Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
00:51:49
| Nuoroda
Sapior, taigi ir VBE procentine sistema vertinami, tai sistema labai panaši ir su stojamaisiai. būtų nesąmonė jei gautume taškus iš egzų. Juk išdiferensijuoti tai reikia geriausius ir blogiausius. Vistiek stojamųjų vertinimas gali būti laaabai šališkas Ar tau atsakė į apeliaciją (jei neklystu tu rašei ją dėl stojamųjų, taip?) ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
10:26:37
| Nuoroda
Tai taip, bet VBE pažiūri, kiek daugiausiai taškų buvo surinkta ir tuos taškus padaro 100%. Po to viską nuo jų žiūri. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:06:13
| Nuoroda
Čia tai žiauriai... Bet čia tas pats kaip rašyt apeliaciją dėl vbe jie nepakelia, o dar ir numeta balų, kad nieks iš viso net nerašytų tų apeliacijų.. Žodžiu tokia sistema. Neapsiimu spėliot, kas pasipirko, o kas ne, nors tokie gandai dėl šios specialybės jau seniai sklando. O tu kitais metais bandysi ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:46:21
| Nuoroda
Dabar bandysiu į KU Kraštovaizdžio architektūrą stoti, ten nėra daug skaičių, o ir programa studijų visai patiko. Šitas filmukas pastūmėjo
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:58:49
| Nuoroda
Žooodžiu, va tokių nesamonių tai žiauriai nemėgstu. Galvoja, kad tik jiem ten sunku sedėt ir panašiai į kitą žmogų kaip į bala žino ką žiūri. Nedalyvavau todėl sunku vertint, bet kad toks požiūris daugumoje institucijų įprastas tai, manau, visiems žinoma. Jeigu blogas darbas tai bent jau žmogiškai ir, dar geriau, argumentuotai paaiškink ir viskas, galima pamanyt liežuvis nukris. Na vienu žodžiu, sekmės kitais metais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:04:30
| Nuoroda
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:08:01
| Nuoroda
Gražiai viskas pateikta tame filmuke Jei traukia buvimas arčiau gamtos, tai gal ir nieko specialybė. Pažįstu vieną merginą praeitais metais įstojusią į KU kraštovaizdžio architektūrą. Atsiliepimai tik tokie, kad jai ten labai sunku, lieja ašaras bet čia kiekvienam individualiai manau. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:08:12
| Nuoroda
Sapior rašė:
Dabar bandysiu į KU Kraštovaizdžio architektūrą stoti, ten nėra daug skaičių, o ir programa studijų visai patiko. Šitas filmukas pastūmėjo
aš ir į KU turbut varysiu.geras filmukasdaugiau neturi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:10:48
| Nuoroda
Mūza rašė:
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... Kažkur girdėtas šitas dalykas. Man tik atrodo, kad baigus vienas finansuojamas studijas kitų nemokamų jau negausi, bet jeigu tu tarkim po metų kažkur kitur perstoji (tarkim pirma specialybė nepatiko) tai vistiek gali gaut finansuojamą vietą, ar aš klystu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:14:08
| Nuoroda
Mūza rašė:
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... Man atrodo, kad gali gaut ir kitais metais, bent jau nesu girdėjusi, kad tik vieną kart nemokamai gali mokytis. Tik pvz jei įstojai į nemokamą ir nusprendei nebesimokyt ir baigti , tai turi grąžinti pinigus, todėl reikia bent metus ištempti be skolų ten kur įstojai. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:14:18
| Nuoroda
huggy rašė:
Sapior rašė:
aš ir į KU turbut varysiu.geras filmukasdaugiau neturi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:16:28
| Nuoroda
Regress rašė:
Mūza rašė:
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... Man atrodo, kad gali gaut ir kitais metais, bent jau nesu girdėjusi, kad tik vieną kart nemokamai gali mokytis. Tik pvz jei įstojai į nemokamą ir nusprendei nebesimokyt ir baigti , tai turi grąžinti pinigus, todėl reikia bent metus ištempti be skolų ten kur įstojai. Va man irgi taip atrodo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:17:07
| Nuoroda
Čia KTU paskutiniam užsiėmime kažkoks vyras iš lamabpo.lt aiškino kad tik vieną kart gali gauti nemokamą mokslą... Bet gal tikrai po metų jei išeini nesiskaito... Tada ir aš bandyčiau perstot. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
20:57:42
| Nuoroda
Noriu paklausti, o kai buvo kompozicijos užduotis leido liniuote naudotis ar ne? Ir ar reikejo savo viska neštis ar viską davę (lapai,piestukai ir t.t.)? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
21:01:11
| Nuoroda
Negalima naudotis jokiomis braižybos priemonėmis. Pieštukus, trintukus, peiliuką ir t.t. reikia neštis savo. Duoda tik antspauduotą vieną lapą. Kitoj pusėj pieši eskizus, antspauduotoj pusėj tikrąjį variantą su perspektyviniu vaizdu ir projekcijomis. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
21:04:23
| Nuoroda
Kristupasssss rašė:
Noriu paklausti, o kai buvo kompozicijos užduotis leido liniuote naudotis ar ne? Ir ar reikejo savo viska neštis ar viską davę (lapai,piestukai ir t.t.)? Nu kaip jau sake, liniuociu tai neleido, taciau maciau , kaip vieni vietoj liniuociu naudojo pietukus ar panasiai....
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:39:58
| Nuoroda
pinokio rašė:
Kristupasssss rašė:
Noriu paklausti, o kai buvo kompozicijos užduotis leido liniuote naudotis ar ne? Ir ar reikejo savo viska neštis ar viską davę (lapai,piestukai ir t.t.)? Nu kaip jau sake, liniuociu tai neleido, taciau maciau , kaip vieni vietoj liniuociu naudojo pietukus ar panasiai....
Girdėjau, kad tie, kurie vgtu laikė turėjo tam tikrų privilegijų Realiai tai čia ir pasireiškia žmonių išmonė ir kūrybiškumas - kas pieštuku, kas popieriaus lapu Mano nuomone geriau piešk "iš" rankos, vis tiek matosi kas pagalbinėmis priemonėmis naudojosi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
23:19:29
| Nuoroda
iDomus rašė:
pinokio rašė:
Kristupasssss rašė:
Girdėjau, kad tie, kurie vgtu laikė turėjo tam tikrų privilegijų Realiai tai čia ir pasireiškia žmonių išmonė ir kūrybiškumas - kas pieštuku, kas popieriaus lapu Mano nuomone geriau piešk "iš" rankos, vis tiek matosi kas pagalbinėmis priemonėmis naudojosi Nu cia tokius "bajerius" tai KTU maciau. O siaip tai tu teisus, kad geriau reikia piest " is rankos", nes ten manau tikrai atsizvelgia ir i tas tavo linijas ir eskizus visus, o jei pamatys eskize kreivas linijas, tai ka jie paskui galvoja pamate nepriekaistingai tiesias linjas svarrastyje.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
10:32:12
| Nuoroda
Susižinojau, kad nemokamą mokslą galima gauti tik vieną kartą, tačiau galima perstot, jei nesi išnaudioęs pusę studijų kreditų ir pretenduot į vf... HAPPY |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
13:16:34
| Nuoroda
Mačiau, kaip VGTU kai kurie asmens tapatybės korteles naudojo. Na, bet negi iš tikrųjų taip reikia tų liniuočių... |