Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
10:53:12
| Nuoroda
Greitis tai bus į apačią, bet va dėl pagreičio intriga išlieka |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
11:25:33
| Nuoroda
taškas juda aukštyn, o greitis nukreiptas žemyn? neblogai sugalvota |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
12:44:27
| Nuoroda
Greitis nukreiptas liestines kryptim. Juk jis ne tik i apacia juda, po to juda ir i virsu. O pagreitis nukreiptas i centra |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
12:50:41
| Nuoroda
Neisradinekit dviracio, Foxiz ikele gera paveiksliuka, kur gerai matosi mazgo judejimo kryptys! Pats mazgas nekeliauja nei pirmyn nei atgal per virve, o tik aukstyn ir zemyn, tai ir pagreitis aukstyn arba zemyn nukreiptas. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
13:01:27
| Nuoroda
Eruditas rašė:
Neisradinekit dviracio, Foxiz ikele gera paveiksliuka, kur gerai matosi mazgo judejimo kryptys! Pats mazgas nekeliauja nei pirmyn nei atgal per virve, o tik aukstyn ir zemyn, tai ir pagreitis aukstyn arba zemyn nukreiptas. Jop, auksinė taisyklė, medžiaga nekaliau, o tik energija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
14:33:58
| Nuoroda
Sveiki, dabar tik įsiskaičiau, kad nurodymuose nepaminėtas pieštukas - tai braižyti su rašikliu reikėjo? Pieštuku kas yra neužskaitys? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
14:41:02
| Nuoroda
Nemanau, kad brėžinys turėtų būti neužskaitytas, jeigu buvo braižytas pieštuku, nes diždioji dauguma mokinių tiesiog nemoka pripėckint tušinuku ir viską tvarkingai braižo pieštuku. Bet iš kitos pusės - pieštukas atsakymuose yra net nevertinimas. O dar iš kitos pusės - girdėjau gandų, kad pieštukas brėžiniuose šiemet dar yra leidžiamas, bet kitais metais jo neužskaitys. Žodžiu, nepegyvenk, nes manau, kad ir vertintojai yra žmonės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
15:01:53
| Nuoroda
Egiuxz rašė:
Nemanau, kad brėžinys turėtų būti neužskaitytas, jeigu buvo braižytas pieštuku, nes diždioji dauguma mokinių tiesiog nemoka pripėckint tušinuku ir viską tvarkingai braižo pieštuku. Bet iš kitos pusės - pieštukas atsakymuose yra net nevertinimas. O dar iš kitos pusės - girdėjau gandų, kad pieštukas brėžiniuose šiemet dar yra leidžiamas, bet kitais metais jo neužskaitys. Žodžiu, nepegyvenk, nes manau, kad ir vertintojai yra žmonės. Na dėkui, tikiuosi tavo tiesa, nes ir taip taškų ne marias užsidirbau, kvailų klaidų privėliau, kad dar prarast už pieštuką O ir elektrinėj grandinėj sugebėjau voltmetrą lygiagrečiai su lempute sujungt O gal galima taip?.. Kaži ar išvis jis buvo būtinas... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
15:04:14
| Nuoroda
McKonst rašė:
Na dėkui, tikiuosi tavo tiesa, nes ir taip taškų ne marias užsidirbau, kvailų klaidų privėliau, kad dar prarast už pieštuką O ir elektrinėj grandinėj sugebėjau voltmetrą lygiagrečiai su lempute sujungt O gal galima taip?.. Kaži ar išvis jis buvo būtinas... Čia kitas atvejis - kam braižei, jeigu nereikėjo? beje, o reikėjo vieną bateriją nupiešt ar dvi ir daugiau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
15:12:57
| Nuoroda
Egiuxz rašė:
Čia kitas atvejis - kam braižei, jeigu nereikėjo? beje, o reikėjo vieną bateriją nupiešt ar dvi ir daugiau? To paties dabar savęs klausiu... Tiesiog du taškai, pamaniau, kad reik su navarotais. Sakiau, kad kvailos klaidos. Aš vieną brėžiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
15:36:18
| Nuoroda
McKonst rašė:
Sveiki, dabar tik įsiskaičiau, kad nurodymuose nepaminėtas pieštukas - tai braižyti su rašikliu reikėjo? Pieštuku kas yra neužskaitys? Buvau kažkur radęs, kad atsakymai turi būti pateikti griežtai tik su mėlynu rašikliu. Pats per matieką susimoviau, tai dabar nebekartojua klaidos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
23:35:28
| Nuoroda
McKonst rašė:
Egiuxz rašė:
Čia kitas atvejis - kam braižei, jeigu nereikėjo? beje, o reikėjo vieną bateriją nupiešt ar dvi ir daugiau? To paties dabar savęs klausiu... Tiesiog du taškai, pamaniau, kad reik su navarotais. Sakiau, kad kvailos klaidos. Aš vieną brėžiau. Aš du nubrėžiau. Nes pagalvojau, kad vieną brėžti reikia kai būna tiesiog elementas, o du ar daugiau - kai elementų baterija, kaip čia ir buvo. Nors tikrai nžn, kaip iš tikrųjų reikėjo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
22:48:45
| Nuoroda
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
22:49:48
| Nuoroda
gerai kad tą dieną mano visi spėliojimų jutikliai veikė superiškai duperiškai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
23:15:39
| Nuoroda
endenndu rašė:
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. O kaip mokytoja ivertino egza? Sunkus ar nelabai jai atrode? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
09:47:17
| Nuoroda
Ernyta rašė:
endenndu rašė:
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. O kaip mokytoja ivertino egza? Sunkus ar nelabai jai atrode? Na, egzas kaip egzas. Sunkių užduočių šiemet nebuvo, bet reikėjo nemažai smulkmenų žinot, kas ne visiems pavyko. Aš apie 8-13 taškų praradau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
10:58:34
| Nuoroda
endenndu rašė:
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. O man sakė, kad greitis yra to taško liestinė, o pagreitis yra jai statmenas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
11:17:33
| Nuoroda
Egiuxz rašė:
endenndu rašė:
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. O man sakė, kad greitis yra to taško liestinė, o pagreitis yra jai statmenas Taip tinka kai kūnas juda apskritimu. Čia vyksta svyravimai. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
11:19:30
| Nuoroda
Foxiz rašė:
Egiuxz rašė:
endenndu rašė:
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. O man sakė, kad greitis yra to taško liestinė, o pagreitis yra jai statmenas Taip tinka kai kūnas juda apskritimu. Čia vyksta svyravimai. Tai egzaminiu atveju pagreitis į apačią? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
14:33:04
| Nuoroda
Egiuxz rašė:
Foxiz rašė:
Egiuxz rašė:
endenndu rašė:
Taškas judės aukštyn, o pagreitis - žemyn - į pusiausvyros padėtį. tikrinomės su mokytoja visus klausimus po egzamino. O man sakė, kad greitis yra to taško liestinė, o pagreitis yra jai statmenas Taip tinka kai kūnas juda apskritimu. Čia vyksta svyravimai. Tai egzaminiu atveju pagreitis į apačią? Negaliu pasakyt. kalbėjau su mokytoja, sakė gerai kad pažymėjau į viršų, o kas pažymėjo žemyn tuos irgi turėtų užskaityt. |