Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-05
10:54:38
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
neuzvardinta rašė:
Man įdomu, ar aš aplamai kur nors galėsiu įstoti su tokiu lietuvių k. rezultatu? Prieš tai domino ir ši specialybė, bet kai gavau LT, tai.. jo Kur nors tikrai įstosi Būtent |
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:00:09
| Nuoroda
Vakar LAMOJ aptikau tokį įdomų dalyką Jeigu esi dalyvavęs šių metų respublikinėj olimpiadoj (bet kokioj, lyg), gali nurodyt prašyme. aš dalyvavau istorijos olimpiadoj, bet laimėjau špygą Dabar galvoju, pridės kokį balą ar ne. Logiškai mąstant, nėra reikalo pridėt, bet jeigu galima pasirinkt, tai gal... Ir dar ten rašo, kad reiks pateikt dokumentus, o man jokio popieriaus nieks nedavė, išskyrus lentelę su tvarkaraščiu, kuri jau seniai ne šiam pasauly Dabar niekaip nesugalvoju, palikt tą punktą ar trint lauk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:04:36
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Vakar LAMOJ aptikau tokį įdomų dalyką Jeigu esi dalyvavęs šių metų respublikinėj olimpiadoj (bet kokioj, lyg), gali nurodyt prašyme. aš dalyvavau istorijos olimpiadoj, bet laimėjau špygą Dabar galvoju, pridės kokį balą ar ne. Logiškai mąstant, nėra reikalo pridėt, bet jeigu galima pasirinkt, tai gal... Ir dar ten rašo, kad reiks pateikt dokumentus, o man jokio popieriaus nieks nedavė, išskyrus lentelę su tvarkaraščiu, kuri jau seniai ne šiam pasauly Dabar niekaip nesugalvoju, palikt tą punktą ar trint lauk Žinok man atrodo, kad nieko jie tau nepridės. Draugė kaip tik tuo domėjosi, tai vo ka rado: Vo tep vat |
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:08:20
| Nuoroda
saeure rašė:
senas_von_krienas rašė:
Vakar LAMOJ aptikau tokį įdomų dalyką Jeigu esi dalyvavęs šių metų respublikinėj olimpiadoj (bet kokioj, lyg), gali nurodyt prašyme. aš dalyvavau istorijos olimpiadoj, bet laimėjau špygą Dabar galvoju, pridės kokį balą ar ne. Logiškai mąstant, nėra reikalo pridėt, bet jeigu galima pasirinkt, tai gal... Ir dar ten rašo, kad reiks pateikt dokumentus, o man jokio popieriaus nieks nedavė, išskyrus lentelę su tvarkaraščiu, kuri jau seniai ne šiam pasauly Dabar niekaip nesugalvoju, palikt tą punktą ar trint lauk 3.3. baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas su pagyrimu arba T_T Reikėjo stot į profkę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:10:55
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
saeure rašė:
senas_von_krienas rašė:
Vakar LAMOJ aptikau tokį įdomų dalyką Jeigu esi dalyvavęs šių metų respublikinėj olimpiadoj (bet kokioj, lyg), gali nurodyt prašyme. aš dalyvavau istorijos olimpiadoj, bet laimėjau špygą Dabar galvoju, pridės kokį balą ar ne. Logiškai mąstant, nėra reikalo pridėt, bet jeigu galima pasirinkt, tai gal... Ir dar ten rašo, kad reiks pateikt dokumentus, o man jokio popieriaus nieks nedavė, išskyrus lentelę su tvarkaraščiu, kuri jau seniai ne šiam pasauly Dabar niekaip nesugalvoju, palikt tą punktą ar trint lauk 3.3. baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas su pagyrimu arba T_T Reikėjo stot į profkę Nu va kaip čia taip nepagalvojai... |
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:14:12
| Nuoroda
Sufeilinau, galvodamas apie ateitį. eilinį kartą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:15:37
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Sufeilinau, galvodamas apie ateitį. eilinį kartą Nieko, visiem būna |
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:18:55
| Nuoroda
saeure rašė:
senas_von_krienas rašė:
Sufeilinau, galvodamas apie ateitį. eilinį kartą Nieko, visiem būna Tai aišku, ko čia pergyvent. Visada yra gatvių, kurias reikia pašluot, darbo bus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:26:51
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Na, tu tai tikrai įstosi su tokiais rezultatais O man, regis, anglų užteks (Jeigu priims iš viso ) Apvalus skaičiukas labai jau gražiai žiūris;D ir aišku kelia balą aukštyn:) Dar reikia istorijos sulaukt, gal taip pat gerai tau bus kaip su anglų;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:33:41
| Nuoroda
Man iki 100 kaip iki Mėnulio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:41:21
| Nuoroda
Aim for the moon.If you miss,you may hit a star Reikia tikėtis,o gal ir nereiks tookių didelių skaičių įstot;D Juk nemanau, kad visi visi, kurie stojo tik su labai aukštais įstojo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:04:07
| Nuoroda
arbuzucukruje rašė:
Aim for the moon.If you miss,you may hit a star Reikia tikėtis,o gal ir nereiks tookių didelių skaičių įstot;D Juk nemanau, kad visi visi, kurie stojo tik su labai aukštais įstojo. Kad tavo žodžiai dievui į... |
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:12:22
| Nuoroda
arbuzucukruje rašė:
Aim for the moon.If you miss,you may hit a star Reikia tikėtis,o gal ir nereiks tookių didelių skaičių įstot;D Juk nemanau, kad visi visi, kurie stojo tik su labai aukštais įstojo. Ne, sustoja su labai labai aukštais balais Su savo lietuvių 75 stoju va bank |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:33:23
| Nuoroda
Tai ką čia dabar padarius, tik laukt, tikėtis ir gal dar pasimelst dėl visa ko;DD Kažkada čia buvo galima pažiūrėti pasirenkamumą studijų, gal dar ir dabar kažkur jį rodo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:39:13
| Nuoroda
Neturiu įsivaizduijamo draugo danguje, iš maldos nebus naudos -_- |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:47:11
| Nuoroda
arbuzucukruje rašė:
Tai ką čia dabar padarius, tik laukt, tikėtis ir gal dar pasimelst dėl visa ko;DD Kažkada čia buvo galima pažiūrėti pasirenkamumą studijų, gal dar ir dabar kažkur jį rodo? Gaila, tačiau studijų pasirenkamumo jau neberodo dėl konkurencijos įstatymo. Būtų įdomu pažiūrėti, kiek žmogučių nori būti skandinavistais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:51:35
| Nuoroda
Geriau nežinot Nors ir šiaip aišku, kad norinčiųjų daug. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:01:25
| Nuoroda
Jei jau neberodo,tai gal ir gerai,nors taip įdomu būtų:)) O gal norinčių iš tikro labai daug, bet neaišku ar daug tų labai gerai išlaikiusių būtent čia nori:) Nors ir vėl greičiausiai galim atsakyt kad taip;D pasaka be galo.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:12:19
| Nuoroda
Galėtų daugiau norinčiųjų apsireikšti čia ir atskleisti savo rezultatus Būtų realesnė galimybė įvertinti savo šansus įstoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:19:35
| Nuoroda
Tavo šansai ir taip dideli |
|
|