Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:04:54
| Nuoroda
sanemis rašė:
zMoGaS rašė:
sanemis rašė:
zMoGaS rašė:
O kada leidzia preparuot? Rudens semestro gale Seniai matytas:) Tai puiku:) Bus proga savo nervus isbandyt Ech, nostalgija man prisiminus pirmą kursą, ypač botanikos paskaitas O tu perstot bandysi ar liksi veterinarijoj ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:08:27
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
sanemis rašė:
zMoGaS rašė:
sanemis rašė:
zMoGaS rašė:
O kada leidzia preparuot? Rudens semestro gale Seniai matytas:) Tai puiku:) Bus proga savo nervus isbandyt Ech, nostalgija man prisiminus pirmą kursą, ypač botanikos paskaitas O tu perstot bandysi ar liksi veterinarijoj ? Pagyvensim, pamatysim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:10:39
| Nuoroda
Bet juk tu bijodavai botanikos kaip ir visi? ar tik ląstelės bio?
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:11:54
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Bet juk tu bijodavai botanikos kaip ir visi? ar tik ląstelės bio?
Ląstelės biologijos kažkaip nebijojau, bet botanikos tai taip, ypač kai manęs visad klausinėdavo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:12:58
| Nuoroda
:D nes tu vienintelis kažką žinodavo. Man tai visada sakydavo "MELUOJI" ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:14:46
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
:D nes tu vienintelis kažką žinodavo. Man tai visada sakydavo "MELUOJI" ;DD ech, smagu prisiminti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
12:09:03
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
Kažkaip tikrai neįsivaizduoju pagal ką skirsto visose grupėse, kad būtų panašus mokančių ir ne santykis gal. Ir buvo šiemet vienoje grupėje daug ištekėjusių moterų ;D o šiaip iš lempos man atrodo Nemanau, kad iš lempos galėtų skirstyt. Girdėjau, kad pagal pavardes dar skirsto kartais . Bet logiškiausia būtų, jei pagal anglų skirstytų, nes kam tada stojant žiūri į anglų metinį? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
12:45:26
| Nuoroda
lukas1001 rašė:
HappyWyy rašė:
Kažkaip tikrai neįsivaizduoju pagal ką skirsto visose grupėse, kad būtų panašus mokančių ir ne santykis gal. Ir buvo šiemet vienoje grupėje daug ištekėjusių moterų ;D o šiaip iš lempos man atrodo Nemanau, kad iš lempos galėtų skirstyt. Girdėjau, kad pagal pavardes dar skirsto kartais . Bet logiškiausia būtų, jei pagal anglų skirstytų, nes kam tada stojant žiūri į anglų metinį? Kazkokio metinio juk reikia Kaip suskirstys, taip bus gerai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
18:37:33
| Nuoroda
Hey, o kada bus aišku ar įstojai? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
19:23:10
| Nuoroda
Neisha rašė:
Hey, o kada bus aišku ar įstojai? :) Liepos 26 d. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:28:45
| Nuoroda
O kaip mes suzinosime? El.pastu ar telefonu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
20:38:44
| Nuoroda
Angelique rašė:
O kaip mes suzinosime? El.pastu ar telefonu? www.lamabpo.lt turetu buti paskelbta. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:38:03
| Nuoroda
Angelique rašė:
O kaip mes suzinosime? El.pastu ar telefonu? Pernai tai dar buvo galima uzsisakyti sms, kad atsakymas ateitu, bet ten gavosi visiska nesamone arba atejo labai paveluotai arba gavo kiti sms kad niekur neistojo, nors ir istojo. Siaip tai ir i el. pasta atejo pranesimas, bet vis del to geriausia yra bandyti prisijunti prie lamabpo.lt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:51:04
| Nuoroda
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:54:47
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima Nuosirdziai visiems to linkiu, nors pas mane vet. medicina ir ne pirmajame 3-tuke, bet vis tiek yra. Gailiuos, kad pernai jos nebuvau itraukusiu i savo sarasa. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
