struktura egzamino labiau susipazistama. iki siol tendencija matematikos egzaminu yra lengveti, linkiu kad ir siais metais taip butu sekmes! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-15
20:00:49
| Nuoroda
Vienintelis egazminas kurio labai bijau.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-16
15:28:43
| Nuoroda
Garbanėlė ;Dp* rašė:
Vienintelis egazminas kurio labai bijau.... Manau,kad daugumo jo bijo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-16
16:21:16
| Nuoroda
Ar jau visi kartojima pradejot ?neramu man darosi,mes dar tik piramides einam ,o kitos grupes jau kartoja 3-4 tema:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-16
19:29:51
| Nuoroda
Tai jūs normaliai atsiliekat. Mes jau pradėsim logoritmines funkcijas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-16
19:42:25
| Nuoroda
Labiausiai laukiu ! Tikiuosi nebus kosminės užduotys |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-16
20:18:45
| Nuoroda
Mes taip pat dar katojimo neinam |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-16
20:19:56
| Nuoroda
-:-Greta-:- rašė:
Labiausiai laukiu ! Tikiuosi nebus kosminės užduotys Na kosminių gal ir nebus;DD Bet nieko lengvo tikėtis irgi nereiktų:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-17
12:39:13
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
Ar jau visi kartojima pradejot ?neramu man darosi,mes dar tik piramides einam ,o kitos grupes jau kartoja 3-4 tema:) nepergyvenk,būna ir blogiau, mes sukinius sprendžiam tik bet kartojimas eina lygiagrečiai |
|
|