Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
14:21:41
| Nuoroda
Mūza rašė:
Susižinojau, kad nemokamą mokslą galima gauti tik vieną kartą, tačiau galima perstot, jei nesi išnaudioęs pusę studijų kreditų ir pretenduot į vf... HAPPY Tai cia ta prasme, kad jei istojai is pradziu i mokama vieta, tai paskui galesi bandyt vel del nemokamos? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
14:30:01
| Nuoroda
Na mano planai kitokie... Jei neįstosiu šiemet į architektūrą, eisiu į kolegiją interjero dizainą šiemet... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:12:07
| Nuoroda
Aš taip pat galvoju apie interjero dizainą, jei nepasiseka įstot į KTU ar VDA... Mūza, ,galvoji apie Vienožinskį? Kaip sekėsi stojamieji?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:27:13
| Nuoroda
Broleisn rašė:
Aš taip pat galvoju apie interjero dizainą, jei nepasiseka įstot į KTU ar VDA... Mūza, ,galvoji apie Vienožinskį? Kaip sekėsi stojamieji?
Šiaip mastau apie VDK, bet labai svyruoju, nežinau kur geriau, ar VDK ar KK... Stojamieji tai nustebino, galvojau susimoviau juodai, o rezultatai 90 parėjo... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
13:10:35
| Nuoroda
na ka sveiki busimieji pirmakursiai.... skaiciau cia jusu foruma mat buvo lb idomu kokios uzduotys buvo siais metais ir susigundziau parasyti nes matau ties daug kuo jus cia pasimete, pvz istosiu, neistosiu , kur geriau ir panasiai.... pati esu studijuojanti VDA architektura.... tai jei kuo galiu pakonsultuoti rasykit atsakysiu.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
13:49:07
| Nuoroda
domino_7 rašė:
na ka sveiki busimieji pirmakursiai.... skaiciau cia jusu foruma mat buvo lb idomu kokios uzduotys buvo siais metais ir susigundziau parasyti nes matau ties daug kuo jus cia pasimete, pvz istosiu, neistosiu , kur geriau ir panasiai.... pati esu studijuojanti VDA architektura.... tai jei kuo galiu pakonsultuoti rasykit atsakysiu.... Labas. Kelintą kursą pati baigei? Kaip vertini VDA programą? Ar prieš stodama galvojai apie kitus universitetus, ar nenusivylei, kad pasirinkai VDA? Ar didelis krūvis, ar spėji viską? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
23:37:58
| Nuoroda
Kad man rodos jau po truputį visiems šviečias šviesa tunelio gale. Belieka kumščius suspaudus laukti Liepos 26. Tik vienas dalykas, ar iš tiesų taip kaip visi sako jog naktimis sėdi ir dirbi prie architektūros?Daugiausia laikos atima piešimas? braižyba? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
01:32:58
| Nuoroda
Na ne visiems ta šviesa šviečiasi, tikrai O šiaip, reikia dirbti kaip visur. Kartais ir per naktis, nors gal šiek tiek daugiau nei kitose specialybėse. Bet jeigu įdomu, tai nesvarbu, manau, kiek ten sedėsi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
10:42:37
| Nuoroda
Architekt - o kiek tu iš stojamųjų surinkai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
11:14:42
| Nuoroda
dingo.elektra rašė:
Kad man rodos jau po truputį visiems šviečias šviesa tunelio gale. Belieka kumščius suspaudus laukti Liepos 26. Tik vienas dalykas, ar iš tiesų taip kaip visi sako jog naktimis sėdi ir dirbi prie architektūros?Daugiausia laikos atima piešimas? braižybanu nu pas mus VDA tai kadangi viska darai rankytemis o tai reiskias ir piesi ir braizai, karpai klijuoji, delioji nu ir dar ten visoki kita velnia darai tai nezinau net viskas uzima to laiko o kad naktimis darai tai joooo.... na beabejo cia dar kaip darbams laika susiplanuoji jei truputi uzgaisti tai ir sedi naktimis arba jei destytojas 3 dienos pries perziuras nauja uzduoti duoda tai tas likusias 3 paras nemiegi dar priklauso ar labai daug darbu padaryti reikia jei nemazai tai gali ir dvi savaites iki perziuru mirgoti tik po pora valandu per para ir cia jau skaitosi neblogai pamiegi na bet sakau daug kas priklauso nuo to kaip susiplanuosi savo darbus , tik va beda kad pirma pusmeti visi pirmakursiai blogai apskaiciuoja tai nelb isvengia tu bemiegiu naktu.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
11:14:45
| Nuoroda
dingo.elektra rašė:
Kad man rodos jau po truputį visiems šviečias šviesa tunelio gale. Belieka kumščius suspaudus laukti Liepos 26. Tik vienas dalykas, ar iš tiesų taip kaip visi sako jog naktimis sėdi ir dirbi prie architektūros?Daugiausia laikos atima piešimas? braižybanu nu pas mus VDA tai kadangi viska darai rankytemis o tai reiskias ir piesi ir braizai, karpai klijuoji, delioji nu ir dar ten visoki kita velnia darai tai nezinau net viskas uzima to laiko o kad naktimis darai tai joooo.... na beabejo cia dar kaip darbams laika susiplanuoji jei truputi uzgaisti tai ir sedi naktimis arba jei destytojas 3 dienos pries perziuras nauja uzduoti duoda tai tas likusias 3 paras nemiegi dar priklauso ar labai daug darbu padaryti reikia jei nemazai tai gali ir dvi savaites iki perziuru mirgoti tik po pora valandu per para ir cia jau skaitosi neblogai pamiegi na bet sakau daug kas priklauso nuo to kaip susiplanuosi savo darbus , tik va beda kad pirma pusmeti visi pirmakursiai blogai apskaiciuoja tai nelb isvengia tu bemiegiu naktu.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:00:55
| Nuoroda
Mūza rašė:
Architekt - o kiek tu iš stojamųjų surinkai? 70 tik |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:20:34
| Nuoroda
Architect rašė:
Mūza rašė:
Architekt - o kiek tu iš stojamųjų surinkai? 70 tik vistiek įstosi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:32:41
| Nuoroda
Mūza rašė:
Architect rašė:
Mūza rašė:
Architekt - o kiek tu iš stojamųjų surinkai? 70 tik vistiek įstosi Velnias žino. Į mokamą, tai tikrai turėčiau. Bet labai norisi į nemokamą, kal galėčiau ne tik kruopas valgyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:35:58
| Nuoroda
Nu jau, tikrai į nemokamą įstosi, kaip jums dar abejonės kyla su tokiais balais |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:40:28
| Nuoroda
Tai kad balas 19,16 gaunasi. 2009 buvo 19,3, tai dėl to ir yra abejonių. Tuo labiau, kad praeitais metais KB buvo neįtikėtinai žemas, tai šiais vėl gali pakilti iki aukštesnio lygio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:52:01
| Nuoroda
Tu būtent į kažkurį universitetą taikaisi, jo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
13:03:20
| Nuoroda
Aha, tik VGTU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
13:11:20
| Nuoroda
O kodėl kitur nebandai? O jei į VGTU neįstosi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:32:08
| Nuoroda
Nu VDA nemokama dar parašysiu. Bet ir tai, jau geriau man VGTU mokamas. Jeigu neįstosiu tada metus dirbsiu(nes namie galiu) ir mokysiuos, kad persilaikyčiau egzus ir tada vėl stosiu. |
|
|