22:40:46
| Nuoroda
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima Nuosirdziai visiems to linkiu, nors pas mane vet. medicina ir ne pirmajame 3-tuke, bet vis tiek yra. Gailiuos, kad pernai jos nebuvau itraukusiu i savo sarasa. Aciu O tu antrus metus stoji vel? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
22:57:55
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima Nuosirdziai visiems to linkiu, nors pas mane vet. medicina ir ne pirmajame 3-tuke, bet vis tiek yra. Gailiuos, kad pernai jos nebuvau itraukusiu i savo sarasa. Aciu O tu antrus metus stoji vel? Taip, bandysiu laime vel. Pernai menesi pastudentavau, supratau, kad ne man ir meciau, isvariau i uzsieni uzdarbiauti, ka darau ir iki siol. Siaip visai gavosi gerai, pasauli pamaciau ir dabar sau galiu ramiai galvoti apie studijas, kad nereikes is tevu pinigu prasyt bent jau 2 metus drasiai, jei pasirinksiu mokama vieta, o paskui jau gali reikti ir is tevu pakaulinti. nors siaip tikiuos per vasaras uzsidirbti kazkiek, nes darbo nebijau. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
23:42:07
| Nuoroda
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima Nuosirdziai visiems to linkiu, nors pas mane vet. medicina ir ne pirmajame 3-tuke, bet vis tiek yra. Gailiuos, kad pernai jos nebuvau itraukusiu i savo sarasa. Aciu O tu antrus metus stoji vel? Taip, bandysiu laime vel. Pernai menesi pastudentavau, supratau, kad ne man ir meciau, isvariau i uzsieni uzdarbiauti, ka darau ir iki siol. Siaip visai gavosi gerai, pasauli pamaciau ir dabar sau galiu ramiai galvoti apie studijas, kad nereikes is tevu pinigu prasyt bent jau 2 metus drasiai, jei pasirinksiu mokama vieta, o paskui jau gali reikti ir is tevu pakaulinti. nors siaip tikiuos per vasaras uzsidirbti kazkiek, nes darbo nebijau. Ka studijavai ta menesi jei nepaslaptis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
00:13:11
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima Nuosirdziai visiems to linkiu, nors pas mane vet. medicina ir ne pirmajame 3-tuke, bet vis tiek yra. Gailiuos, kad pernai jos nebuvau itraukusiu i savo sarasa. Aciu O tu antrus metus stoji vel? Taip, bandysiu laime vel. Pernai menesi pastudentavau, supratau, kad ne man ir meciau, isvariau i uzsieni uzdarbiauti, ka darau ir iki siol. Siaip visai gavosi gerai, pasauli pamaciau ir dabar sau galiu ramiai galvoti apie studijas, kad nereikes is tevu pinigu prasyt bent jau 2 metus drasiai, jei pasirinksiu mokama vieta, o paskui jau gali reikti ir is tevu pakaulinti. nors siaip tikiuos per vasaras uzsidirbti kazkiek, nes darbo nebijau. Ka studijavai ta menesi jei nepaslaptis? Aj, nenoriu net ir prisiminti... ;DD Nes geda, kad tokia spec. isvis buvau itraukus i savo sarasa..;)) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
09:49:08
| Nuoroda
Nėja. rašė:
Ighnaz rašė:
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Nėja. rašė:
zMoGaS rašė:
Tikekimes, kad visi cia besireiskiantys istotu ir dar gautu finansavima Nuosirdziai visiems to linkiu, nors pas mane vet. medicina ir ne pirmajame 3-tuke, bet vis tiek yra. Gailiuos, kad pernai jos nebuvau itraukusiu i savo sarasa. Aciu O tu antrus metus stoji vel? Taip, bandysiu laime vel. Pernai menesi pastudentavau, supratau, kad ne man ir meciau, isvariau i uzsieni uzdarbiauti, ka darau ir iki siol. Siaip visai gavosi gerai, pasauli pamaciau ir dabar sau galiu ramiai galvoti apie studijas, kad nereikes is tevu pinigu prasyt bent jau 2 metus drasiai, jei pasirinksiu mokama vieta, o paskui jau gali reikti ir is tevu pakaulinti. nors siaip tikiuos per vasaras uzsidirbti kazkiek, nes darbo nebijau. Ka studijavai ta menesi jei nepaslaptis? Aj, nenoriu net ir prisiminti... ;DD Nes geda, kad tokia spec. isvis buvau itraukus i savo sarasa..;)) Nera ko gedytis, visi mes cia savi |