Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:55:05
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
Simonaitis rašė:
zMoGaS rašė:
Simonaitis rašė:
zMoGaS rašė:
Kur visi dingot ? Nebenorim būt veterinoriais matyt.
O gaila:) Tokia gera chebra buvo susirinkus Atsiras ta chebra, jokinu ;D supranti vasara dabar, visi garina prie vandens ar šiaip su draugais, tingisi tupėt prie to pc ;D As irgi joikinau tik gal zvenga ten det reikejo Vakar kol manes pacios nebuvo tai visi kazkokie itartinai aktyvus buvo, o dabar - ramu Tai matyt jau viskas apkalbėta, nėr čia ko daugiau viniot į vatą, susitiksim poto visi univere ir apšnekėsim ko dar kas nežino o dabar reik tik ilsėtis, paskutinė rami vasara |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:56:15
| Nuoroda
Beje, kiek teko girdėt medikams reikės laikyti kažkokį anglų testuką nuvažiavus į LSMU, veterinarams irgi reikės? Ar aš čia ką nors ne taip supratau? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:57:12
| Nuoroda
WakingLife rašė:
Beje, kiek teko girdėt medikams reikės laikyti kažkokį anglų testuką nuvažiavus į LSMU, veterinarams irgi reikės? Ar aš čia ką nors ne taip supratau? Veterinoriams nereik manrodos, tik medikams, nes jiem ten yra kažkokia anglų kalbos paskaita ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:57:53
| Nuoroda
WakingLife rašė:
Beje, kiek teko girdėt medikams reikės laikyti kažkokį anglų testuką nuvažiavus į LSMU, veterinarams irgi reikės? Ar aš čia ką nors ne taip supratau? Man irgi tas idomu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:59:46
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
WakingLife rašė:
Beje, kiek teko girdėt medikams reikės laikyti kažkokį anglų testuką nuvažiavus į LSMU, veterinarams irgi reikės? Ar aš čia ką nors ne taip supratau? Veterinoriams nereik manrodos, tik medikams, nes jiem ten yra kažkokia anglų kalbos paskaita ;D Ir veterinaram yra uzsienio kalbos paskaitos lyg ir |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:01:35
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
Simonaitis rašė:
WakingLife rašė:
Beje, kiek teko girdėt medikams reikės laikyti kažkokį anglų testuką nuvažiavus į LSMU, veterinarams irgi reikės? Ar aš čia ką nors ne taip supratau? Veterinoriams nereik manrodos, tik medikams, nes jiem ten yra kažkokia anglų kalbos paskaita ;D Ir veterinaram yra uzsienio kalbos paskaitos lyg ir Gali būt, dar girdėjau pagal tą anglų kalbos testo išlaikymą, juos skirsto į grupes, ir dar žinau, kad gali ir prastai išlaikyti ir pateksi į draugiškesnę grupę, nes tie kurie gerai išlaiko, dažniausiai būna gudročiai ir savanaudžiai, kurie nelabai nori dalintis konspektais ir t.t |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:04:22
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
zMoGaS rašė:
Simonaitis rašė:
WakingLife rašė:
Beje, kiek teko girdėt medikams reikės laikyti kažkokį anglų testuką nuvažiavus į LSMU, veterinarams irgi reikės? Ar aš čia ką nors ne taip supratau? Veterinoriams nereik manrodos, tik medikams, nes jiem ten yra kažkokia anglų kalbos paskaita ;D Ir veterinaram yra uzsienio kalbos paskaitos lyg ir Gali būt, dar girdėjau pagal tą anglų kalbos testo išlaikymą, juos skirsto į grupes, ir dar žinau, kad gali ir prastai išlaikyti ir pateksi į draugiškesnę grupę, nes tie kurie gerai išlaiko, dažniausiai būna gudročiai ir savanaudžiai, kurie nelabai nori dalintis konspektais ir t.t Skaiciau ir as mediku foruma |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:13:09
| Nuoroda
Na, nuvažiuosim ir pamatysim ar reiks tą anglų testą laikyt ar ne matėt jau yra LVA studijų planai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:17:46
| Nuoroda
Tikiuosi įstosiu su 15.66 KB į vf, nebandot nieks užimti mano vietos, šalinuosi iš šito forumo iki liepos 25d, užteks jau čia skaityt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:20:25
| Nuoroda
WakingLife rašė:
Na, nuvažiuosim ir pamatysim ar reiks tą anglų testą laikyt ar ne matėt jau yra LVA studijų planai Nemaciau, varau paziuret |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:35:05
| Nuoroda
Pernai nereikėjo laikyti anglų testo ;D iš vis pirmame kurse nėra anglų paskaitos. Nebent kas kaip pasirenkamąjį pasiimsit. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:37:50
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Pernai nereikėjo laikyti anglų testo ;D iš vis pirmame kurse nėra anglų paskaitos. Nebent kas kaip pasirenkamąjį pasiimsit. O pagal ka i grupes skirsto? Burtu keliu ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:43:58
| Nuoroda
Kažkaip tikrai neįsivaizduoju pagal ką skirsto visose grupėse, kad būtų panašus mokančių ir ne santykis gal. Ir buvo šiemet vienoje grupėje daug ištekėjusių moterų ;D o šiaip iš lempos man atrodo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:46:47
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Kažkaip tikrai neįsivaizduoju pagal ką skirsto visose grupėse, kad būtų panašus mokančių ir ne santykis gal. Ir buvo šiemet vienoje grupėje daug ištekėjusių moterų ;D o šiaip iš lempos man atrodo Cia geras O siaip, linksma LVA, idomu mokytis? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:48:08
| Nuoroda
Labai žmogiški ir mieli dėstytojai gerai, nes duoda pjaustyti, preparuoti. Dalykai tikrai įdomūs kam aišku patinka biologija žmonės įstoję būna labai mieli, šilti ir geranoriški, smagūs. Ir bendrabučiai geri ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:50:11
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Labai žmogiški ir mieli dėstytojai gerai, nes duoda pjaustyti, preparuoti. Dalykai tikrai įdomūs kam aišku patinka biologija žmonės įstoję būna labai mieli, šilti ir geranoriški, smagūs. Ir bendrabučiai geri ;D Jau per Litexpo studiju muge girdejau, kad destytojai geri O biologija tai tikrai patinka, cia faktas |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:01:15
| Nuoroda
O kada leidzia preparuot? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:54:04
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
O kada leidzia preparuot? Rudens semestro gale |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:59:15
| Nuoroda
sanemis rašė:
zMoGaS rašė:
O kada leidzia preparuot? Rudens semestro gale Seniai matytas:) Tai puiku:) Bus proga savo nervus isbandyt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:01:39
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
sanemis rašė:
zMoGaS rašė:
O kada leidzia preparuot? Rudens semestro gale Seniai matytas:) Tai puiku:) Bus proga savo nervus isbandyt Ech, nostalgija man prisiminus pirmą kursą, ypač botanikos paskaitas |
|
|